Malowany 548 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Masz swoją muminice to odbij boje okej Wsio haraszo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wsio haraszo Eta haraszo paka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Malowany napisał: 11,2 tyle mogę wyciągnąć w pełnej gotowości. Ty chyba się nabijasz ze mnie? Nie kłam , coś mi te parametry nie pasują, pisz prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Malowany napisał: Chyba drzemkę miałaś robić śpiąca kr olewno? To też. Nie udało się wkleić fajny kot pomylka to do Boni Edytowano 2 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Nie kłam , coś mi te parametry nie pasują, pisz prawdę Wszystko mam udokumentowane. Poza tym raczej bym sobie dodał jak leżak, a nie odejmował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 4 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: Eta haraszo paka Sraaać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 2 godziny temu Nie sądziłem, że 11 wzbudzi aż takie zainteresowanie, a dla niektórych jest to wręcz przedmiot kultu. Trochę jest to dla mnie krępujące. Zaraz go wystawię i zakończe te spekulacje. A niedowiarkom zamknę usta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Wszystko mam udokumentowane. Poza tym raczej bym sobie dodał jak leżak, a nie odejmował? Dobrze, wierzę, nie wnikam już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 4 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, 7 wrzesień napisał: Ale on nie miał ubezpieczenia A ty masz ubezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 4 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, MELINA napisał: A ty masz ubezpieczenie? Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 4 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 7 wrzesień napisał: Ja Chooja masz mitomanie jesteś w takiej samej sytuacji co leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 4 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, MELINA napisał: Chooja masz mitomanie jesteś w takiej samej sytuacji co leżak To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach