Onaaaa 622 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Cieszę się, rekacje też wróciły po północy Śpij spokojnie Dobranoc Ta piosenka o Warszawie byla najbardziej smutna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Ta piosenka o Warszawie byla najbardziej smutna. Dobranoc Wiem, byłem tam realnie też uwierz mi. Pytanie gdzie ja nie byłem ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Dobranoc Wiem, byłem tam realnie też uwierz mi. Pytanie gdzie ja nie byłem ? Dobrych snów Ja nie byłam w wielu miejscach na przykład w Poznaniu ale Warszawą jest najtrudniejsza dla mnie osobiście. Każdy inne życie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrych snów Ja nie byłam w wielu miejscach na przykład w Poznaniu ale Warszawą jest najtrudniejsza dla mnie osobiście. Każdy inne życie ma. Wzajemnie Onaaaa Mieszkałem w Wielkopolsce, nie w Poznaniu w prawdzie, ale znam i fajny powojenny klimat tam jest do dzś. Warszawa tak jak piszesz jest najtrudniejsza, więc odpuściłem. Każdy ma inne życie, ale serce te same ... Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 622 Napisano 6 godzin temu Coś na sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 246 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Coś na sen Osz Ty Onaaaa Do łóżka spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach