Hypnotize 30 Napisano piątek o 22:50 Buahah, sepy, jak moj wujek jest developerem i kupuje sobie palace i buduje osiedla w calej Polsce I ma awionetke za 4 miliony zlotych ktora sobie lata nad morze i mercedesa za 1.2mln xD Wylaczam juz ten internet, bo nie chce mi sie pisac z bieda. Nara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 22:51 Ja jestem dorosly a rodzina nie ma nic do gadania, poza tym nje jestem w Polsce i jestem dorosly i nie mam zadnych chorob psychicznych, EOT Zegnam ozieble hejterow 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano piątek o 22:55 4 minuty temu, Hypnotize napisał: Buahah, sepy, jak moj wujek jest developerem i kupuje sobie palace i buduje osiedla w calej Polsce I ma awionetke za 4 miliony zlotych ktora sobie lata nad morze i mercedesa za 1.2mln xD I ma cie w doopie bo śpisz w krzaczorach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 22:59 (edytowany) Ja swoja rodzine tez mam w doopie i was tez, i w ogole wszystkich ludzi, mozecie mi wszyscy naskoczyc patalachy Edytowano piątek o 22:59 przez Hypnotize 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 8 Napisano piątek o 23:08 16 minut temu, Hypnotize napisał: nie mam zadnych chorob psychicznych, EOT Dobry żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano piątek o 23:11 11 minut temu, Hypnotize napisał: Ja swoja rodzine tez mam w doopie i was tez, i w ogole wszystkich ludzi, mozecie mi wszyscy naskoczyc patalachy Moze twoj ojciec gdyby zyl to by cie naprostował bo matka ma cie kompletnie gdzies. Wspolczuje mimo wszystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 23:16 Ja wam wspolczuje,i klaudiuszowi, ze musi odsypiac na kanapie w pracy nieprzespane noce, a mnie orzynajmniej nikt doopy nie truje, Jutro moge sobie wsiasc w pociag i pojechac do walii albo szkocji z namiotem i nikt mi nie zabroni, a wy nawet nic nie bedziecie wiedzieli Albo moze dzisiaj umre, bo mnie murzyn zadzga xD Nie wasza sprawa frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 23:29 Jestem dorosly i za stary na mieszkanie z matka ja nie szczerbaty ze po 30 a na garnuszku matki i na jej utrzymaniu, ty bicus tez pewnie z rodzicami mieszkasz nieudaczniku A ja nie lubie sie meczyc z nikim pod jednym dachem, lubie przestrzen i miec swoja ziemie i swiety spokoj, wiec wypad do pracy nieudacznicy, bo inaczej ulica czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano wczoraj o 00:20 No niestety jestes xhorym czlowiekiem i ktos musi sie toba zajmowac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 04:20 dobra, bicus i szczerbaty odpieprzcie sie ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 04:20 Nje jestem chorym czlowiekiem, jestem normalny i sam potrafie sie soba zajac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 04:21 Bicus i szczerbaty widze nowa para kafe, te serduszka i reakcje, widze, ze milosc kwitnie, geejuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 04:38 (edytowany) No dobra, niech wam bedzie, mam schizofrenie i musza sie mna zajmowac, a teraz wypad ode mnje knury ulane z cyckami kto to widzial, byc przed 40 a juz cycki jak stary dziad po 70, masakra Tak sie ciesze, ze nie jestem w ciele jakiegos szczerbatego lezaka czy bicusia, masakra,.to dopiero bylby pech i kara od losu Edytowano wczoraj o 04:38 przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 05:03 (edytowany) To fajnie Klaudiusz, ja tez tak mam gdy mi ktos radzi, ale nie zawsze poslucham, to zycze milego wypoczynku Jak musisz w pracy odsypiac na kanapie, to grubo. Pewnie czujesz ulge, ze mozesz sie na chwile polozyc xD Mi to sie kojarzy z bezdomnoscia... W sensie, ze jestem taki zmeczony i spiacy, ze musze odsypiac w dzien na kanapie... troche masakra... bo w nocy nie mam gdzie spac. Edytowano wczoraj o 05:04 przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano wczoraj o 05:54 Srynik jest bardzo normalny i fajny i nie wiem czemu jakieś homosie wiecznie za nim chodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano wczoraj o 07:52 1 godzinę temu, chrobot napisał: Srynik jest bardzo normalny i fajny i nie wiem czemu jakieś homosie wiecznie za nim chodzą Tak jak i ty cukiereczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 08:11 Chodza, bo Klaudiusz ze mna pisze, a nie z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 08:17 Szczerbatego ciagle boli tylek po schadzce z Andrzejem i spotkaniu z Kotarba, a bicus to tez jakis amator meskich penow, pewno sni mu sie 17cm lezaka po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano wczoraj o 08:18 5 minut temu, Hypnotize napisał: Chodza, bo Klaudiusz ze mna pisze, a nie z nimi Plakales ze nie pisze tylko kaszubka pisze z alfonsem z Australii a jakby z toba pisala to i tak by nic z tego nie wyniklo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 08:19 Spadaj do pravika ssac mu cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano wczoraj o 08:29 Nie jestem tobą zeby facetom ssac Nie zapomnij ogolic anusa dla klienta 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 08:32 Ja nie twoja matka, ze ssam facetom albo przyjmuje klientow, odbij tluscioch do szczerbatego, bo leci na ciebie, a ty na niego Ide sobie na poranne saunowanie, milego dnia niehejterom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 85 Napisano wczoraj o 08:39 W Kołobrzegu festiwal jest teraz zdaje się. Mignęła mi informacja w prasie. Kota masz zabawnego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 08:42 (edytowany) Spoko, w doopie mam polske, pewnie znowu kilka miesiecy bym tam spedzil, to ja wole namiot w Anglii i saunowanie niz polske i kolobrzeg Edytowano wczoraj o 08:42 przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 85 Napisano wczoraj o 08:47 Pogoda w UK dobra dla zimnolubnych, to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 08:49 Polece to znowu bedzie, zebym szedl do pracy, i tak niezmiennie od 15 lat, wiec ja podziekuje. W namiocie w lesie nie ma zadnych polaczkow dookola, i nikt mi nie mowi, ze mam isc do pracy, dlatego wole koczowac w lesie w namiocie, bo mam dosc polaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano wczoraj o 09:02 Nikt mnie nie utrzymuje szczerbaty, tak jak ciebie twoja stara Niedlugo cie pod most wyjeebie pewnie, bo ma dosc trzymania owsikow pod jednym dachem wez popros bicusia, zeby ci jezyk zasadzil do japy, w miejsca, w ktorych brakuje ci zebow, ty brudasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach