Baba 49 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Gramy Edytowano 4 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 4 godziny temu Słuchamy w ciszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Słuchamy w ciszy? Tak robię. Moje nowe znalezisko. Proste a jak wymowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 4 godziny temu Rzadko czegoś słucham. Praktycznie niczego nie słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Rzadko czegoś słucham. Praktycznie niczego nie słucham. Nie lubisz się "wyciszyć" przy muzyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie lubisz się "wyciszyć" przy muzyce? Lubię się wyciszać przy muzyce bez tekstu. Raz w miesiącu chodzę jej słuchać na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Lubię się wyciszać przy muzyce bez tekstu. Raz w miesiącu chodzę jej słuchać na żywo. Czyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Czyli? Misy tybetańskie, gongi, deszczownie, dzwoneczki. Takie hokus - pokus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Misy tybetańskie, gongi, deszczownie, dzwoneczki. Takie hokus - pokus. Ciekawa jestem, czy to by ci w ucho wpadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 3 godziny temu Melancholijne. Dobry podkład do patrzenia na spotkanie morze albo falujące trawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, murb napisał: Melancholijne. Dobry podkład do patrzenia na spotkanie morze albo falujące trawy. Tak. Lubię tego "pijanistę". Dzisiaj przeczytałam artykuł o facecie, który "odszedł" od żony z powodu dużej nadwagi. Spał sobie bidulek, gdy się chciała położyć obok niego, potknęła sie i przygniotła. Waży ponad 150 kg i nie dała rady samodzielnie się ruszyć. Krzyczała tak głośno, że sasiedzi się zbiegli, w kilka osób zdjęli z męża. Niestety nie dało się go uratować. Odszedł. Przygniótł go ciężar miłości. Edytowano 3 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Baba napisał: Tak. Lubię tego "pijanistę". Dzisiaj przeczytałam artykuł o facecie, który "odszedł" od żony z powodu dużej nadwagi. Spał sobie bidulek, gdy się chciała położyć obok niego, potknęła sie i przygniotła. Waży ponad 150 kg i nie dała rady samodzielnie się ruszyć. Krzyczała tak głośno, że sasiedzi się zbiegli, w kilka osób zdjęli z męża. Niestety nie dało się go uratować. Odszedł. Przygniótł go ciężar miłości. Zbrodnia doskonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Zbrodnia doskonała Niby śmieszne a tragiczne. Nie wiem czy się odchudzać, czy wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Baba napisał: Niby śmieszne a tragiczne. Nie wiem czy się odchudzać, czy wręcz przeciwnie Wręcz przeciwnie. Odchudzanie to ciężka robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Wręcz przeciwnie. Odchudzanie to ciężka robota. Nie wiem. Jeszcze nie próbowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wiem. Jeszcze nie próbowałam I bardzo dobrze. Odchudzanie się jest przereklamowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: I bardzo dobrze. Odchudzanie się jest przereklamowane. Myślę, że wprowadzenie jakiejkolwiek diety i odpuszczenie sobie słodkich grzechów nie wystarczy. Żeby uniknąć obwisłej skóry, trzeba też systematycznie i do bólu ćwiczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Baba napisał: Myślę, że wprowadzenie jakiejkolwiek diety i odpuszczenie sobie słodkich grzechów nie wystarczy. Żeby uniknąć obwisłej skóry, trzeba też systematycznie i do bólu ćwiczyć Przy ekstremalnym zrzucaniu wagi nie unikniesz obwisłej skóry. Fitnesowanie nie pomaga. Eliminowanie zbędnych cukrów, zmiana nawyków i ruch to podstawa podstaw we wszelkim odchudzaniu. Chociaż znam takich, którzy stosują hipnozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Wygląda na to, że jesteśmy same na forum. 🫢 To co? Bania u Cygana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu W USA GRUBA STARA BABA USIADLA NA 10-LATKU I GO ZAABIŁA https://www.ndtv.com/world-news/us-woman-weighing-154-kg-sentenced-to-jail-for-killing-son-by-sitting-on-him-7521403 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Stare baby to są dopiero kilerki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Wygląda na to, że jesteśmy same na forum. 🫢 To co? Bania u Cygana? Nie jesteśmy same. Nie chcą ze mną gadać, ot co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: Przy ekstremalnym zrzucaniu wagi nie unikniesz obwisłej skóry. Fitnesowanie nie pomaga. Eliminowanie zbędnych cukrów, zmiana nawyków i ruch to podstawa podstaw we wszelkim odchudzaniu. Chociaż znam takich, którzy stosują hipnozę. A przytyć tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu Nie ma ludzi i to tak jakbyście gadały na komunikatorze we trzy albo cztery . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu Gruba stara baba za morderstwo dziecka dostaje 6 lat utrzymania na koszt państwa zamiast kulku w łeb. kraj wolno$ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Nie jesteśmy same. Nie chcą ze mną gadać, ot co. Widzą, co tracą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: A przytyć tak łatwo I tak przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie ma ludzi i to tak jakbyście gadały na komunikatorze we trzy albo cztery . Z babami na komunikatorze mam gadać? Pfffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach