Malowany 587 Napisano 2 Wrzesień I żeby wam się horrory śniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 3 godziny temu 69 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu Na dobranoc to chyba się wstawia utwory ułatwiające usypianie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 3 godziny temu Oj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu Jaki avek. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 3 godziny temu Daje radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu Może być, tylko czemu od dupy strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Może być, tylko czemu od dupy strony. Spdaja zboczeńcu ty jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 3 godziny temu Nie chcę, żeby ludzie zobaczyli moją twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Malowany napisał: Spdaja zboczeńcu ty jeden Nic zboczonego nie miałam na mysli, nie wiem skąd ten pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nic zboczonego nie miałam na mysli, nie wiem skąd ten pomysł. Przed piosenką dałem 69 i jakoś z tym to połączyłem. Widocznie mi czegoś brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Przed piosenką dałem 69 i jakoś z tym to połączyłem. Widocznie mi czegoś brakuje Właśnie miałam napisać że glodnemu chleb na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Właśnie miałam napisać że glodnemu chleb na myśli. Niech będzie, ze chleb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu Slaba jakaś ta riposta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Ale wolę bułki a teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu Nie wiem, spodziewałam się bardziej odpowiedzi typu: głodny glodnemu wypomni. Najważniejsze że masz tego świadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem, spodziewałam się bardziej odpowiedzi typu: głodny glodnemu wypomni. Najważniejsze że masz tego świadomość. Ja twój głód znam po co wspominać o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ja twój głód znam po co wspominać o tym Nie chodziło mi o to żeby o tym wspominać. ♀ Tylko o to że zazwyczaj każdy tak odpowiada więc myślałam ze tak będzie i tym razem. Nieważne, lepiej już zmienić temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie chodziło mi o to żeby o tym wspominać. ♀ Tylko o to że zazwyczaj każdy tak odpowiada więc myślałam ze tak będzie i tym razem. Nieważne, lepiej już zmienić temat. To ja już może się położę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: To ja już może się położę spać Może spuść ciśnienie przed spaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 2 godziny temu Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 1 godzinę temu Nie napisałam nic niestosownego lub nieprawdziwego, jezeli odebrałeś mój komentarz ze może być te zdj które masz na avatarze, tylko czemu od dupy strony, jako tekst zboczony to oznaczać może tylko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 1 godzinę temu Lubię chłopaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 1 godzinę temu Na geja ani na krypto geja mi nie wyglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Na geja ani na krypto geja mi nie wyglądasz. Uff ulżyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Na geja ani na krypto geja mi nie wyglądasz. Myslalam ze młodszego syna wstawiłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 1 godzinę temu Chyba sam wiesz najlepiej jaką masz orientacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Chyba sam wiesz najlepiej jaką masz orientacje. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wiem. No to gitara. To idź spuść ciśnienie to może zaczniesz gadać jak człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach