Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nemesio Cervantes

Uniwersalny sposób na polubienie

Polecane posty

cebulaków polaków.

Chodzi o polubienie, nie tolerancje. Jak polubić tych przygłupów albo jak nauczyć sie udawać by ich radaro-czułki kosmiczne nie wyłapały przeciekającej niechęci do ich marnego przygłupiego żywota?

Co zrobić by nie śmierdzieć frustracją i przegrywem? Są jakieś perfumy, które zamaskują ten smród? Lidze się krzywda i odsuwają ma mój widok. Udaje, że to ja nimi gardzę by ukryć ten wstyd. 😔

Na początek musisz pogodzić się ze sobą samym i zaakceptować fakt że masz chłopskie polskie pochodzenie. Musisz pojąć ze ani ty ani twoja grazyna ani guwniaki nie jesteście wybrańcami boga a jedynie 1 milionową częścią januszowa. Musisz również zrozumieć że sam prowadzisz marny przygłupi żywot ponieważ powieliłes choć nie chciałeś schemat matrixa patrz grazyna i guwniaki. To tak na początek kleksiu

3 minuty temu, Kleks w majtkach napisał:

Co zrobić by nie śmierdzieć frustracją i przegrywem? Są jakieś perfumy, które zamaskują ten smród? Lidze się krzywda i odsuwają ma mój widok. Udaje, że to ja nimi gardzę by ukryć ten wstyd. 😔

oraz

Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał:

Na początek musisz pogodzić się ze sobą samym i zaakceptować fakt że masz chłopskie polskie pochodzenie. Musisz pojąć ze ani ty ani twoja grazyna ani guwniaki nie jesteście wybrańcami boga a jedynie 1 milionową częścią januszowa. Musisz również zrozumieć że sam prowadzisz marny przygłupi żywot ponieważ powieliłes choć nie chciałeś schemat matrixa patrz grazyna i guwniaki. To tak na początek kleksiu

dobrze że jesteście robaki. 

Jakie macie zalety? Co umieta robic oprócz pierdzenia w fotel i obsliniania klawiatury, co może okazać sie ciekawe i was wyróźnic?

16 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

cebulaków polaków.

Chodzi o polubienie, nie tolerancje. Jak polubić tych przygłupów albo jak nauczyć sie udawać by ich radaro-czułki kosmiczne nie wyłapały przeciekającej niechęci do ich marnego przygłupiego żywota?

Ten temat doskonale pokazuje ile jadu, nieszczęścia i bólu jest w tobie. To się da leczyć i zapanować nad tym, nim komuś lub sam sobie zrobisz krzywdę, mając dosyć życia. 

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

oraz

dobrze że jesteście robaki. 

Jakie macie zalety? Co umieta robic oprócz pierdzenia w fotel i obsliniania klawiatury, co może okazać sie ciekawe i was wyróźnic?

A niby z jakiego powodu miałabym swoje zalety prezentować przed tobą? Czym ty się wyróżniasz jako chlop żeby mi się chciało? Dla mnie jesteś ze wszech miar beznadziejny i używany bo masz zone i dzieci. To jest aseksualne dla mnie.

Frustracja mnie zrzera to wejde na forum potropic urojone kociary, wygarne im o kuwetach i przestanę czuć sie choć przez chwilę takim zerem choć mnie dzis zgnoili w pracy.  

To taki sprytny plan, że nikt go nie rozszyfruje hehe 

A niby z jakiego powodu miałabym swoje zalety prezentować przed tobą? Czym ty się wyróżniasz jako chlop żeby mi się chciało? Dla mnie jesteś ze wszech miar beznadziejny i używany bo masz zone i dzieci. To jest aseksualne dla mnie.

to dyskusja poza tematyką zegzualną. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ten temat doskonale pokazuje ile jadu, nieszczęścia i bólu jest w tobie. To się da leczyć i zapanować nad tym, nim komuś lub sam sobie zrobisz krzywdę, mając dosyć życia. 

nie da sie wyleczyć milionów robaków jesli nie chcą. mi chodzi jak zaakceptować ich marnosc i niski żywot by nie przeciakało, bo one te ludzie potem sie obrażają, bo oni działają na 120% mocy przerobowych i wincej nie umią...a dla mnie to byle jakość co mnie drażni.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Próbujesz naśladować Testovirona ale trochę słaba ta podróbka.

testo był prekursorem otwartego dialogu, naruszył tabu, napoczął narodowo dyskusje o stanie mentalnym polaków... dyskutujmy

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

testo był prekursorem otwartego dialogu, naruszył tabu, napoczął narodowo dyskusje o stanie mentalnym polaków... dyskutujmy

Był pionierem i artystą 🙂

17 minut temu, Kleks w majtkach napisał:

Znowu masz okres, często ci się zdarza ostatnio. 😜

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Podyskutujmy dlaczego uważasz, że faszyzm jest ideologią, z której powinno się sięgać pełnymi garściami.

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Był pionierem i artystą 🙂

ok, ale dlaczego uważasz że był zły? IMO trafiał w punkt co rozpalało niektórych...😁

1 minutę temu, murb napisał:

Podyskutujmy dlaczego uważasz, że faszyzm jest ideologią, z której powinno się sięgać pełnymi garściami.

weź sie

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

ok, ale dlaczego uważasz że był zły? IMO trafiał w punkt co rozpalało niektórych...😁

A kto powiedział, że był zły. Moim zdaniem ocierał się o geniusz.

Już nie musisz ich lubić, wszak niedługo będziesz miał - uwaga cytuję - "IP z Europy Zachodniej" 😎 Siura z Nową Zelandią co prawda nie przebijesz, ale zawsze to coś 😎

6 minut temu, Dumbojewa napisał:

Znowu masz okres, często ci się zdarza ostatnio. 😜

Cicho jestem tłumaczem z kleksiowego na ludzki. 

1 minutę temu, Kleks w majtkach napisał:

Cicho jestem tłumaczem z kleksiowego na ludzki. 

Z tobą też bywa różnie, ale szanuję za autorskie zdjęcie. Niemniej lepiej je usuń, bo moderacja przyszła. 😜

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Już nie musisz ich lubić, wszak niedługo będziesz miał - uwaga cytuję - "IP z Europy Zachodniej" 😎 Siura z Nową Zelandią co prawda nie przebijesz, ale zawsze to coś 😎

okazało sie, że na plantacji szparagów nie ma dostępu do neta 😎 

5 minut temu, OdbytnicaBoża napisał:

Kopia zawsze jest gorsza od oryginału. Nie potrafisz nawet na kafe być pionierem kleksiu. 

Godfather 2 lepszy od 1ki

Przed chwilą, Dumbojewa napisał:

Z tobą też bywa różnie, ale szanuję za autorskie zdjęcie. Niemniej lepiej je usuń, bo moderacja przyszła. 😜

Biedna ta moja Grażyna takie gacie codziennie po robocie do prania jej rzucam. 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

ech ten mój haremik, na was mogę zafsze liczyć... tyle jadu, złosci byle tylko dokopać biedny Lex 

To po prostu forum dla kobiet a nie żaden harem. Trudno byś był otoczony przez prawdziwych mezczyzn w takim miejscu. Ale sprytne. Może Grażynę byś nabrał na taką logikę.

Bardzo nietrafna analogia.

trafna tylko to są filmy dla dorosłych nie jakieś  hana montana, pewnie że nieznash

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się