Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Operacja zakończona sukcesem ale pacjent zmarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Ciekawe czy padł sam zasilacz czy jeszcze coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Stary był zasilacz nieużywany długo zakurzony może się pożegnał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Z 15 sekund wszystko było ok żadnych piskow a potem zanikl prąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Albo ta karta graficzna z wystawki go wyslala do grobu albo ze starosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Przynajmniej nic się nie stało złego jak pożar czeba zamówić zasilacz z gwarancją albo coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 14 godzin temu Nie poddam się sobie zrobię pcta do biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 13 godzin temu Ja prdl jakie laseczki ja widuje i sam na sam jestesmy ze moge podbijac, a one nie uciekaja ode mnje to szok, juz sam nie wiem, w ktorej sie zakochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 13 godzin temu 46 minut temu, Mezmerize napisał: Ja prdl jakie laseczki ja widuje i sam na sam jestesmy ze moge podbijac, a one nie uciekaja ode mnje to szok, juz sam nie wiem, w ktorej sie zakochac Ja czekam aż ona podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 500 Napisano 12 godzin temu Zjadłam na noc sałatkę jarzynową.. Bo byłam tak głodna. Zjem jeszcze serek wiejski i ciasto porzeczkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 6 godzin temu Ja w sumie tez nje podbijam, ale za duzo sie naczytalem w necie o tym podbijaniu albo naogladalem filmow amerykanskich, ze zagaduja i facet podbija a potem love itp. Ale fajne laseczki, czuje sie jakbym byl znowu w jakiejs gimbazie albo liceum Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 5 godzin temu Da sie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 5 godzin temu Pewnie musi pasowac do plyty glownej, az tak sie nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 31 minut temu 4 godziny temu, Mezmerize napisał: Pewnie musi pasowac do plyty glownej, az tak sie nie znam Tylko nie wiesz co się stało w komputerach obecnie całego kompa można kupić za 50-150 więc wrzicac w starego kase jest nieopłacalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 29 minut temu Ludzie laptopa sprzedajom za 120-150 z nieistotne wady trochę to wszystko sprawia że nie wiadomo co zrobić Albo som jeszcze mini komputery i też do 300zl 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 23 minuty temu Moj komputer teraz to moja handheld.konsola retroid pocket 5. 8 rdzeniowy procesor, 8gb ram, android a na karcie sd moge wgrac linuxa np. Armbian, i mam stacje dokujaca wiec podpiac tez myszke i klawiature Bateria trzyma z 10 godzin i ladowac moge powerbankami na usb-c Szybki i ekonomiczny, ciagle gram w diablo 3 demon hunterka, lubie grac lucznikami w grach rpg, bardziej niz czarodziejami chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 7 Napisano 19 minut temu Ja mam 48 GB ramu i co tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 13 minut temu A ja nie mam pieniedzy i pracy i nie chce miec a mi do kafe wystarczy i diablo 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach