OdbytnicaBoża 20 Napisano 4 godziny temu Kleksiu kochany czadzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 4 godziny temu Myślałam, że została pościelona dla mojego Janusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 4 godziny temu Nie jesteś pempkiem świata kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 4 godziny temu Przez te awatary mylę was. Wszędzie klony i bracia smalce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, OdbytnicaBoża napisał: Kleksiu kochany czadzie ta jakie ma schizy.... juz zalegla i czeka. pod prysznic najpierw i zęby umyj. potem kota wygon. w morde jaka chętna....hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ta jakie ma schizy.... juz zalegla i czeka. pod prysznic najpierw i zęby umyj. potem kota wygon. w morde jaka chętna....hehe Dżaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ta jakie ma schizy.... juz zalegla i czeka. pod prysznic najpierw i zęby umyj. potem kota wygon. w morde jaka chętna....hehe Znowu o kocie. Może weź kota ze schroniska i odrobinę się wyciszysz. Strasznie ziejesz ogniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu Kleks, stypiara i heblowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu o kocie. Może weź kota ze schroniska i odrobinę się wyciszysz. Strasznie ziejesz ogniem zabierz mi tego pchlarza bo mi oczy puchną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zabierz mi tego pchlarza bo mi oczy puchną.. To od twojego cebulactwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: To od twojego cebulactwa mam uczulenie na pchlarze, a kysz.. poza tym od dziecka kazdy wie ze kota trzymają stare czarownice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: mam uczulenie na pchlarze, a kysz.. poza tym od dziecka kazdy wie ze kota trzymają stare czarownice. Dlatego tak się boisz starych kobiet z kotami. Bicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Dlatego tak się boisz starych kobiet z kotami. Bicz plamy starcze i sztuczna szczęka moze ciebie krecic. ale sa na tym padole faceci co wolą mlodosc i giętkosc.. takze ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: plamy starcze i sztuczna szczęka moze ciebie krecic. ale sa na tym padole faceci co wolą mlodosc i giętkosc.. takze ten Tak że nauczysz się w końcu głąbie kalwaryjski. Woleć to se możecie hu kers. Macie co macie Grażyny w hełmofonach gientkie niczym blacha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Tak że nauczysz się w końcu głąbie kalwaryjski. Woleć to se możecie hu kers. Macie co macie Grażyny w hełmofonach gientkie niczym blacha. sprawa wyglada tak... facet moze wybierac, przebierac do oporu, starzeje sie jak wino. a wy macie date przydatnosci wiec miej na uwadze kto jest bardziej docisnięty przez rozwój sytuacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: sprawa wyglada tak... facet moze wybierac, przebierac do oporu, starzeje sie jak wino. a wy macie date przydatnosci wiec miej na uwadze kto jest bardziej docisnięty przez rozwój sytuacji... Jak wino firmy wino dojrzewające w szczerbatej japje zula smakolysza raczacego się nocom pod monopolowym. Ty serio myślisz że jesteś jakims Beckhamem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: sprawa wyglada tak... facet moze wybierac, przebierac do oporu, starzeje sie jak wino. a wy macie date przydatnosci wiec miej na uwadze kto jest bardziej docisnięty przez rozwój sytuacji... Facet też ma datę przydatnosci. Dlatego młodsi są najlepsi, a ty odpadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 13 Napisano 2 godziny temu Napisał ktoś już wcześniej, że prędzej posrana? Jak widzę łysą to mam dosyć czytania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Jak wino firmy wino dojrzewające w szczerbatej japje zula smakolysza raczacego się nocom pod monopolowym. Ty serio myślisz że jesteś jakims Beckhamem? oraz 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Facet też ma datę przydatnosci. Dlatego młodsi są najlepsi, a ty odpadasz nie jestem ale wiem co moge a co nie. i mam wiecej opcji niz wy obie razem wziete... takze ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, blancmange napisał: Napisał ktoś już wcześniej, że prędzej posrana? Jak widzę łysą to mam dosyć czytania xD Za dużo pixow ostatnio. Nimfetka ci benzo wcisnęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: oraz nie jestem ale wiem co moge a co nie. i mam wiecej opcji niz wy obie razem wziete... takze ten Orzezwiajoncy smak amareny dojrzewającej w sierpniowym słońcu pod monopolowym. Tym jesteś. Jakiś smakołysz zawsze się znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Orzezwiajoncy smak amareny dojrzewającej w sierpniowym słońcu pod monopolowym. Tym jesteś. Jakiś smakołysz zawsze się znajdzie napisala pani spleśniala herbatka na ból jelitowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: napisala pani spleśniala herbatka na ból jelitowy... Ja dojrzewam jak ser z niebieskom plesniom. Jesteś tylko jabolem wśród win. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Ja dojrzewam jak ser z niebieskom plesniom. Jesteś tylko jabolem wśród win. kobieto opanuj sie masz 60 pare lat, cale zycie femcel i uwazasz sie za ser francuski... ty powinnas ogarniac juz miejsce na smętarzu i zamykac sprawy, godzic sie po rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, blancmange napisał: Napisał ktoś już wcześniej, że prędzej posrana? Jak widzę łysą to mam dosyć czytania xD Ale mimo to miłość jej wyznałeś. Witaj Słodziaku z Wrocławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: kobieto opanuj sie masz 60 pare lat, cale zycie femcel i uwazasz sie za ser francuski... ty powinnas ogarniac juz miejsce na smętarzu i zamykac sprawy, godzic sie po rodzinie Testament już spisany. Kot zaopiekowany. Miejsce na smetarzu też wybrane. Ty i tak umrzesz przedemno. Przeżyje was wszystkich wdowcow rozwodników i innych zwiendlakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Testament już spisany. Kot zaopiekowany. Miejsce na smetarzu też wybrane. Ty i tak umrzesz przedemno. Przeżyje was wszystkich wdowcow rozwodników i innych zwiendlakow Grób opłacony na 20 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Testament już spisany. Kot zaopiekowany. Miejsce na smetarzu też wybrane. Ty i tak umrzesz przedemno. Przeżyje was wszystkich wdowcow rozwodników i innych zwiendlakow A dostałaś kiedyś klapą od śmietnika z odpadami toksycznymi po głowie, kiedy próbowałaś ze swoim kotkiem wyleźć? Bo wydaje mi się, że kowbojki niczego was nie nauczyły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Testament już spisany. Kot zaopiekowany. Miejsce na smetarzu też wybrane. Ty i tak umrzesz przedemno. Przeżyje was wszystkich wdowcow rozwodników i innych zwiendlakow I owsików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Testament już spisany. Kot zaopiekowany. Miejsce na smetarzu też wybrane. Ty i tak umrzesz przedemno. Przeżyje was wszystkich wdowcow rozwodników i innych zwiendlakow zycie w femcelstwie to nie cnota.. chyba ze celujesz w zakon i jakies doplaty bedą emerytury dla zyjacych w czystosci. ja tam wole normalne zycie niz te wasze śluby zakonne albo żale do facetów o fszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach