BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 12 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: O Jezu o Boże o ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 12 godzin temu Iskra coś mnie ignoruje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Iskra coś mnie ignoruje Bo ona woli pravika Edytowano 12 godzin temu przez Eva z dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Eva z dupy napisał: Bo ona woli pravika Przed chwilą co innego pisałeś owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 12 godzin temu Czemu trafiam na baby co wszystko komplikujom zamiast się położyć za materac sprzątać gotować dziwi mnie że ludzkość jeszcze istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 12 godzin temu Żebym jeszcze miał wymagania dla mnie nawet zbyt lotna nie musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Żebym jeszcze miał wymagania dla mnie nawet zbyt lotna nie musi być No widzisz i nawet na taką nie masz żadnych szans. To tylko pokazuje jakim jesteś odpadem dla kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Czemu trafiam na baby co wszystko komplikujom zamiast się położyć za materac sprzątać gotować dziwi mnie że ludzkość jeszcze istnieje No jakby każdy był taki jak ty to ludzkość by już dawno wyginęła jak dinozaury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 12 godzin temu Jak dobrze że to wszystko bzdury typa grzebiacego w koszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 12 godzin temu Budzę zazdrość od zawsze nie wiem dlaczego 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu Bekowy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bekowy temat wstałas do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu Ten kurczak w tytule tematu skojarzył mi się z Wielkanocą i malowaniem jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Tak czeba tak 2 napisał: Iskra coś mnie ignoruje Bo wybrała Lexa.. Życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 12 Napisano 4 godziny temu 7 godzin temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nie kradnij Ani emotikon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 godzin temu, Eva z dupy napisał: O Jezu o Boże o ... To ona? XD Myslalem ze bedzie gorzej Edytowano 4 godziny temu przez Wielki Buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach