miramar 303 Napisano 14 godzin temu Mieczu! I jeszcze oczywiście Krystyna we fjuterku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 14 godzin temu Bieg na czas wokół boiska 50x to jest kwalifikacja w ogóle dalej uprawiać sport, czy zawodnik nadaje. Tutaj porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 14 godzin temu Biegać 90 minut i grać, nie 5 minut biegają i grają zwiedlaki jak zużyta dętka do roweru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 65 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak! Nauczyłam się tego na kafeterii. Zawsze miałam ogromny problem z interpunkcją i mam nadal, ale udało mi się ze dwa, trzy usprawnienia pozyskać, patrząc na innych userów Brakuje Ci przecinka przed "i mam nadal..." Ale nie ma co się przejmować takimi drobnostkami, itp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 580 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dlatego piszę jak emeryt spaślak wyjdzie na boisko ich nauczyć jak ma problemy przebiec wzdłuż boisko. Zawodnicy jak przebiegną 4 razy wokoło boisko nadają na ławkę rezerwowych. Na treningach powinni robić sprinty z 10 na czas wokół boiska Trener może byc gruby bo on im nie będzie pokazywał jak sie biega czy strzela gole fizycznie tylko ma od tego asystenta. Oni mają sie przede wszystkim zgrać i tutaj psychika też jest bardzo ważna. To nie jest trener młodzików że pokazuje im triki i oni to mają to wykonać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 65 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, miramar napisał: Ja? A to Ty myślisz co ja myślę, co tam powinno być zamiast wielokropka. Domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Brakuje Ci przecinka przed "i mam nadal..." Ale nie ma co się przejmować takimi drobnostkami, itp Nie ma kropki na końcu zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak! Nauczyłam się tego na kafeterii. Zawsze miałam ogromny problem z interpunkcją i mam nadal, ale udało mi się ze dwa, trzy usprawnienia pozyskać, patrząc na innych userów Wiedziałam Coś tam ze szkoły jednak zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiedziałam Coś tam ze szkoły jednak zostało Nie ma kropki na końcu zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 14 godzin temu Dlaczego gadacie o rzeczach o których nie mam pojęcia, czyli o ortografii, interpunkcji i piłce nocnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trener może byc gruby bo on im nie będzie pokazywał jak sie biega czy strzela gole fizycznie tylko ma od tego asystenta. Oni mają sie przede wszystkim zgrać i tutaj psychika też jest bardzo ważna. To nie jest trener młodzików że pokazuje im triki i oni to mają to wykonać. Tak najlepiej nich jezdzi na wuzku inwalidzkim. Jakby tak Roberta Lewandowskiego dać mu trenera wszystkie Dziady poszły na emeryturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Dlaczego gadacie o rzeczach o których nie mam pojęcia, czyli o ortografii, interpunkcji i piłce nocnej. Piłka nocna? To tak się to teraz nazywa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak najlepiej nich jezdzi na wuzku inwalidzkim. Jakby tak Roberta Lewandowskiego dać mu trenera wszystkie Dziady poszły na emeryturę Przypominam, że Boniek miał swoje pięć minut jaki selekcjonerem reprezentacji. Był dobrym piłkarzem i fatalnym trenerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: ... i piłce nocnej. Bożesztymój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Piłka nocna? To tak się to teraz nazywa? Nie wiem, ale pewnie to też przemoc, zapytałabym ale się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 13 godzin temu Lewandowski z tego powodu zrezygnował i żaden Stary dziad nie zmieni tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tak najlepiej nich jezdzi na wuzku inwalidzkim. Jakby tak Roberta Lewandowskiego dać mu trenera wszystkie Dziady poszły na emeryturę To tak nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Przypominam, że Boniek miał swoje pięć minut jaki selekcjonerem reprezentacji. Był dobrym piłkarzem i fatalnym trenerem. Nie każdy może być jak Sir Alex Ferguson. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Lewandowski z tego powodu zrezygnował i żaden Stary dziad nie zmieni tego Przecież wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Piłka nocna? To tak się to teraz nazywa? Przed chwilą, Miecz napisał: Bożesztymój! No co? Dziwicie się jakbyście mnie nie znali, spod moich palców jest wstanie wyjść każdy nonsens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 580 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Lewandowski z tego powodu zrezygnował i żaden Stary dziad nie zmieni tego Lewandowski ma grać jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: No co? Dziwicie się jakbyście mnie nie znali, spod moich palców jest wstanie wyjść każdy nonsens A może są to tylko zewnętrzne objawy wewnętrznych potrzeb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: No co? Dziwicie się jakbyście mnie nie znali, spod moich palców jest wstanie wyjść każdy nonsens Ale piłka nocna mi się podoba. Musze zapamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 65 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Nie ma kropki na końcu zdania. To drobiazg jest, w szkole nie jesteśmy Ja jak pisze z telefonu to dużo razy się mylę. Palce mam małe, ale za szybkie ruchy mam i trafiam nie w to co trzeba. Najlepiej z pralką teraz mam. Ona na dotyk dziala. Nosz... za szybko, i chyba reaguje też na wyczucie palca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Malowany napisał: Przecież wróci. Wróci on ma tyle tam do kształtowania kadry wpływ tak samo jak gra w reprezentacji i jakość. Sam Lewandowski nie wygra meczu też muszą inni umieć grać. Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: A może są to tylko zewnętrzne objawy wewnętrznych potrzeb? Tak bardziej dysleksja i autokorekta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 580 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Tak najlepiej nich jezdzi na wuzku inwalidzkim. Jakby tak Roberta Lewandowskiego dać mu trenera wszystkie Dziady poszły na emeryturę Na wózku może niekoniecznie żeby byc dobrym trenerem trzeba mieć to coś a nie tylko dobrym zawodnikiem być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ale piłka nocna mi się podoba. Musze zapamiętać. Spoko, jak się przeżyło w podstawówce stanie pod tablicą gdy się cała klasa śmieje, to potem już ciebie nie rusza gdy się ludzie śmieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak bardziej dysleksja i autokorekta Autokorekty nienawidzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Spoko, jak się przeżyło w podstawówce stanie pod tablicą gdy się cała klasa śmieje, to potem już ciebie nie rusza gdy się ludzie śmieją Ja byłam bardzo dobrą uczennicą zwłaszcza przez trzy pierwsze lata szkoły podstawowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach