libbi_sztisel 91 Napisano piątek o 17:53 🩵🩶🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 233 Napisano piątek o 17:55 Krasnal cały czas blokował tylko ci durniе nie zczaili . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 396 Napisano piątek o 17:56 (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Krasnal cały czas blokował tylko ci durniе nie zczaili . jest operator diod w telewizorach, zaraz nam powie kto, co i jak Edytowano piątek o 17:57 przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 233 Napisano piątek o 17:58 Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: jest operator diod w telewizorach, zaraz nam powie kto, co i jak Bo sam się wielokrotnie przyznawał już pomijając że z kontekstu coś załapiesz, bo to by ci zajęło dekadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 10 godzin temu Witam ponownie. Można tu ciagnac wątek ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu Libed to burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu Libed nie zna Kierkegaarda powinien obierać ziemniaki, jedynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Libed to burak Koedys za nim tęskniłaś i za mną. Już go nie kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Koedys za nim tęskniłaś i za mną. Już go nie kochasz Tylko Ty go kochasz jako inteligenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Koedys za nim tęskniłaś i za mną. Już go nie kochasz Tak se zartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Tak se zartuje Czyli kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Tak se zartuje Ja ciebie wciąż kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Czyli kochasz Nie wzbudza już we mnie emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Nie wzbudza już we mnie emocji Tak już bywa z miloscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 298 Napisano 10 godzin temu Mnie bardzo ciekawi czy promyk w trakcie podrozy okretem do jukonu czytal statek widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Nie bo sprawdzał z wody czy ziemja jest plaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nie bo sprawdzał z wody czy ziemja jest plaska Pdoobno był naćpany i siostra załatwiła mu formalności typu boarding Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, libbi_sztisel napisał: Ja ciebie wciąż kocham Czasem go lubię ale typowy burak z niego pupilek nauczyciela huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Jacy nauczyciele takie pupile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 10 godzin temu To temat miłosny proszę Uszanować charakter tego miejsca obecnosc swirmoka tutaj jest przypadkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu My się kochamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu Ciężko tu kogos kochać, kochamy to gofry i kawę a tu piszemy jak robimy kloca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 10 godzin temu Ja bym sobie kogos pokochal, ale nie mam kogo ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 21 Napisano 10 godzin temu Zmęczyłam się jedzeniem, nie ma we mnie miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 91 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, włosynarękach napisał: Ciężko tu kogos kochać, kochamy to gofry i kawę a tu piszemy jak robimy kloca Ja kocham lody maliny i bułkę z masłem i rzodkiewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu Ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 20 Napisano 9 godzin temu Ja kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 9 godzin temu We mnie niedawno bylo duzo milosci do Krejzi, ale dlugo to nie trwalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach