mr_Kumpir 72 Napisano 13 godzin temu jak fajnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1562 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jak fajnie xd Co brałeś, że Ci 4 dni wcięło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 13 godzin temu to prawda, ja w srody uderzam do jazz klubu grac muzyke, to dla mnie poczatek weekendu od dawna xD poniedzialek i wtorek normalne dni, a od srody do niedzieli weekend :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Co brałeś, że Ci 4 dni wcięło? nic ja mam weekend jutro xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1562 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nic ja mam weekend jutro xd Farciarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 13 godzin temu zazdro, mi już łeb pęka w tym tygodniu a to dopiero wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jak fajnie xd Czyli. Środa, czwartek, piątek wolny, a w sobotę i niedzielę do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Qwerty88 napisał: zazdro, mi już łeb pęka w tym tygodniu a to dopiero wtorek Bidulka. Jak nie sracz**, to migrena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Czyli. Środa, czwartek, piątek wolny, a w sobotę i niedzielę do pracy? środa czwartek wolny piątek sobota do pracy niedziela nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 13 godzin temu A jak nie sraczka czy migrena to sucha pochwwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 13 godzin temu A mi się wiecznie spać chce skąd wziąć amfe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 13 godzin temu mi też się chce wm mnie na imprezie częstowali ale nie chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: środa czwartek wolny piątek sobota do pracy niedziela nie wiem Czyli byłam na dobrym tropie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bidulka. Jak nie sracz**, to migrena o to to, tego mi trzeba, ojojania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: A jak nie sraczka czy migrena to sucha pochwwa Ewka to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ewka to ty? Nie Qwertta czenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Nie Qwertta czenu bo to ona ma obsesje na punkcie mojej piczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ewka to ty? To grube rude z konina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: To grube rude z konina nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: o to to, tego mi trzeba, ojojania Co ja mogę powiedzieć. Chyba tylko to: Szczęśliwe jest życie staruszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 539 Napisano 13 godzin temu Co w tym fajnego, jak piątkę, sobota, niedziela do roboty. Dziękuję za taki wikend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 13 godzin temu moja dziewczyna i tak w każdo sobotę pracuję a tak można coś załatwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Co w tym fajnego, jak piątkę, sobota, niedziela do roboty. Dziękuję za taki wikend. Obstawiam, że za sobotę i niedzielę zgarnie drugie tyle dniówki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: bo to ona ma obsesje na punkcie mojej piczki A to nie mam nic do piczek tak se gadam do ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: moja dziewczyna i tak w każdo sobotę pracuję a tak można coś załatwić Ona ma 20 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: nie znam Znasz lecz się nie przyznajesz hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 235 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Qwerty88 napisał: Ewka to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Wielki buu napisał: Znasz lecz się nie przyznajesz hah Jesteś jedyną osobą oprócz moona w której wzbudzam tu jakieś "imocje" ten tego więc wyluzuj Qwertta to bizneswoman mamucha zajęta lajfowaniem i nie wali konia 24 na 7 więc może nie znać mojej osoby Edytowano 13 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 235 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Co ja mogę powiedzieć. Chyba tylko to: Szczęśliwe jest życie staruszki Szczęśliwe, że ... Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 539 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Obstawiam, że za sobotę i niedzielę zgarnie drugie tyle dniówki. Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach