Spaghetti... 324 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Zagramy ... Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 14 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Spodobała mi sie ta piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Spodobała mi sie ta piosenka Spoko kawałek, ale to nie gra tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 1 Napisano 14 godzin temu Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko kawałek, ale to nie gra tylko Cleo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Cleo I Ewelina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 14 godzin temu Myslovitz to jeden z moich najlepszych zespołów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu Lubię nie zaprzeczam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Lubię nie zaprzeczam. I tą lubisz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: I tą lubisz... Tak jak tą... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 59 Napisano 13 godzin temu Tę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Tę Nie pyskuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 59 Napisano 13 godzin temu Będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Szukaj lepiej DJ na swoje wesele Narzeczony już śpi ? Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Tę My mówimy tą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 59 Napisano 13 godzin temu Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz Sama to wczoraj pisałaś Więc szykuj suknie ślubną i wyjdż z mojego tematu hejterko Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 59 Napisano 13 godzin temu Jutro. Grać nie chciałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Jutro. Grać nie chciałeś. Nie, bo tej kapeli nie zagram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 59 Napisano 13 godzin temu Bede w garniturze. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Bede w garniturze. Dobranoc. Lubisz męskie ciuchy rozumiem. Dobranoc Babcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, bo tej kapeli nie zagram A jaką zagrasz?; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 13 godzin temu Na dobranoc: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 324 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A jaką zagrasz?; Taką na dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 7 godzin temu Po odkryciu muzyki z Mega Manów cała reszta muzyki ludzkości nadaje się już tylko do zapomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 91 Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Onaaaa napisał: My mówimy tą Ze trzy czy cztery osoby na forum stosują 'tę. Mogę ci wyliczyć kto. ;] Kiedyś tam w podstawówce się dowiedziałam, że 'tą w niektórych odmianach można, znaczy jest uznawana za potoczny zapis, ale w oficjalnym języku lepiej używać 'tę. Czyli gdy mówisz do mnie tonem służbowym zwracaj się tę! ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, Sev napisał: Ze trzy czy cztery osoby na forum stosują 'tę. Mogę ci wyliczyć kto. ;] Kiedyś tam w podstawówce się dowiedziałam, że 'tą w niektórych odmianach można, znaczy jest uznawana za potoczny zapis, ale w oficjalnym języku lepiej używać 'tę. Czyli gdy mówisz do mnie tonem służbowym zwracaj się tę! ;] Oni stosują tę bo piszą do innych oficjalnie a ja stosuje tą bo pisze na luzie zresztą trzeba sie czymś wyróżniać do ciebie Seven jak bede pisać tonem służbowym to oczywiście bedzie tę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach