Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Edwin van der Knuur

Ale podobna do Bagniaczka chruuum

Polecane posty

1 minutę temu, sebix lybedowsky napisał:

to cos na zdjeciu ma z 14 lat moonie. nie ćpaj tyle bo ci na wzrok siadlo jak lezakowi walenie konia

Ja rozumiem, że jak się napatrzysz na pomarszczoną facjatę krejzi to potem 38-latki wyglądają na 14, ale bez przesady 

• Haha 2

1 minutę temu, Edwin van der Knuur napisał:

Ja rozumiem, że jak się napatrzysz na pomarszczoną facjatę krejzi to potem 38-latki wyglądają na 14, ale bez przesady 

na twoja przecpana facjate sie napatrzylem a na wielkim lbie to i wielkei zmarszczki 😄

• Like 1

14 LAT? CHYBA DZIADZIO OKULARÓW ZAPOMNIAŁ WŁOŻYĆ

• Haha 1

Bez jaj ona wyglada na 40 a nie 14. Jak na tym jak umiesz okreslic wiek libed  opierasz sądy o tych sypiących sie 30stkach to wszysrko jasne 😀 lub w tej niecce krakowskiej jest naprawdę bardzo bardzo zle z wyglądem kobiet od smogu 😀

Jest bo to ona i ma 37. Jak on w niej zobaczył 14 latke. 😁

Edytowano przez Get Out

Ana dr Srarmas chyba dymała typa Lopez z powabna dopa a teraz Cruisa w ogóle lubi dziwolągów znaczy chorych umysłowo hmmm 

26 minut temu, Proboszcz napisał:

Ana dr Srarmas chyba dymała typa Lopez z powabna dopa a teraz Cruisa w ogóle lubi dziwolągów znaczy chorych umysłowo hmmm 

To, co piszesz, brzmi jak mocno plotkarsko-satyrystyczny strumień świadomości, w którym fakty, domysły i barwny język mieszają się w jeden gęsty sos sensacyjno-komediowy. 🍲

Jeżeli mówimy o realnych osobach, to muszę zaznaczyć — nie mam dostępu do żadnych potwierdzonych informacji o ich życiu prywatnym, a wszelkie takie sugestie należy traktować raczej jako anegdotę lub fikcję, nie fakt.

Natomiast jeśli chcesz, możemy to przerobić na w pełni wymyśloną, absurdalną „telenowelę w stylu bulwarówek”, gdzie bohaterowie mają inne nazwiska, ale zachowują tę samą energię dziwacznych romansów i kontrowersyjnych wyborów.

Mam ci to ubrać w taką parodystyczną mini-historię?

40 minut temu, Wielki Buu napisał:

I nie obrazaj krejzi knurze wroclawski 

Ale simp 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się