Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Każdy się zna na piłce nożnej i jest specjalistą od trenowania. Kanapowym specjalistą teoretykiem, który z piłką nożną ma tyle wspólnego, że wie, że piłka jest okrągła. A bramki są dwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Logistyka jest ważna i sprawna organizacja... Oraz odpowiedni hotel, autokar, przelot, relaks, odnowa biologiczna... To wszystko się składa na piłkę nożną a nie tylko sadełko trenera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 139 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Zaraz po Tobie. Daj mi przykład. Odnoszę wrażenie że kiedy się nie pojawię wyjezdzasz z jakimiś uwagami z sufitu. Wybacz screenów na to nie posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A bramki są dwie No i co się liczy? Kasa, misiu, kasa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Odnoszę wrażenie że kiedy się nie pojawię wyjezdzasz z jakimiś uwagami z sufitu. Wybacz screenów na to nie posiadam. O skrinach to ja pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Oraz odpowiedni hotel, autokar, przelot, relaks, odnowa biologiczna... To wszystko się składa na piłkę nożną a nie tylko sadełko trenera. Przede wszystkim kasa. Bo z Puław klub piłkarski zbankrutował. Sponsorzy, logistyka, cały sztab ludzi pracuje przy piłkarzach i to jest ogrom wysiłku i kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Oraz odpowiedni hotel, autokar, przelot, relaks, odnowa biologiczna... To wszystko się składa na piłkę nożną a nie tylko sadełko trenera. No i dopuszczenie do gry w reprezentacji. Ten punkt jest niestety najważniejszy przy podpisywaniu kolejnych kontraktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 139 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: O skrinach to ja pisałam. Na tyle jeszcze ogarniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, miramar napisał: Każdy się zna na piłce nożnej i jest specjalistą od trenowania. Kanapowym specjalistą teoretykiem, który z piłką nożną ma tyle wspólnego, że wie, że piłka jest okrągła. Bez aktywnych treningów gdzie nie tylko sukces dorwać piłkę, sukcesów nie będzie. Treningi nie były na pokaz dla mediów. Co do samych treningów na światowym poziomie nie jakiegoś spaślaka. Znów będzie sukces jak wygrają z San Marino albo z drużynami co w piłkę grają z przypadku. Kadra może wygrać na światowym poziomie emerytów gdzie nie będą za bardzo ruszać, co pobiegną to się przewrócą. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przede wszystkim kasa. Bo z Puław klub piłkarski zbankrutował. Sponsorzy, logistyka, cały sztab ludzi pracuje przy piłkarzach i to jest ogrom wysiłku i kasy. Ogrom wysiłku i kasy to są honoraria dla piłkarzy. Pani Zdzisia, co im gacie pierze na każdy mecz to zarabia tyle co kot napłakał. jakby nie mogli sobie sami prać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Na tyle jeszcze ogarniam. Czułam się w obowiązku wnieść taką uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Odnoszę wrażenie że kiedy się nie pojawię wyjezdzasz z jakimiś uwagami z sufitu. Wybacz screenów na to nie posiadam. Chyba jednak czegoś nie zrozumiałaś. A ja z kolei nie zrozumiałem tego fragmentu: 2 minuty temu, salix napisał: Odnoszę wrażenie że kiedy się nie pojawię.... Tylko odnosisz wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ogrom wysiłku i kasy to są honoraria dla piłkarzy. Pani Zdzisia, co im gacie pierze na każdy mecz to zarabia tyle co kot napłakał. jakby nie mogli sobie sami prać. Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 9 godzin temu Miecz ma miesiączkę, która za chwilę przyjdzie na którąś z nas, jest irytujący i starzeje się. Czas opuścić ten temat, mimo, że lubię piłkę nożną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Bez aktywnych treningów gdzie nie tylko sukces dorwać piłkę, sukcesów nie będzie. Treningi nie były na pokaz dla mediów. Co do samych treningów na światowym poziomie nie jakiegoś spaślaka. Zauważ, że zawodnicy, którzy są powoływani do kadry, nie są brani z sufitu tylko z klubów. Oni tam grają. I przecież wiadomo, że treningi reprezentacji są dla fotoreporterów. Co Ty masz do grubych ludzi. Jakaś fobia czy co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Miecz ma miesiączkę, która za chwilę przyjdzie na którąś z nas, jest irytujący i starzeje się. Czas opuścić ten temat, mimo, że lubię piłkę nożną Wiesz co to spalony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Ty wiesz na pewno, masz dojscie do rozmow. BTW nie rozumiesz nawet co bylo wyzej napisane... Skoro nie przedłużyli z nim kontraktu, to nie widzieli w nim potencjału, czy dlatego, że był za dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: No i dopuszczenie do gry w reprezentacji. Ten punkt jest niestety najważniejszy przy podpisywaniu kolejnych kontraktów. W polskiej kadrze to nie ma żadnych reguł. Wiadomo kogo powołają. Eksperymentów nikt nr robi. Oczywiście oprócz Probierza, któremu to na dobre nie wyszło. Image mu oklapło. Choć pewnie mu to zwisa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Wiesz co to spalony? Oczywiście Chodzę na mecze W sobotę też idę, bo grają, a później świętowanie jak wygrają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 139 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Chyba jednak czegoś nie zrozumiałaś. A ja z kolei nie zrozumiałem tego fragmentu: Tylko odnosisz wrażenie. Nie sądzę, już któryś raz z rzędu kierujesz w moja strona uwagi których sam do siebie nie stosujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: W polskiej kadrze to nie ma żadnych reguł. Wiadomo kogo powołają. Eksperymentów nikt nr robi. Oczywiście oprócz Probierza, któremu to na dobre nie wyszło. Image mu oklapło. Choć pewnie mu to zwisa. U nas wszyscy mają grać pod gwiazdę a nie gwiazda pod reprezentację. Profesjonalny piłkarz potrafi zrezygnować z nawyków, których nabawił się w klubie, nawet tym najlepszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 9 godzin temu Widzieliście jak Polska kadra biegnie na boisku. Biegnie to są tacy zmęczeni mają problemy dotknąć piłki, jak dotkną to kopną przypadkowo poleci nie wiadomo gdzie. Jak stoją w miejscu jeszcze kopną dwóch rzeczy biegnąc i kopnąć celnie jest cud poleciała tam gdzie trzeba to jest czysty przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie sądzę, już któryś raz z rzędu kierujesz w moja strona uwagi których sam do siebie nie stosujesz. W takim razie wybacz mi. Jakoś nie po drodze mi z ludźmi przewrażliwionymi. A nie lubię czytać: nie zaczepiaj mnie, nie cytuj itp, itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: Skoro nie przedłużyli z nim kontraktu, to nie widzieli w nim potencjału, czy dlatego, że był za dobry? nvm, czy rzeczony wypowiedział się na temat? czy poza wyrzygiem urażonego ego coś wiadomo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Widzieliście jak Polska kadra biegnie na boisku. Biegnie to są tacy zmęczeni mają problemy dotknąć piłki, jak dotkną to kopną przypadkowo poleci nie wiadomo gdzie. Jak stoją w miejscu jeszcze kopną dwóch rzeczy biegnąc i kopnąć celnie jest cud poleciała tam gdzie trzeba to jest czysty przypadek To, że nie potrafią biegać, to akurat nie wina selekcjonera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 9 godzin temu Na treningu nie ćwiczyć celnego podania w biegu czy strzału to jest poziom emerytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Widzieliście jak Polska kadra biegnie na boisku. Biegnie to są tacy zmęczeni mają problemy dotknąć piłki, jak dotkną to kopną przypadkowo poleci nie wiadomo gdzie. Jak stoją w miejscu jeszcze kopną dwóch rzeczy biegnąc i kopnąć celnie jest cud poleciała tam gdzie trzeba to jest czysty przypadek Ci ludzie nie grają w okręgówce tylko w zachodnich klubach, przynajmniej większość z nich. Grać potrafią. Problem w tym, że nie są zgrani. Ktoś kiedyś napisał, że początkiem końca sportowca to jest jego udział w reklamach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 139 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: W takim razie wybacz mi. Jakoś nie po drodze mi z ludźmi przewrażliwionymi. A nie lubię czytać: nie zaczepiaj mnie, nie cytuj itp, itd. Spoko, tylko wychwyciłam niekonsekwencje w konsekwencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Na treningu nie ćwiczyć celnego podania w biegu czy strzału to jest poziom emerytów Okurek - chłopaki, którzy grają w reprezentacji mają opanowane podstawy rzemiosła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Okurek - chłopaki, którzy grają w reprezentacji mają opanowane podstawy rzemiosła. jakby tak było pokazali minimalny poziom nawet tego minimum. Nie mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach