BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 8 godzin temu Nawet w necie przyciągam same cīpki xD ciągaj wora owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano 8 godzin temu Dzisiaj po 7h mi się tak roochac chciało że nie mogłem już 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nawet w necie przyciągam same cīpki xD ciągaj wora owsik Mnie to najbardziej iskra wkoorwila że on by osiągnął to samo gdyby miał warunki a towar sam się kupował kilkanaście lat temu i kilka lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Mnie to najbardziej iskra wkoorwila że on by osiągnął to samo gdyby miał warunki a towar sam się kupował kilkanaście lat temu i kilka lat temu No gdyby miał xD to o każdym można tak powiedzieć haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No gdyby miał xD to o każdym można tak powiedzieć haha On nic nie robi od gimnazjum to jest straszne jak można było mu wyslac pochwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: On nic nie robi od gimnazjum to jest straszne jak można było mu wyslac pochwe Normalnie. Te kościelne takie som. Jak nie cyce to pochwy a potem innym wkładają ryje pod kordle i oceniajom. Tfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano 7 godzin temu Ok idę heblowac nie wiem kiedy wrócę ale wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu To miłego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu Czy u was też pada deszcz i jest burza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Ok idę heblowac nie wiem kiedy wrócę ale wrócę Byleś do wiosny wrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu Chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Czy u was też pada deszcz i jest burza? Nie u nas w Jukonie jest ciepło bez deszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu Szybko się u sysia znalazłaś po 2 stronie oceanu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu Mocno zaczęło padać i grzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: On nic nie robi od gimnazjum to jest straszne jak można było mu wyslac pochwe przecież to dokładnie tak jak ty. jakie jest twoje doświadczenie zawodowe? zerowe. ile składek odprowadziłeś? zero. a skonczyłeś średnią i jakieś cosinusy dla ułomnych tylko dlatego, żeby rentę po starym ciągnąć, inaczej tak jak pravol juź dawno piwniczyłbyś w chacie po gimnazjum pewnie czy tam po liceum góra (i to takim zaocznym, bo do normalnego nie chciałoby ci się chodzić, gdyby nie renta, niemoto) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Szybko się u sysia znalazłaś po 2 stronie oceanu Jeż żółwim krokiem dotarł do Kanady, by skosić trawę i zadzwonić po śliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Mocno zaczęło padać i grzmi WŁAŚNIE WIDZE ŻE DO WAPIENICY IDZIE BURZA https://burze.dzis.net/?page=mapa Madzia mam nadzieję że przetrwasz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu Bosz Choroszcz lelkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: przecież to dokładnie tak jak ty. jakie jest twoje doświadczenie zawodowe? zerowe. ile składek odprowadziłeś? zero. a skonczyłeś średnią i jakieś cosinusy dla ułomnych tylko dlatego, żeby rentę po starym ciągnąć, inaczej tak jak pravol juź dawno piwniczyłbyś w chacie po gimnazjum pewnie czy tam po liceum góra (i to takim zaocznym, bo do normalnego nie chciałoby ci się chodzić, gdyby nie renta, niemoto) przecież troche pravol pracował, nawet jego foty z roboty były a leżak nawet jednego dnia w życiu nie przepracował Edytowano 7 godzin temu przez cipekkk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak piwa 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: On nic nie robi od gimnazjum to jest straszne jak można było mu wyslac pochwe JEDYNIE TO CO ON ROBI TO HEJTUJE Z ZAZDROŚCI ŻE KTOŚ MA OD NIEGO LEPIEJ XD Edytowano 7 godzin temu przez Smak piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu Jak można w dzisiejszych czasach mieć tylko skończone gimnazjum i żadnego wyuczonego zawodu po zawodówce.. Trzeba być głąbem kapuścianym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, cipekkk napisał: przecież pravol pracował, nawet jego foty z roboty były Jestes yebniety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak piwa 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jak można w dzisiejszych czasach mieć tylko skończone gimnazjum i żadnego wyuczonego zawodu po zawodówce.. Trzeba być głąbem kapuścianym. Jego wyrzucili z zawodówki bo sobie chłopak nie radził z materiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, cipekkk napisał: Nigdy tam nie byłam, ale do Nieborowa mam kawałek do celu, Nietoperzu Gacek z Łyszkowic powiat łódźki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jak można w dzisiejszych czasach mieć tylko skończone gimnazjum i żadnego wyuczonego zawodu po zawodówce.. Trzeba być głąbem kapuścianym. MAGDALENO BO TO NIE CZASY JAK ZA KOMUNY KIEDY TY CHODZIŁAŚ DO SZKOŁY ŻE TO BYŁO OBOWIĄZKOWE. Gdyby nie to, to sama byś nawet tą salową nie została Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, cipekkk napisał: przecież pravol pracował, nawet jego foty z roboty były ile ty tam robiłeś? 3 miesiące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Smak piwa napisał: Jego wyrzucili z zawodówki bo sobie chłopak nie radził z materiałem Bo jest upośledzony umysłowy. To prawda, że jego matka piła w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, cipekkk napisał: MAGDALENO BO TO NIE CZASY JAK ZA KOMUNY KIEDY TY CHODZIŁAŚ DO SZKOŁY ŻE TO BYŁO OBOWIĄZKOWE. Gdyby nie to, to sama byś nawet tą salową nie została A twoja stara amarene waliła gdy syn do szkoły nie chodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, TRYN FEKALIN napisał: ile ty tam robiłeś? 3 miesiące? Od stycznia do czerwca. Potem w innej pracy jeszcze kilka lat jako serwisant. W międzyczasie prace dorywcze w rolnictwie i budowlance. Edytowano 7 godzin temu przez cipekkk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Smak piwa napisał: JEDYNIE TO CO ON ROBI TO HEJTUJE Z ZAZDROŚCI ŻE KTOŚ MA PIENIĄDZE I APARTAMENT W CENTRUM DUŻEGO MIASTA a ty od kiedy wierzysz odleżynie w jego mitomanie? z tym że nie mieszka w wawie to już wkopał się wiele razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach