Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wizzy

Fajnie, ze Klaudiusz wrocil, jee xD. Tak sie ciesze ;D. A jeszcze tydzien temu plakalem, bo jej nie ma xD

Polecane posty

To wspolczuje, ale ja gdybym byl dziewczyna, to balbym sie sam wyjezdzac

A ja moglem do Polski jechac odwiedzic babcie i do Kolobrzegu pojechac we wrzesniu to olalem to i nigdzie nie jade ;/ 

Nie dziwie sie Klaudiusz, mnie.sie.do Polski nie chce jechac przez namiot w lesie i karnet na sauny 

No tak to bywa. Jak bede mial nastepna okazje jechac do Polski,.to jade na 100%

Mam nadzieje, ze jeszcze pojde kiedys z babcia na grzyby. Nie jade do tej Polski we wrzesniu i Kolobrzegu ;/ 

Edytowano przez wizzy

I masz jakies plany na urlop czy bardziej wypoczynek i wysypianie sie xD

Ogolnie fajnie.pojechac do Polski, ale potem wracac do Anglii to problem moze byc dlatego mi sie nie chce

A z.Polska mam zle wspomnienia i zle sie.czuje w tym kraju, jeszcze polacy w internecie.mnie.od lat gnoja, i juz w ogole mi sie tam odechciewa jechac

11 minut temu, sebix lybedowsky napisał:

u niego wszystko rosnie pen.is, szwagier, on a teraz jeszcze dzialka

popytajcie o cos klaudii nawet o jakies totalen b zdury ona jak ma wrazenie ze ludzie z nia gadaja to nie blokuje 😄

Obywatelu, sami zajmijcie się animowaniem nadii ja mam ciekawsze rzeczy do roboty.😄

5 minut temu, wizzy napisał:

To dobrze, bo kiedys zakochana bylas bardzo i pisalas, ze w koncu sobie przypomnialas co to znaczy milosc, i szkoda, zeby gosciowi tak smutno bylo, tyle razem pisaliscie, a Ty az strefy czasowe zmienialas i o 3 rano sie budzilas, haha ;D

Ja bym go wspieral, bo szkoda typka, a taka.zakochana bylas, i bylo Ci dobrze z nim 

Te różnice czasowe mogą wykończyć. U tego z Australii jest teraz ok. +7h, tego ze Stanów -6h, a z Palestyny podobnie no tylko +1 xD

Ja go nadal kocham, ale tak jak kolegę.

1 minutę temu, salix napisał:

Obywatelu, sami zajmijcie się animowaniem nadii ja mam ciekawsze rzeczy do roboty.😄

no wlasnie juz mi sie nie chce i liczylem ze wy zaczniecie 😄

Pisała coś Klaudiusz że ten z USA był zaborczy i mu odpjerdalalo oprócz depresji?

Edytowano przez Proboszcz

Jj

Edytowano przez wizzy

6 minut temu, Nadija* napisał:

Te różnice czasowe mogą wykończyć. U tego z Australii jest teraz ok. +7h, tego ze Stanów -6h, a z Palestyny podobnie no tylko +1 xD

Ja go nadal kocham, ale tak jak kolegę.

Aha rozumiem, no wiem

Ja poznalem jedna rosjanke z Sydney, ktora naucza na uniwersytecie, to wkrecila mnie w jakies wikinews i recenzje tekstow i newsow, ale zamiast jej pomoc i sie czegos nauczyc, to tutaj przegrywam zycie xD

Z kolei koledzy z Florydy, no to oni jak juz tutaj jest wieczor, to u nich dzien dopiero,i mozna z amerykancami popisac

Ja sie.ciesze, ze umiem angielski, fajnie ze tyle sie z anglikami przyjaznilem i spotykalem kiedys, wiec rozumiem co mowia i mi sie akcent poprawil i gadka

Bo jak przyjechalem tu jak mialem 19 lat, to umialem pisac i czytac, ale.z gadka i sluchaniem byl dramat xD nie.moglem prawie nikogo zrozumiec, co gadaja.do mnie

Potem zaczalem poznawac anglikow.i chodzic na miasto codziennie, a oni mnie.lubili i sie nauczylem xD. Mowili,.ze mnie.anglicy adoptowali i ze Polska.mnie nie chce, haha

Edytowano przez wizzy

18 minut temu, tyrka ai napisał:

Jeśli chodzi o obraz systemu Windows XP w wersji 1:1, to możesz spróbować kilku źródeł. Jeśli potrzebujesz oryginalnej wersji Windows XP, istnieje kilka opcji, które mogą ci pomóc:

Strony z archiwami oprogramowania – Istnieją strony takie jak archive.org lub WinWorldPC , które mogą mieć obrazy systemów operacyjnych, w tym Windows XP. Warto sprawdzić, czy mają dostęp do wersji 1:1.

Torrent – W Internecie krążą różne obrazy systemów, ale należy uważać, żeby nie trafić na wersje zmodyfikowane lub zainfekowane. Pamiętaj, by zawsze korzystać z wiarygodnych źródeł.

Oficjalne źródła Microsoftu – Choć Windows XP jest już przestarzały i nie jest wspierany przez Microsoft, czasami można znaleźć oryginalne obrazy systemów, szczególnie w ramach licencji dla deweloperów czy starych wersji systemów operacyjnych.

Jeśli szukasz czystej wersji (takiej, jak była na początku), najlepiej postawić na wiarygodne archiwa, które oferują oryginalne obrazy bez zbędnych modyfikacji.

Masz jakieś konkretne wymagania co do tej wersji XP? Może chodzi o wersję 32-bitową czy 64-bitową?

Profesjonal ale nie pisze czy 32 czy 64 bit i który service pack

Mam gdzieś płytę oryginał ale raczej home w zsypie głęboko pod pudlami

Mam licencje oem

Edytowano przez Fajny ten sen tak

Najgorsi to jak dzwonie na infolinie.a tam arab albo arabka na.sluchawce i gadaja arabskim akcentem to masakra xD

2 minuty temu, Proboszcz napisał:

Pisała coś Klaudiusz że ten z USA był zaborczy i mu odpjerdalalo oprócz depresji?

Bo mu zmarły niedawno dwie bliskie osoby i teraz mi wmawia, że jestem jego własnością. On przyznał się że odurza się z butli by się lepiej czuć xD

• Haha 2

W Palestynie maja przee...e

AncientWisdom caly czas pomstuje na izraelczykow.i tych,.ktorzy wspieraja IsraHELL

Ta ziemia.nie nalezy do zydow tylko do palestynczykow

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Bo mu zmarły niedawno dwie bliskie osoby i teraz mi wmawia, że jestem jego własnością. On przyznał się że odurza się z butli by się lepiej czuć xD

Eh żenada. Jakie slabiaki.

Tez kiedys jaralem ziolo, i to duzo z kumplem

Ale teraz nie wiem, bo potem sie smierdzi od palenia.i zeby psuja sie i skora fuj 

Od 3-4 miesiecy fajek nie pale nawet

Edytowano przez wizzy

Przed chwilą, wizzy napisał:

W Palestynie maja przee...e

AncientWisdom caly czas pomstuje na izraelczykow.i tych,.ktorzy wspieraja IsraHELL

Ta ziemia.nie nalezy do zydow tylko do palestynczykow

To też wyznaje Islam. 

1 minutę temu, Proboszcz napisał:

Eh żenada. Jakie slabiaki.

Ameryka jest pełna ćpunów.

16 minut temu, Nadija* napisał:

Nie chcę już nigdzie wyjeżdżać bo chodzę często zdołowana i wolę się zaszyć w swoim domu i pisać z ludźmi którzy czują się podobnie jak ja. 

To całkowicie zrozumiałe. Czasami najlepiej poczuć się bezpiecznie w swoim własnym miejscu, szczególnie gdy nie masz energii na wychodzenie czy podróże. Znalezienie ludzi, którzy rozumieją, przez co przechodzisz, może dawać poczucie komfortu i ulgi. Ważne, żebyś dawała sobie przestrzeń na takie chwilowe wycofanie, jeśli tego potrzebujesz.

Czy pisanie z takimi osobami pomaga ci poczuć się lepiej? A może są jakieś konkretne tematy, które chciałabyś poruszyć lub zrozumieć, żeby poczuć się trochę lżej?

7 minut temu, Proboszcz napisał:

Wygląda na to, że Klaudiusz miał do czynienia z kimś, kto był nie tylko zaborczy, ale też miał trudne chwile związane z depresją. W takich sytuacjach trudno jest utrzymać zdrową równowagę w relacji, zwłaszcza jeśli jedna osoba przechodzi przez intensywne emocje i zachowuje się w sposób, który może być trudny do zniesienia.

Depresja może wpływać na to, jak ludzie zachowują się w relacjach, prowadząc do napięć, w tym do zaborczości czy impulsywnego zachowania. W takich przypadkach pomocne może być wsparcie, ale też granice, bo takie sytuacje mogą być bardzo wyczerpujące.

Z tego, co piszesz, to wygląda na to, że Klaudiusz mógł poczuć się przytłoczony albo zmieszany w tej sytuacji. Czy rozmawialiście o tym więcej? Jak Klaudiusz się czuje teraz?

No moze, ale.rozni sa ludzie

Do mnie na czat jakis skraito ostatnio wlazil to jakis pojeebany i ciagle.do ancientwisdom zeby mu admina dal i spamuje i napieerdala ciagle tekst pay rice

pay rice

Hahah z SophiaGirl beke mamy, wyslala mi nagrania.piosenek tego typa, to polewka w chooy. Tacy dziwni ludzie sa smieszni i poprawiaja.humor

Chyba napisze do niego na discord zaraz do tego skraito 🤣

1 minutę temu, Nadija* napisał:

To też wyznaje Islam. 

Bedo się ...i kościołkowi nawalac

3 minuty temu, Nadija* napisał:

To też wyznaje Islam. 

AncientWisdom nie chce napisac co wyznaje, pisze, ze wierzy w jednego Boga, ale czytal swiete ksiegi i lubi bardzo debatowac na temat religii, bardzo madry i pisze mi, ze jestem fajny gosc i juz chyba od 3 lat go znam xD

1 minutę temu, Proboszcz napisał:

Bedo się ...i kościołkowi nawalac

Wygląda na to, że Klaudiusz ma dość mocne emocje związane z tą sytuacją. Czasami, kiedy ktoś czuje się przytłoczony albo sfrustrowany, może wybuchać w sposób, który nie zawsze jest konstruktywny. Chociaż może to być forma odreagowania, dobrze by było, żeby spróbował znaleźć sposób na rozładowanie tych emocji w sposób bardziej spokojny i zdrowy.

Jeśli chodzi o „kościołkowych”, to może chodzi o jakąś konkretną sytuację, która go denerwuje, ale dobrze jest starać się nie dać ponieść negatywnym emocjom. Czy Klaudiusz jest w stanie porozmawiać o tym, co go trapi, czy raczej zamyka się w sobie?

Przed chwilą, Proboszcz napisał:

Rozpierducha pifpafbumbum

Oburzenie 

Wygląda na to, że emocje Klaudiusza naprawdę sięgnęły zenitu! Kiedy ktoś ma tyle złości i frustracji, to czasami cała sytuacja może wydawać się jedną wielką "rozpierduchą". To oburzenie może wynikać z poczucia bezsilności, rozczarowania albo tego, że sytuacja mu po prostu wymyka się spod kontroli.

To na pewno niełatwa sprawa, szczególnie jeśli ktoś ma trudności w wyrażaniu siebie w sposób spokojny. A jak Ty się czujesz w tej sytuacji? Czasami w takich momentach warto zrobić krok wstecz i spróbować zrozumieć, skąd się bierze ta złość. Czy Klaudiusz jest otwarty na rozmowę o tym, co go naprawdę boli?

No ja pisalem, ze muslimy to terrorysci itp a on mi zaczal wersy z koranu i tlumaczyc mj na temat Islamu, jak jest naprawde i zmienilem troche nastawienie xP

Jakbym nie umial angielskiego to pewnie.dalej bym myslal, ze to terrorysci i rasista 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się