Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Operacja zakończona sukcesem ale pacjent zmarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Ciekawe czy padł sam zasilacz czy jeszcze coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Stary był zasilacz nieużywany długo zakurzony może się pożegnał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Z 15 sekund wszystko było ok żadnych piskow a potem zanikl prąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Albo ta karta graficzna z wystawki go wyslala do grobu albo ze starosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Przynajmniej nic się nie stało złego jak pożar czeba zamówić zasilacz z gwarancją albo coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 12 godzin temu Nie poddam się sobie zrobię pcta do biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 12 godzin temu Ja prdl jakie laseczki ja widuje i sam na sam jestesmy ze moge podbijac, a one nie uciekaja ode mnje to szok, juz sam nie wiem, w ktorej sie zakochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 11 godzin temu 46 minut temu, Mezmerize napisał: Ja prdl jakie laseczki ja widuje i sam na sam jestesmy ze moge podbijac, a one nie uciekaja ode mnje to szok, juz sam nie wiem, w ktorej sie zakochac Ja czekam aż ona podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 500 Napisano 11 godzin temu Zjadłam na noc sałatkę jarzynową.. Bo byłam tak głodna. Zjem jeszcze serek wiejski i ciasto porzeczkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 5 godzin temu Ja w sumie tez nje podbijam, ale za duzo sie naczytalem w necie o tym podbijaniu albo naogladalem filmow amerykanskich, ze zagaduja i facet podbija a potem love itp. Ale fajne laseczki, czuje sie jakbym byl znowu w jakiejs gimbazie albo liceum Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 4 godziny temu Da sie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 4 godziny temu Pewnie musi pasowac do plyty glownej, az tak sie nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach