0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Se wpisz w Google to się dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu W końcu adekwatny pseudonim fifi. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) . Edytowano 2 godziny temu przez Przegrywamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: W końcu adekwatny pseudonim fifi. Gratulacje To wez przykład knur i zmień na wielkie cyce albo wielki knur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: To wez przykład knur i zmień na wielkie cyce albo wielki knur. A ty na obwisłe cyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Przegrywamy napisał: A ty na obwisłe cyce To nie jest zgodne z rzeczywistością szczerbaty uszaty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: To wez przykład knur i zmień na wielkie cyce albo wielki knur. Wielkie cyce jak ty wieczorna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Wielkie cyce jak ty wieczorna? A co ja mam do tego? Srynika się przypjerdalasz a sam masz nik nieadekwatny. Dobra knur turlaj cyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: A co ja mam do tego? Srynika się przypjerdalasz a sam masz nik nieadekwatny. Dobra knur turlaj cyca Twojego? No, thanks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: To nie jest zgodne z rzeczywistością szczerbaty uszaty Przecież na operację cycków cię nigdy nie będzie stać. Szkoda że z tą pracą zagranicą nie wyszło, bo może by było inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Przegrywamy napisał: Przecież na operację cycków cię nigdy nie będzie stać. Szkoda że z tą pracą zagranicą nie wyszło, bo może by było inaczej. A po co jej operacja w tym wieku bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu Niech wisi jak u krowy kogo to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Przegrywamy napisał: Przecież na operację cycków cię nigdy nie będzie stać. Szkoda że z tą pracą zagranicą nie wyszło, bo może by było inaczej. 20 tysięcy przekracza twoje pojmowanie. Wiem. Zabawny jesteś pajacu naprawdę. Brzydkie toto szczerbate i psychiczne a bezczelne jak jakiś czad z ceramika w ryju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Wielki buu napisał: A po co jej operacja w tym wieku bez sensu Bo pewnie by chciała jeszcze chłopa znaleźć. 3 lata temu płakała do Nimfetki że ma obwisłe cycki i marzy o operacji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrywamy 3 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: 20 tysięcy przekracza twoje pojmowanie. Wiem. Zabawny jesteś pajacu naprawdę. Brzydkie toto szczerbate i psychiczne a bezczelne jak jakiś czad z ceramika w ryju. W Holandii byś w pół roku tyle odłożyła i miała nowe cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 94 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Przegrywamy napisał: W Holandii byś w pół roku tyle odłożyła i miała nowe cycki Co by robiła w Holandii handlowała dragami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Co by robiła w Holandii handlowała dragami? W dzielnicy czerwonych latarni bym stała jak Twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 94 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: W dzielnicy czerwonych latarni bym stała jak Twoja stara Niema takiej dzielnicy to w Paryżu. Holandi stoją po metafor coś tam w samych majtkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niema takiej dzielnicy to w Paryżu. Holandi stoją po metafor coś tam w samych majtkach. Chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło. Jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 94 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło. Jak zwykle. Po prostu wpisz sobie Holandia są filmy jak panie są napite i nabuzowane narkotykami załatwiają się na ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Po prostu wpisz sobie Holandia są filmy jak panie są napite i nabuzowane narkotykami załatwiają się na ulicy. Nie obchodzą mnie twoje zainteresowania. Tu nawet lezak jest od ciebie inteligentniejszy i ciekawszy osobowościowo. Nie projektuj na mnie wiecej swojej domowej patologii bo to żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Nie obchodzą mnie twoje zainteresowania. Tu nawet lezak jest od ciebie inteligentniejszy i ciekawszy osobowościowo. Nie projektuj na mnie wiecej swojej domowej patologii bo to żałosne. Tak zastanawiałem jaką sierotę odoptujesz teraz wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach