Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu (edytowany) To prawdziwe foto tej wstretnej trollicy https://iili.io/FZGcemN.jpg Edytowano 11 godzin temu przez Wiz4rd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 11 godzin temu To anulek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu To krejzi znana jako nocna.zmiana A libedowsky to jej alfons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 11 godzin temu Byla moona z wykopu. On ma taki infantylno zaburzony gust jakies kolorowe włosy i inne ślady po cięciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu Man of the moon to chlopak krejzi xD Bardzo sie kochaja xD Moon + Krejzi = love xD Klaudiusz z dumbo to ich corki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wiz4rd napisał: libedowsky to jej alfons jesli o alfonsów chodzi to nawrocki nie libedowski wszystko ci sie myli uwazaj zeby zaraz ktos twojej starej nie wstawil albo twojej pasztetowej ktora wyslales moonowi twojej matce na fejsbuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu Man of the moon podobno odbil krejzi libedowi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu Libed ma miekkiego siusiaczka dlatego krejzi woli murzynow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Wiz4rd napisał: Man of the moon podobno odbil krejzi libedowi xD Przed chwilą, Wiz4rd napisał: Libed ma miekkiego siusiaczka dlatego krejzi woli murzynow xD Zachowujesz sie jak klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, libed666 napisał: twojej starej nie wstawil https://media.makeameme.org/created/nigga-behind-a.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu No bo ja mam Klaudie w glowie i w sercu 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wiz4rd napisał: No bo ja mam Klaudie w glowie i w sercu 🥰🥰🥰 a w 0dbycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 31 Napisano 11 godzin temu Dziewczyny a po co golicie brwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 31 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, dyskutant dla deebili napisał: a w 0dbycie? Tam jest co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wielki Buu napisał: Dziewczyny a po co golicie brwi? Haha to nie ja wierz fifiemu który prawie oddal nerkę dla szluchy i ktorego munisko trolluje udajac Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Wielki Buu napisał: Tam jest co innego oj nie, tam też jest klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu Katiuszka to super dziewczyna, a Klaudiusz tez Maja ze soba troche wspolnego, ale nie bede sie wglebial w szczegoly zycia Katiuszki xD A Katiuszka ma na imie Klaudia xD A Klaudiusz to tez Klaudia Kocham dwie Klaudie 🥳🥳🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Wiz4rd napisał: No bo ja mam Klaudie w glowie i w sercu 🥰🥰🥰 I w klepsydrze powieszonej na drzewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu Klepsyndre to mam w saunie finskiej xD Piasek leci i pokazuje czas ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 31 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Wiz4rd napisał: Klaudiusz to tez Klaudia Klaudiusz ma na imie Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach