Baba 49 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Gramy Edytowano 2 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 2 godziny temu Słuchamy w ciszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Słuchamy w ciszy? Tak robię. Moje nowe znalezisko. Proste a jak wymowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 2 godziny temu Rzadko czegoś słucham. Praktycznie niczego nie słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Rzadko czegoś słucham. Praktycznie niczego nie słucham. Nie lubisz się "wyciszyć" przy muzyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 5 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie lubisz się "wyciszyć" przy muzyce? Lubię się wyciszać przy muzyce bez tekstu. Raz w miesiącu chodzę jej słuchać na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Lubię się wyciszać przy muzyce bez tekstu. Raz w miesiącu chodzę jej słuchać na żywo. Czyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Czyli? Misy tybetańskie, gongi, deszczownie, dzwoneczki. Takie hokus - pokus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Misy tybetańskie, gongi, deszczownie, dzwoneczki. Takie hokus - pokus. Ciekawa jestem, czy to by ci w ucho wpadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 1 godzinę temu Melancholijne. Dobry podkład do patrzenia na spotkanie morze albo falujące trawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, murb napisał: Melancholijne. Dobry podkład do patrzenia na spotkanie morze albo falujące trawy. Tak. Lubię tego "pijanistę". Dzisiaj przeczytałam artykuł o facecie, który "odszedł" od żony z powodu dużej nadwagi. Spał sobie bidulek, gdy się chciała położyć obok niego, potknęła sie i przygniotła. Waży ponad 150 kg i nie dała rady samodzielnie się ruszyć. Krzyczała tak głośno, że sasiedzi się zbiegli, w kilka osób zdjęli z męża. Niestety nie dało się go uratować. Odszedł. Przygniótł go ciężar miłości. Edytowano 1 godzinę temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 702 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Baba napisał: Tak. Lubię tego "pijanistę". Dzisiaj przeczytałam artykuł o facecie, który "odszedł" od żony z powodu dużej nadwagi. Spał sobie bidulek, gdy się chciała położyć obok niego, potknęła sie i przygniotła. Waży ponad 150 kg i nie dała rady samodzielnie się ruszyć. Krzyczała tak głośno, że sasiedzi się zbiegli, w kilka osób zdjęli z męża. Niestety nie dało się go uratować. Odszedł. Przygniótł go ciężar miłości. Zbrodnia doskonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Zbrodnia doskonała Niby śmieszne a tragiczne. Nie wiem czy się odchudzać, czy wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Baba napisał: Niby śmieszne a tragiczne. Nie wiem czy się odchudzać, czy wręcz przeciwnie Wręcz przeciwnie. Odchudzanie to ciężka robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Wręcz przeciwnie. Odchudzanie to ciężka robota. Nie wiem. Jeszcze nie próbowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wiem. Jeszcze nie próbowałam I bardzo dobrze. Odchudzanie się jest przereklamowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: I bardzo dobrze. Odchudzanie się jest przereklamowane. Myślę, że wprowadzenie jakiejkolwiek diety i odpuszczenie sobie słodkich grzechów nie wystarczy. Żeby uniknąć obwisłej skóry, trzeba też systematycznie i do bólu ćwiczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 55 minut temu 10 minut temu, Baba napisał: Myślę, że wprowadzenie jakiejkolwiek diety i odpuszczenie sobie słodkich grzechów nie wystarczy. Żeby uniknąć obwisłej skóry, trzeba też systematycznie i do bólu ćwiczyć Przy ekstremalnym zrzucaniu wagi nie unikniesz obwisłej skóry. Fitnesowanie nie pomaga. Eliminowanie zbędnych cukrów, zmiana nawyków i ruch to podstawa podstaw we wszelkim odchudzaniu. Chociaż znam takich, którzy stosują hipnozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 53 minuty temu Wygląda na to, że jesteśmy same na forum. 🫢 To co? Bania u Cygana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 5 Napisano 50 minut temu W USA GRUBA STARA BABA USIADLA NA 10-LATKU I GO ZAABIŁA https://www.ndtv.com/world-news/us-woman-weighing-154-kg-sentenced-to-jail-for-killing-son-by-sitting-on-him-7521403 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 43 minuty temu Stare baby to są dopiero kilerki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 42 minuty temu 9 minut temu, murb napisał: Wygląda na to, że jesteśmy same na forum. 🫢 To co? Bania u Cygana? Nie jesteśmy same. Nie chcą ze mną gadać, ot co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 41 minut temu 14 minut temu, murb napisał: Przy ekstremalnym zrzucaniu wagi nie unikniesz obwisłej skóry. Fitnesowanie nie pomaga. Eliminowanie zbędnych cukrów, zmiana nawyków i ruch to podstawa podstaw we wszelkim odchudzaniu. Chociaż znam takich, którzy stosują hipnozę. A przytyć tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 162 Napisano 35 minut temu Nie ma ludzi i to tak jakbyście gadały na komunikatorze we trzy albo cztery . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 5 Napisano 35 minut temu Gruba stara baba za morderstwo dziecka dostaje 6 lat utrzymania na koszt państwa zamiast kulku w łeb. kraj wolno$ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 35 minut temu 6 minut temu, Baba napisał: Nie jesteśmy same. Nie chcą ze mną gadać, ot co. Widzą, co tracą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 111 Napisano 34 minuty temu 6 minut temu, Baba napisał: A przytyć tak łatwo I tak przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie ma ludzi i to tak jakbyście gadały na komunikatorze we trzy albo cztery . Z babami na komunikatorze mam gadać? Pfffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach