mideri 18 Napisano 11 godzin temu Przez całą moją młodość sądziłem, że przez to, że się masturbowałem byłem kimś gorszym, wstydziłem się tego, miałem poczucie winy i oczywiście sądziłem, że przez to nie zasługuję na związek z dziewczyną A po latach dowiedziałem się, że większość ludzi robiło to samo, zarówno chłopaki, jak i dziewczyny, więc zupełnie niepotrzebnie czułem się przez to kimś złym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 44 Napisano 11 godzin temu A wstydzisz się że sŕasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 18 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A wstydzisz się że sŕasz? Tego, że stam się nie wstydzę, ale o tym, że każdy sra wiedziałem, srania nikt nie potępiał, nie wyśmiewał i nie twierdził, że srają tylko przegrywy Natomiast masturbacja była potępiana, śmiano się, że jak ktoś jest samotnym przegrywem to zapewne się masturbuje, a że normalni tego nie robią, bo zamiast tego uprawiają seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 44 Napisano 11 godzin temu W chùja wala a nie. Seks jest dla plebsu a reka dla szlachty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 28 Napisano 11 godzin temu Wydaje mi się że ludzie są milsi dla mnie jak sobie nie wale ale może mi się tak wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 18 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, chrobot napisał: Wydaje mi się że ludzie są milsi dla mnie jak sobie nie wale ale może mi się tak wydaje a skąd by wiedzieli? o tym, że ja się masturbowałem nikt nie wiedział, to była moja najpilniej strzeżona tajemnica Cały problem polegał na tym, że ja uwierzyłem że masturbacja to coś złego i jeśli się masturbuję to jestem przez to przegrywem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 1 Napisano 11 godzin temu TYLKO WTEDY KIEDY JEST KATOLEM ALBO INNYM WYZNAWCĄ MONOTEIZMU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 536 Napisano 10 godzin temu 42 minuty temu, mideri napisał: Przez całą moją młodość sądziłem, że przez to, że się masturbowałem byłem kimś gorszym, wstydziłem się tego, miałem poczucie winy i oczywiście sądziłem, że przez to nie zasługuję na związek z dziewczyną A po latach dowiedziałem się, że większość ludzi robiło to samo, zarówno chłopaki, jak i dziewczyny, więc zupełnie niepotrzebnie czułem się przez to kimś złym Księża i kościół ci wbił do głowy tą głupotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 5 godzin temu Ja tego nie robię roocham w piątki reszta to tylko przygotowania huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 46 Napisano 4 godziny temu Ja uważam, że masturbacja to naturalna rekompesata braku seksu, a ja żałuję tylko wtedy, gdy ja miałem w planach robić to rzadziej. 6 godzin temu, mideri napisał: a skąd by wiedzieli? o tym, że ja się masturbowałem nikt nie wiedział, to była moja najpilniej strzeżona tajemnica Być może da się to wyczuwać podświadomie. Analogicznie, jak kobiety wydają się być bardziej atrakcyjne mężczyznom w czasie miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach