Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Dpaczego kobietom nie wystarcza wspólne życie, spędzanie czasu, wspieranie się, tylko chcą jeszcze ślub i dzieci?

Polecane posty

4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

powstrzymać mnie może tylko srebrna bielizna...

Rozumiem. Pas cnoty a kluczyk od koreczki do jeziora najlepiej wrzucić. Pokusa to straszna sprawa. 

23 minuty temu, Sewen napisał:

No! Taki niepozorny a spijacz dziewiczych krwi. ;]

A to spoko. 😁

• Haha 1

12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał:

oj tak

ale tez pomaga podjąć decyzję o zmianie w życiu

Czekam na fotografie. Też chcę! Pospiesz się!

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Tak myślę. Lubisz gdy muny itepe obdarzajom cię uwaga patologiczno. Ale wierzę że nawet ty nie chciałabyś takiego męża z kosza za dino

No i wiadomo że tworząc razem trzeba przeżyć przetrwac ale ten bat jest niepotrzebny 

Zobacz że ludzie nie majom bata żeby chciało im się bzykac a większość chce sexy w życiu uprawiac 

Albo większość nie ma bata żeby iść do pracy systemowego bo wiezienie a jednak dobrowolnie se idom bo wolom wyższy standardzie niż sernika

To samo w małżeństwie jak się kocha i jest milym dla siebie to się dzieli zasobami jak trzeba 

4 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Tak myślę. Lubisz gdy muny itepe obdarzajom cię uwaga patologiczno. Ale wierzę że nawet ty nie chciałabyś takiego męża z kosza za dino

Co innego żartowanie na forum a co innego odpisywanie lezakowi na priv.

1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

No i wiadomo że tworząc razem trzeba przeżyć przetrwac ale ten bat jest niepotrzebny 

Zobacz że ludzie nie majom bata żeby chciało im się bzykac a większość chce sexy w życiu uprawiac 

Albo większość nie ma bata żeby iść do pracy systemowego bo wiezienie a jednak dobrowolnie se idom bo wolom wyższy standardzie niż sernika

To samo w małżeństwie jak się kocha i jest milym dla siebie to się dzieli zasobami jak trzeba 

No ogólnie mam to w dupje tak ze co mnie obchodzi dlaczego ktoś się bzyka. Bardziej mnie fascynuje brak potrzebny wstawienia zębów 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Co innego żartowanie na forum a co innego odpisywanie lezakowi na priv.

Nie widzę różnicy elzbieto ale przez konfe i tak ci wiele wybaczam. Swoich się nie bije

3 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Uczysz kandydatki na żonę czy kogo bo ja wolę o kûpach poczytać tu

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

Tak ty chcesz żeby nie latać za p8zdami i żeby shmata szybko była brzuszna huh 

Z normalnom laskom to jest fajne na początku później jednak lipa i dumbo ma rację bo ci nastolatek zajmuje pokój forse ciągnie i pyskuje jeszcze nie ma się kiedy ostro roochac 

Ale tak do 10 to wydaje się spoko lepsze od psa

59 minut temu, salix napisał:

Uwielbiam momenty kiedy leżak wciela się w eksperta od życia małżeńskiego przed ślubem tak, po ślubie inaczej.😄

Zabawne jak się wciela w eksperta od jakiegokolwiek życia, bo względnie powtarzam względnie normalnie, żył ostatnio gdy był dzieckiem. 😏

6 minut temu, murb napisał:

Rozumiem. Pas cnoty a kluczyk od koreczki do jeziora najlepiej wrzucić. Pokusa to straszna sprawa. 

nie

jak bym zobaczył babkę w srebrnej bieliźnie to chyba bym ze śmiechu nie wyrobił

to z jakiejkolwiek dalszej akcji nici 😉 

Nie widzę różnicy elzbieto ale przez konfe i tak ci wiele wybaczam. Swoich się nie bije

No ja myślę. 😄

7 minut temu, Sewen napisał:

mało Ci na żywo to jeszcze chcesz fotografię?

zrobimy sobie selfi i ustawisz jak swoje zdjęcie na whatsappie

2 minuty temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Z normalnom laskom to jest fajne na początku później jednak lipa i dumbo ma rację bo ci nastolatek zajmuje pokój forse ciągnie i pyskuje jeszcze nie ma się kiedy ostro roochac 

Ale tak do 10 to wydaje się spoko lepsze od psa

A najlepiej to ma samotny marynarz na łajbie o 4 nad ranem koleko 

57 minut temu, murb napisał:

Takie czasy. Idziemy w kierunku e-życia. 

Oby nie 😉

Zajechałam odebrać paczkę w hebe a kupiłam jeszcze jakieś Mezo serum z mikroigłami. 🫣

3 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

No ogólnie mam to w dupje tak ze co mnie obchodzi dlaczego ktoś się bzyka. Bardziej mnie fascynuje brak potrzebny wstawienia zębów 

Ale co w tym fascynujące zęby som do rozdrabniania pokarmu możesz jeść twardy możesz miękki możesz płynny po blenderze kalorie i wartości odżywczych można różnie dostarczyć to ludzie zrobili z zębów kult kiedyś jeszcze wiek temu nawet pasty do zębów nikt nie uzywal podobno przyszlo z wojska 

Może estetycznie i seksualnue białe wygląda 

Zęby się pusjom i wypadajom z czasem to jest normalna sprawa starzenia się organizmu człowieka a że dentysci i przemysl farmaceutyczne zrobiły z tego kult i biznes plan 

Spory jest teraz kult np ogolonej cípy a ja lubię np przystrzyzonom tylko tesz i co

Przed chwilą, Tak czeba bo tak czeba napisał:

Ale co w tym fascynujące zęby som do rozdrabniania pokarmu możesz jeść twardy możesz miękki możesz płynny po blenderze kalorie i wartości odżywczych można różnie dostarczyć to ludzie zrobili z zębów kult kiedyś jeszcze wiek temu nawet pasty do zębów nikt nie uzywal podobno przyszlo z wojska 

Może estetycznie i seksualnue białe wygląda 

Zęby się pusjom i wypadajom z czasem to jest normalna sprawa starzenia się organizmu człowieka a że dentysci i przemysl farmaceutyczne zrobiły z tego kult i biznes plan 

Spory jest teraz kult np ogolonej cípy a ja lubię np przystrzyzonom tylko tesz i co

Tak masz rację. Bez zębów można żyć. Fajnie się wtedy mordom mlaska jak stare babki. Nom fajnie fajnie 

3 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

I jego żona 

No i zęby nie u każdego muszą być priorytetem że kredytów nabierze byle se wyleczyc ja w tym nic dziwnego nie widzę miałem kolegę na kierunku foto który został pobity wybili mu ze dwa i wstawienie tam było z tysiące złotych dostał odszkodowanie żeby to zrobić a on se kupił samochód kompa i aparat, bo to było dla niego bardziej rozwijające niż 2 zęby do rozdrabniania kanapki więcej 

14 minut temu, Sewen napisał:

Ja też czekam. Pospiesz sie 😆

1 minutę temu, Tak czeba bo tak czeba napisał:

No i zęby nie u każdego muszą być priorytetem że kredytów nabierze byle se wyleczyc ja w tym nic dziwnego nie widzę miałem kolegę na kierunku foto który został pobity wybili mu ze dwa i wstawienie tam było z tysiące złotych dostał odszkodowanie żeby to zrobić a on se kupił samochód kompa i aparat, bo to było dla niego bardziej rozwijające niż 2 zęby do rozdrabniania kanapki więcej 

Można se fajkę wsadzic w szczerbe. A baba zrobi loda 

Boże jak można sobie zracjonalizowac skrajnie zaniedbanie. 🤦‍♀️

To mój ulubieny tekst dzis. Definitywnie

Może masz jakiś strach że bez zębów ładnych ciebie samiec nie zechce czy coś takiego 

Nie raz samice majom jakiś dziki ząb i to przeszkadza ale nie aż tak żeby zrezygnować z pochwy jak ładna dziewczyna 

12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał:

mało Ci na żywo to jeszcze chcesz fotografię?

zrobimy sobie selfi i ustawisz jak swoje zdjęcie na whatsappie

A nie? Gdy cię nie ma onlajn to chociaż fotka na poduszce się do mnie czule uśmiecha. ;]

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

ale tym razem chcesz w ubraniu czy tak jak zawsze?

Tak jak zawsze tylko proszę ubierz czapkę z daszkiem 😆

24 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

powstrzymać mnie może tylko srebrna bielizna...

Zapewne, jakaś taka aseksualna sie wydaje.

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się