mr_Kumpir 72 Napisano 8 godzin temu jak fajnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1562 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jak fajnie xd Co brałeś, że Ci 4 dni wcięło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obiezyswiat:P 5 Napisano 7 godzin temu to prawda, ja w srody uderzam do jazz klubu grac muzyke, to dla mnie poczatek weekendu od dawna xD poniedzialek i wtorek normalne dni, a od srody do niedzieli weekend :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Co brałeś, że Ci 4 dni wcięło? nic ja mam weekend jutro xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1562 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nic ja mam weekend jutro xd Farciarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 7 godzin temu zazdro, mi już łeb pęka w tym tygodniu a to dopiero wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jak fajnie xd Czyli. Środa, czwartek, piątek wolny, a w sobotę i niedzielę do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Qwerty88 napisał: zazdro, mi już łeb pęka w tym tygodniu a to dopiero wtorek Bidulka. Jak nie sracz**, to migrena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Czyli. Środa, czwartek, piątek wolny, a w sobotę i niedzielę do pracy? środa czwartek wolny piątek sobota do pracy niedziela nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu A jak nie sraczka czy migrena to sucha pochwwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu A mi się wiecznie spać chce skąd wziąć amfe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu mi też się chce wm mnie na imprezie częstowali ale nie chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: środa czwartek wolny piątek sobota do pracy niedziela nie wiem Czyli byłam na dobrym tropie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bidulka. Jak nie sracz**, to migrena o to to, tego mi trzeba, ojojania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: A jak nie sraczka czy migrena to sucha pochwwa Ewka to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ewka to ty? Nie Qwertta czenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Nie Qwertta czenu bo to ona ma obsesje na punkcie mojej piczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ewka to ty? To grube rude z konina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: To grube rude z konina nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: o to to, tego mi trzeba, ojojania Co ja mogę powiedzieć. Chyba tylko to: Szczęśliwe jest życie staruszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 539 Napisano 7 godzin temu Co w tym fajnego, jak piątkę, sobota, niedziela do roboty. Dziękuję za taki wikend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 7 godzin temu moja dziewczyna i tak w każdo sobotę pracuję a tak można coś załatwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Co w tym fajnego, jak piątkę, sobota, niedziela do roboty. Dziękuję za taki wikend. Obstawiam, że za sobotę i niedzielę zgarnie drugie tyle dniówki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: bo to ona ma obsesje na punkcie mojej piczki A to nie mam nic do piczek tak se gadam do ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 125 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: moja dziewczyna i tak w każdo sobotę pracuję a tak można coś załatwić Ona ma 20 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: nie znam Znasz lecz się nie przyznajesz hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 235 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Qwerty88 napisał: Ewka to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 15 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Wielki buu napisał: Znasz lecz się nie przyznajesz hah Jesteś jedyną osobą oprócz moona w której wzbudzam tu jakieś "imocje" ten tego więc wyluzuj Qwertta to bizneswoman mamucha zajęta lajfowaniem i nie wali konia 24 na 7 więc może nie znać mojej osoby Edytowano 7 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 235 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Co ja mogę powiedzieć. Chyba tylko to: Szczęśliwe jest życie staruszki Szczęśliwe, że ... Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 539 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Obstawiam, że za sobotę i niedzielę zgarnie drugie tyle dniówki. Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach