miramar 286 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Pa, jesteś zasłużony dla kraju tym dbaniem o wydajność naszej pracy Zbiera punktu do orderu wzorowego obywatela. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. Do roboty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. I takich wyjazdów to ja zazdraszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tylko jedna cwana baba im zrobiła czarny pijar Krajobraz mają bardzo melancholijny - równo jak na stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zbiera punktu do orderu wzorowego obywatela. Od samego prezydenta będzie ten order? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Do roboty!!! Jakoś nie mogę. Wpadłam właśnie w trans przypominania sobie, co gdzie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I takich wyjazdów to ja zazdraszczam Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Dokładnie to krowie z domieszka można jeść. Nie capi tak mocno . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Od samego prezydenta będzie ten order? Łącznie z transmisją na Kafeterii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Krajobraz mają bardzo melancholijny - równo jak na stole. U nas też jest jak w mordę strzelił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Jakoś nie mogę. Wpadłam właśnie w trans przypominania sobie, co gdzie jadłam. Nie rób tego, proszę! Właśnie pokochałem Cię miłością braterską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Wyobrażasz sobie taki kociołek pełen aromatycznej golonki. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Najpierw to się muszę wysikać bo przez pisanie z Wami nie mia lam czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Wyobrażasz sobie taki kociołek pełen aromatycznej golonki. Już wyszedłem z caffe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. Tak, to do mnie przemawia. Ognisko i pieczone ziemniaki, jajecznica jedzona na stojąco w porannej rosie też Tylko ten bimber nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 8 godzin temu Miłego reszty dnia Wam życzę:) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: U nas też jest jak w mordę strzelił U mnie też. Nie licząc skarpy nadwiślańskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Najpierw to się muszę wysikać bo przez pisanie z Wami nie mia lam czasu Totalna synchronizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Tak, to do mnie przemawia. Ognisko i pieczone ziemniaki, jajecznica jedzona na stojąco w porannej rosie też Tylko ten bimber nie dla mnie. Bimbru o smaku kiwi nie polecam. Ponieważ jestem ciekawska to spróbowałam ale może dla mnie przestać istnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Miłego reszty dnia Wam życzę:) Miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 8 godzin temu Dla mnie życie to cierpienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, Miecz napisał: Nie rób tego, proszę! Właśnie pokochałem Cię miłością braterską. Braterską????? A co ja mam z nią zrobić? Bułka nadziewana du/szonymi grzybami Cię na pewno nie powali. Ale już o... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 8 godzin temu Ja jak cierpie, to ide sobie gdzies za miasto, gdzie jest piekny widok, klade sie na glebie i juz nie cierpie Niedlugo chyba znowu wyskocze 15km za miasto na jedna farme, jak bedzie pogoda, i wezme dwa spiwory ze soba i pojde spac gdzie indziej xD A ciekawe jakby tak kilka namiotow sobie porozstawiac gdzies w dziczy w roznych miejscach, i co jakis czas zmieniac sobie spanie i otoczenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 42 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Dla mnie życie to cierpienie To nie jesteś chadem i milionerem, bo takim to wszędzie i zawsze żyje się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: To nie jesteś chadem i milionerem, bo takim to wszędzie i zawsze żyje się dobrze. Ja szczęście widziałem tylko w samicy a nie mogłem jej mieć przez nieśmiałość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Wiadomo, że tak, a szczególnie gdy człowiek ma nadzieję lub robi coś ku nadziei. Edytowano 8 godzin temu przez Daniel86 Skasowano niepotrzebną spację i dodano brakującą kropkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 112 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Ja szczęście widziałem tylko w samicy a nie mogłem jej mieć przez nieśmiałość A wiesz ze to wszystko to iluzja która wytwarza twój leb? Wierzysz w to to masz guwno. Proste. Jak można uzależniać swojo egzystencję od innych ja jebje haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 42 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Jestem wilkiem tak napisał: Ja szczęście widziałem tylko w samicy a nie mogłem jej mieć przez nieśmiałość Bzdury, chadów milionerów, to same samice gwàłcą gdy są nieśmiali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 112 Napisano 8 godzin temu Tacy łatwiejsi do oskubania niż pewni siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A wiesz ze to wszystko to iluzja która wytwarza twój leb? Wierzysz w to to masz guwno. Proste. Jak można uzależniać swojo egzystencję od innych ja jebje haha A jak można od pracy rtv czy chalupy albo wycieczek daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach