BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 8 godzin temu Beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 8 godzin temu Hebling jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 8 godzin temu Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 8 godzin temu Co kupiłeś jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 8 godzin temu Kiedy stypiara ma imieniny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, chrobot napisał: Kiedy stypiara ma imieniny Ja nawet nie wiem kiedy mam swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja nawet nie wiem kiedy mam swoje Eh myślałam że wymyślisz bo ty taki staromodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Co kupiłeś jej Nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, chrobot napisał: Kiedy stypiara ma imieniny A kiedy zmądrzejesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, chrobot napisał: Eh myślałam że wymyślisz bo ty taki staromodny Hhttps://www.tiktok.com/@londavondue/video/7511774801543941398 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja nawet nie wiem kiedy mam swoje Zobacz w kalendarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zobacz w kalendarzu Niektóre imiona mają kilka dat i co wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Wielki Buu napisał: A kiedy zmądrzejesz A co to znaczy być mądrym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, chrobot napisał: A co to znaczy być mądrym Hhttps://www.tiktok.com/@sloppyinterviews/video/7520927455163534614 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 8 godzin temu Starczy jak ludzie ważni dla mnie uważają za mądra osobę, reszta to nie wnikam co se uważa w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zobacz w kalendarzu on jest tak uduchowiony, że żyje poza czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Niektóre imiona mają kilka dat i co wtedy Najbliżej szukasz swoich urodzin wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: on jest tak uduchowiony, że żyje poza czasem Nigdy nie obchodził imienin ze nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najbliżej szukasz swoich urodzin wtedy. pierwsze po urodzinach ale zawsze można zrobić myk a'la królowa angielska i obchodzić w innej dacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie obchodził imienin ze nie wie? Owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie obchodził imienin ze nie wie? ja jakoś szczególnie nie obchodzę ale wiem kiedy przypuszczam, że nikt nigdy nie pamiętał o jego imieninach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 7 godzin temu Ja nie szukam okazji na siłę jak chcem to se coś kupuje albo torcik Chyba że urodziny to nawet nie mając ochoty na torcik kupie torcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Owszem To dziwne bo mi rodzice zawsze coś kupowali na imieniny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja jakoś szczególnie nie obchodzę ale wiem kiedy przypuszczam, że nikt nigdy nie pamiętał o jego imieninach O mnie tylko pamiętali żebym pracował bo matka umrze i co wtedy 18 lat mi tak psyche niszczono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja jakoś szczególnie nie obchodzę ale wiem kiedy przypuszczam, że nikt nigdy nie pamiętał o jego imieninach Ja też nie ale zawsze ktoś cóś tam przyniesie jakiś prezent czy złożyć życzenia. Dziwne tak nie wiedzieć nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To dziwne bo mi rodzice zawsze coś kupowali na imieniny. Ja dostawałem pomarańcze zazwyczaj pod choinkę i plakalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 553 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja dostawałem pomarańcze zazwyczaj pod choinkę i plakalem Czemu płakałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 7 godzin temu Z komuni też mi kase wydali na jakieś deawoo zamiast sony Ale miałem PlayStation i dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano 7 godzin temu u mnie sie tego nie obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu płakałeś? A chciała byś pomarańcze dostać zamiast czegoś fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach