Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Mgła napisał: Tak jak pisała, tak myśli, czy nie? Dziewczyno proszę Cię skończ tą krucjate Nie miała nic doczynienia z Lexem zadowolona jesteś ? Zrozum to w końcu, że żle ją oceniasz Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Dziewczyno proszę Cię skończ tą krucjate Nie miała nic doczynienia z Lexem zadowolona jesteś ? Tylko czekałam co wyskrobiesz, jaką kolejną mamałygę. Dziecko mając otwarte oczy by się połapało co i jak, a Ty dalej palisz głupa. Spadaj bo aż żal mi Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Mgła napisał: Tylko czekałam co wyskrobiesz, jaką kolejną mamałygę. Dziecko mając otwarte oczy by się połapało co i jak, a Ty dalej palisz głupa. Spadaj bo aż żal mi Cię. Iskra, nie musisz mi teraz wylewać swojej frustracji, bo Lex Cię nie chce. Oceniasz kobiety i mnie, a sama potem płaczesz w poduszke i nie wiesz dlaczego. Chamstwem chcesz ze mną rozmawiać serio ? Nie oceniaj ludzi jak ksiązki po okładce ... Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Iskra, nie musisz mi teraz wylewać swojej frustracji, bo Lex Cię nie chce. Oceniasz nne kobiety i mnie, a sama potem płaczesz w poduszke i nie wiesz dlaczego. Lol jak tak czytać dziś wymianę zdań z Tobą (i nie tylko dziś zresztą). Palisz głupa, jesteś głupszy od uważanych tu za najgorsze ułomy, piszesz będąc na czymś, czy bot jaki jesteś? Nie wierzę że są tacy faceci. Poważnie. Nie mówię o tych z rodzaju Jarek czy Bandziorek z chłopaków, tylko o takich na normalnym -teoretycznie- (jak się okazuje) poziomie, a tu taka kicha. No nie, nie wierzę. Edytowano 16 godzin temu przez Mgła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 16 godzin temu Spadaj projekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano 16 godzin temu A jeszcze jeden ostatni... w końcu to temat muzyczny .) Ville Valo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2184 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Mgła napisał: Lol jak tak czytać dziś wymianę zdań z Tobą (i nie tylko dziś zresztą). Palisz głupa, jesteś głupszy od uważanych tu za najgorsze ułomy, piszesz będąc na czymś, czy bot jaki jesteś? Nie wierzę że są tacy faceci. Poważnie. Nie mówię o tych z rodzaju Jarek czy Bandziorek z chłopaków, tylko o takich na normalnym -teoretycznie- (jak się okazuje) poziomie, a tu taka kicha. No nie, nie wierzę. Takim zachowaniem pokazujesz, że nie jesteś kobietą, tylko chorą z nienawiści i desperacji. Uwierz, że jestem istnieje nie jako bot. Tłumaczę Ci, że jesteś w błędzie, a Ty mnie próbujesz wcisnąć w fotel pazurkami I to nie jest zabawne, bo potrafię lepiej uwierz mi Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 18 Napisano 16 godzin temu ale z czym jest problem jakbym myslala tak jak czasem pisze to byloby zle XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Iskra uwarza, że wszyscy są winni i żli, bo ona jest nieszczęsliwa ... Niech spojrzy na siebie najpierw i zobaczy a potem ocenia innych znając ich przede wszystkim ... Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 219 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Iskra uwarza, że wszyscy są winni i żli, bo ona jest nieszczęsliwa ... Niech spojrzy na siebie najpierw i zobaczy a potem ocenia innych znając ich przede wszystkim ... Te manipulacje słabe nie działają. 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Takim zachowaniem pokazujesz, że nie jesteś kobietą, tylko chorą z nienawiści i desperacji. Uwierz, że jestem istnieje nie jako bot. Tłumaczę Ci, że jesteś w błędzie, a Ty mnie próbujesz wcisnąć w fotel pazurkami I to nie jest zabawne, bo potrafię lepiej uwierz mi Lepiej żebyś nie był real, bo beka tylko. No chyba że taki kontent, to rozumiem. Ale dziwny bo nie zabawny w swej śmieszności. Nie chcę mi się w to wnikać, bo tyle to ważne co zeszłoroczny śnieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 16 godzin temu Pradżekt makrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 16 godzin temu Bozesztymuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 190 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, Mgła napisał: Te manipulacje słabe nie działają. Lepiej żebyś nie był real, bo beka tylko. No chyba że taki kontent, to rozumiem. Ale dziwny bo nie zabawny w swej śmieszności. Nie chcę mi się w to wnikać, bo tyle to ważne co zeszłoroczny śnieg. To nie manipulacja to rzeczywistość. Jak nazwać inaczej kobietę taką jak Ty po tym, co wysłałaś prawikowi na priv. Ty masz czelność w ogóle oceniać innych tutaj cwaniaro ? Skoro jest nie ważne, to nie obrażaj mnie skoro Ci mówię prawdę w którą po prostu nie wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach