wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Mialem juz stad odejsc ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu I jeszcze, ze przeze mnie odeszla, dramat Ale cierpialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 256 Napisano 9 godzin temu Chyba znów wrócę na tamte czaty bo oskarżają mnie o blokowanie. Chciałam tutaj odpocząć od tego daddy, bo mi grozi zgłoszeniem konta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 31 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Chyba znów wrócę na tamte czaty bo oskarżają mnie o blokowanie. Chciałam tutaj odpocząć od tego daddy, bo mi grozi zgłoszeniem konta. Nikt cie nie wygania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Spoko, to wracaj Wiesz... jak Cie tu nie bylo, to ja tez tu mniej pisalem i dobrze mi to robilo... wiec wiesz, rob co chcesz Tutaj szkoda czasu mimo wszystko, i energii ;D Ja tez sobie przerwe zrobie, ale bede czekal jak wrocisz o ile wrocisz, bede sie modlil, zebys wrocila Trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 256 Napisano 9 godzin temu Lubię go ale codziennie rano mam pełno wiadomości od niego niezbyt fajnych. Później po pracy zajara i znów robi się miły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu (edytowany) To masakra, wspolczuje troche Nie no wiesz, jak Cie tu nie bylo, to mniej korzystalem z neta. Ale co tu wszedlem, a Ciebie nie bylo to plakalem... Ze az przestalem tu wchodzic, zeby nie plakac, i juz mialem stad zniknac ;( Edytowano 9 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 256 Napisano 9 godzin temu Oni w tych Stanach wszyscy są naćpani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Oni w tych Stanach wszyscy są naćpani. Fentanolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu No to prawda, ja tez kiedys cpalem, ale juz mi sie nie chce, nawet fajek nie pale Czlowiek mlody byl, mialem wywalone w zdrowie... a teraz juz troche bardziej mi zalezy, bo nie chce umrzec praawiczek, chcialbym jeszcze miec zone, zanim umre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 9 godzin temu Klaudiusz nie umiesz w goldigera ciężko się na to patrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 10 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Chyba znów wrócę na tamte czaty bo oskarżają mnie o blokowanie. Chciałam tutaj odpocząć od tego daddy, bo mi grozi zgłoszeniem konta. Ty to masz te przygody. Ale nie martw sie, niedługo zacznie sie rok szkolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Fentanolem Czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Klaudiusz nie musi byc golddigger, bo ma wlasne pieniadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Ja suplementy napieerdalam i witaminy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 256 Napisano 9 godzin temu A ja nawet w pracy z nimi pisałam aż tata zaczął węszyć, bo czasami płakałam i rozmazałam się. Teraz złapałam już trochę więcej dystansu i jest lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 9 godzin temu A ja dzisiaj miałem sytuację trzy bankomaty nie dzialaly pod rząd myślałem że się spoce pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Mozesz wpasc do mnie na czat jak chcesz, poznasz AncientWisdom i Mafuyu i moze damy Ci admina xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: A ja nawet w pracy z nimi pisałam aż tata zaczął węszyć, bo czasami płakałam i rozmazałam się. Teraz złapałam już trochę więcej dystansu i jest lepiej. Jesteś doskonałym środkiem antykncepcyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu No masakra, w pracy to lepiej nie wchodzic na internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 39 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: A ja nawet w pracy z nimi pisałam aż tata zaczął węszyć, bo czasami płakałam i rozmazałam się. Teraz złapałam już trochę więcej dystansu i jest lepiej. Ale bierzesz leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu A ja wracam do namiotu, a zaczyna kropic deszcz FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 256 Napisano 9 godzin temu Kupiłam działkę, tata mnie namówił bo w przyszłości mogę ją podzielić na kilka, uzbroić i sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu To jak Ci pisza, ze blokujesz tematy, to nie ma co sie przejmowac, to trole i szukaja zaczepki Ja juz nie reaguje na wiekszosc stad osob, ignoruje jak powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Wow to super! Gratuluje zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 256 Napisano 9 godzin temu Jakieś biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Uzbroic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Ja sie w lesie lecze na ludzkosc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Ale tesknilem za Toba Klaudiusz, chyba kilka miesiecy wylem xD Sorki za to co Ci pisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 18 Napisano 9 godzin temu Jak mi ktos chamsko pisze albo sie zwraca lekcewazaco, to lepiej olac takich i nie tracic energii Po co tracic czas na dno i sie przejmowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach