Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Leśne_Ruchadło

Placz mi rzeke krejzol xD

Polecane posty

bedziesz zdychac niedlugo, albo spedzisz dlugie zycie w samotnosci i ponizeniu jak na zula przystalo, dzieci beda sie podpalac na lawce, psychole beda cie bic w bialy dzien, takie zycie menela cie czeka. na stare lata bo mlodych zuli ciezko rozpoznac czy wraca ujeebany w budowy , ale jak bedziesz stary to staniesz sie miejscowa maskotka do bicia. ludzie o zarania dziejow gnebili zuli i wloczegow. wspomnisz te slowa.

zobaczymy kto bedzie sie smiac a kto plakac za pare-nascie-dziesiat lat haha

trzeba bylo na moim forum nie wygadywac mi klamstw o Klaudiuszu, ze ci zniszczyla zycie albo pisac mi ostatnio, ze krasnal sobie ze mnie jaja robi tworzac o mnie tematy ze nie zyje z moim avatarem a ja nic nie robie xD

no to teraz robie wlasnie xD a ty placz rzeke xD

swoja droga fajnie popatrzec ile jadu wylewaja z siebie szczury w klatce, bo ktos im zablokowal temat i nie moga sobie popisac, juz sprawami w sadzie strasza, hahahah i smierci zycza XDDDDDDD

ja nic u ciebie nie pisalem bo nie bede tam wchodzil bo widzisz wszystkie IP psycholu jeeebany haha, ci co pisza to z vpnow podszywaja sie dla mnie dla beki lol a ty lykasz jak pelikan xD

Szkoda, że kowbojki zostały usunięte... tam też były kłótnie ale mimo wszystko jakoś mniej zawzięte i oprócz nich cos więcej też się na forumku działo... 

• Haha 1

weszlem pare razy z ciekawosci jak mi zarzucano ze cos napisalem i beke mialem z moich podszywkow xD

bawi sie toba, steruje toba jak pajacykiem na sznurkach i robi ci wieksza schizofrenie xDDDDDD

Nie masz nawet minimum honoru. Jedyne co potrafisz to zablokować ludziom temat bo sam masz problemy psychiczne a do tego jesteś okropnym nudziarzem i nikt nie chce ci odpisywać. Odczep się od ludzi i zajmij się swoim forum.

• Like 1

ty robisz bo w swych schizolskim mniemaniu myslisz ze jak wszyscy stad speerdola przez ciebie to pojda do ciebie, gdzie sam pisales ze potrafisz wejsc na czyjes konto i poczytac privy albo zbanowac kogos dla beki tak jak katiuszke xD a predzej stam wypieerdola na nastroik a tak jest moderacja i nie przetrwasz godziny. wiec chyba dobrze robisz ze stad ludzi wypieerdalasz i obnizasz wp dochody z reklam, co pisal ten typek o pozwie to albo blef zeby sie przestraszyc ale to faktycznie jest karalne, bo to cyberprzestepstwo i realne powodowanie strat, dojeeebia ci kare niedlugo i prace spoleczne albo pieerdel, taki bedzie wybor

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie masz nawet minimum honoru. Jedyne co potrafisz to zablokować ludziom temat bo sam masz problemy psychiczne a do tego jesteś okropnym nudziarzem i nikt nie chce ci odpisywać. Odczep się od ludzi i zajmij się swoim forum.

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Każdy ma dosyć bezdomnego namiotowego, który otwarcie się przyznaje, że jest gejem. 

Zgłaszacie go w ogóle? Ja zgłosiłam przez kontakt mam nadzieję że w końcu ktoś zrobi z nim porządek. 

• Haha 1

7 minut temu, zielowania napisał:

Niby dorośli ludzie a takie toksyczne klimaty non stop produkują... : )

Tego się już nie uratuje , bo za dużo nienawiści wśród homo sapiens. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się