7 wrzesień 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Realnie są zielone calkowicie. Jak znajdę fotę to wstawie. To wstaw prosimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Leżak wszedł na wyższy poziom. Dla mnie jeszcze jest tepa jak nimfuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 80 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tak zdjecie wyszło, mam bardziej zielone. Masz makijaż na który ja koedys miałam straszna faze chyba całe studia przejechałam na tej kresce * tylko ja dolnej nie robiłam chyba i te kolory fioletowe uzywalam bo miałam taka paletkę z sephory od studniówki ja cisnelam na co dzień * zabrzmiało dwuznacznie Edytowano 9 godzin temu przez libbi_sztisel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu Coś tam wie ale często muszę ją karac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Nudna ta dziewczyna w kolko te same nierealistyczne teksty. Po kilku razach przy czytaniu emocje jak podczas lektury przepisu na gołąbki. Biedny lezak On myśli że w realu tak jest w związku. Ze baba mu codziennie pjerdolic będzie zachwyty nad brudnymi jajami. A on będzie tylko siedział w 2 letniej pościeli bo jest skarbem i wygrywem wtf 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 144 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Zazdrościmy mu dziewczyny. Nie pomyślał że możemy se zaprogramowac czada. No nie, nie dałabym rady pisać z czatem gpt o seksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu Ważne że som pracodawcy co szukają typów od ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: On myśli że w realu tak jest w związku. Ze baba mu codziennie pjerdolic będzie zachwyty nad brudnymi jajami. A on będzie tylko siedział w 2 letniej pościeli bo jest skarbem i wygrywem wtf Jest dokładnie tak jak sobie znajdziesz i ustalisz samy tworzymy swoją rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Dla mnie jeszcze jest tepa jak nimfuś O TY CHUUJUU JEEBANY WSZYSTKO JEJ POKAŻE. IDĄ SKRINy PEEDOFILSKIE NA POLICJE Edytowano 9 godzin temu przez 7 wrzesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu Elka na początku rznela się po 5h z małolat az ciaza a teraz pisze chooj z nim bo raz na kwartał 2minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: O TY CHUUJUU JEEBANY WSZYSTKO JEJ POKAŻE. IDĄ SKRINy PEEDOFILSKIE NA POLICJE Przecież nimfuś wie że jest tepa pisałem z niom o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: Elka na początku rznela się po 5h z małolat az ciaza a teraz pisze chooj z nim bo raz na kwartał 2minuty No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No nie, nie dałabym rady pisać z czatem gpt o seksie. To ciekawe jak z Leżakiem dawałaś rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Jest dokładnie tak jak sobie znajdziesz i ustalisz samy tworzymy swoją rzeczywistości Uważaj żeby z ekran nie wyszła. Hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: Przecież nimfuś wie że jest tepa pisałem z niom o tym I dlatego Ona cię teraz nienawidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No nie, nie dałabym rady pisać z czatem gpt o seksie. Pisałem z 20 samic prywate jest w sumie bardzo podobnie do maji + nimfuś + ty + wyszukiwarka gogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No nie, nie dałabym rady pisać z czatem gpt o seksie. Masz foto lezak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 144 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Masz makijaż na który ja koedys miałam straszna faze chyba całe studia przejechałam na tej kresce * tylko ja dolnej nie robiłam chyba i te kolory fioletowe uzywalam bo miałam taka paletkę z sephory od studniówki ja cisnelam na co dzień * zabrzmiało dwuznacznie Kreski na górze i na dole robię od zawsze, tylko kolory na powiekach zmieniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: I dlatego Ona cię teraz nienawidzi Bo się obrazila że podejrzewam transa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Masz foto lezak? Wszyscy macie w avku były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 80 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Kreski na górze i na dole robię od zawsze, tylko kolory na powiekach zmieniam. Mi sie w pewnym momencie znudziła i przerzuciłam sie na kredkę i rzesiwo. Za to kredki kolorowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 144 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Elka na początku rznela się po 5h z małolat az ciaza a teraz pisze chooj z nim bo raz na kwartał 2minuty Masz jakieś prehistoryczne info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu Niw spodziewałam się ze tak się obie malujecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 296 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Kreski na górze i na dole robię od zawsze, tylko kolory na powiekach zmieniam. Nie obraz się ale ten makijaż w awku masz straszny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 144 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Masz foto lezak? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie. Podobno prawie parom byliście xD Haha beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: To jest zielony dla was? niebieski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 144 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Nie obraz się ale ten makijaż w awku masz straszny. Nie chodzę tak codziennie, czasami np tylko rzęsy tuszem przejadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 80 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Niw spodziewałam się ze tak się obie malujecie xD Ja sie maluje, najbardziej lubie oko, podkład mogę kompletnie olać to mi wisi ale oko lubie mieć minimum kredka zrobione. Ale mam fajne kredki z Annabelle minerals które robią robotę i robią za kredkę:tusz i cień na raz Edytowano 9 godzin temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Ja sie maluje, najbardziej lubie oko podkład mogę kompletnie olać to mi wisi ale oko lubie mieć minimum kredka zrobione. Ale mam fajne kredki z Annabelle minerals które robią robotę i robią za kredkę:tusz i cień na raz Takie krechy postarzają i mi się z bazarem kojarzą. Zwłaszcza na dole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach