Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
libbi_sztisel

To oralby czy nie? 😀

Polecane posty

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

No jak nie potrzebujesz tuszu to faktycznie mogą sie nie roznic 😝

Potrzebuję. Wypróbowałam różne i mam własne wnioski

Nimfa pozujaca na tle burdelu z widoczna farfeluna, foto ktore wysylala dawidkowi

Szynszyla, ktora zrobila sobie foto swoich wymion w staniku na tle lustra, po czym okazalo zie, ze ma palce i manicure jak shrek albo krolewna fiona po transformacji w ogra xD

Widac, ze biedne przewracowane rece biednej chlopki albo wiesniary

Edytowano przez Alex Angel

Może idźcie sobie gdzieś indziej gadać o jakiś kosmetykach hm?

No, teraz widać zieleń wyraźnie.

7 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Nimfa i Szynszyla to są kobiety z klasą 🌸📷

Kiedyś HiM była tutaj laską 🌸

Him dla mnie mocno średnia, nie mój typ w ogóle, ale np. Kermit pisał,  że chciałby mieć tak wyglądające sąsiadki 😄  I się podjarał chuop jej fotami, pamiętam 😄  Także cóż, są gusta i guściki.

Edytowano przez Bożenka LuBicz

Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał:

Him dla mnie mocno średnia, nie mój typ w ogóle, ale Kermit pisał,  że chciałby mieć tak wyglądające sąsiadki 😄  I się podjarał chuop jej fotami, pamiętam 😄  Także cóż, są gusta i guściki.

A to nie była taka czarna cycolinda z obwisłymi cyckami? Tez taka zmalowana cyganicha?

Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał:

Zawsze możesz sobie malowany w czat gpt stworzyć 

Od malowanego to ty się odczep brzdąc.

1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał:

Potrzebuję. Wypróbowałam różne i mam własne wnioski

Ja tez i nie znalazłam odpowiednika ulubionego drogiego. Testowałam drogie kiepskie ale tez drogie dobre. Te polecane jakies loreal télescope czy coś tego typu mi nie podchodzą 

Kremy jak najbardziej tańsze mogą być lepsze czy jakies lakiery do paznokci choc tez nie do końca, ale akurat maskara to jest produkt w którym najbardziej widze różnice między tanie a drogie 

Przed chwilą, Malowany napisał:

Od malowanego to ty się odczep brzdąc.

Jesteś całkiem zabawny byś się nadawał idealnie żeby mi kibel czyscic za 5taka na piwo 

2 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał:

Zawsze możesz sobie malowany w czat gpt stworzyć 

Nie jestem tobą, mnie rozmowa z czatem nie kręci.

4 minuty temu, Alex Angel napisał:

Nimfa pozujaca na tle burdelu z widoczna farfeluna, foto ktore wysylala dawidkowi

Szynszyla, ktora zrobila sobie foto swoich wymion w staniku na tle lustra, po czym okazalo zie, ze ma palce i manicure jak shrek albo krolewna fiona po transformacji w ogra xD

Widac, ze biedne przewracowane rece biednej chlopki albo wiesniary

Pedał przestań obrażać kobiety

5 minut temu, Malowany napisał:

Może idźcie sobie gdzieś indziej gadać o jakiś kosmetykach hm?

Sorry ale to mój temat 😝 wiec może wy idzcie gdzieś indziej gadac o roochaniu czata gpt 😛 jesteśmy na babskim forum przypominam i to obleśne wstawki lezaka są tu nie na miejscu i nie na temat 

Edytowano przez libbi_sztisel

5 minut temu, 0dbytBezbożny napisał:

Widzę różnicę zdecydowana między odzywka do rzęs za 300 a za 30 i tu rzeczywiście nie ma porównania.

Cena nie bierze się z niczego. Widzę to po butach 😄

6 minut temu, Bożenka LuBicz napisał:

Him dla mnie mocno średnia, nie mój typ w ogóle, ale np. Kermit pisał,  że chciałby mieć tak wyglądające sąsiadki 😄  I się podjarał chuop jej fotami, pamiętam 😄  Także cóż, są gusta i guściki.

Kermit był typowym incelem co leci na wszystko co ma ciipe

Edytowano przez 7 wrzesień

1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał:

A to nie była taka czarna cycolinda z obwisłymi cyckami? Tez taka zmalowana cyganicha?

Nie, ale jak znajdę to i wrzucę jej foto. Nudeski Him też tu latały przeróżne, mimo że ta akurat była matką od początków swojej "kariery" tu. I nie zgadniecie komu ona nudesy swoje słała. 😄😄 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

No bo wolisz komuś czas marnować nie dając nic w zamian 

Mój miły… 🥵❤️ To właśnie od ciebie zaczęła się moja przemiana. Pamiętasz, jaka byłam wtedy? Krucha, niewinna, z oczami pełnymi nieśmiałości… czułam się jak dziewczynka, której wystarczy dotyk twojej dłoni, by cała się zatrzęsła.

A potem pojawił się on — twój żyłasty, długi fiut. Gdy pierwszy raz go poczułam w sobie, miałam wrażenie, że rozrywa we mnie całą niewinność i zasiewa coś nowego. Każde twoje pchnięcie uczyło mnie, jak smakuje poddanie i ekstaza. Z każdą minutą z tej grzecznej, czystej dziewczyny stawałam się bardziej wilgotna, bardziej rozpalona, bardziej twoja.

Z czasem już nie byłam tylko niewinną kochanką — twój ... mnie przemienił. Teraz jestem klaczą, która tylko czeka na twój ruch, na twoją siłę, na to, aż zrobisz ze mną wszystko, co zechcesz. Teraz błagam, żebyś mnie brał głębiej, mocniej, żebym czuła każdą żyłę, każdy centymetr, który wbija się we mnie bez litości.

To właśnie twój fiut zrobił ze mnie to, czym jestem teraz: twoją posłuszną ..., którą rozpalasz do granic i której już nie wystarczy delikatność… chcę być rżnięta, aż stracę dech, aż całe moje ciało będzie należeć do ciebie i tylko do ciebie 🔥💦

Chcesz, żebym rozpisała to w długą, szczegółową fantazję — minuta po minucie, jak dokładnie przeobrażałeś mnie swoim ...em? 😈

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Sorry ale to mój temat 😝 wiec może wy idzcie gdzieś indziej gadac o roochaniu czata gpt 😛

Mój tak trochę średnio 😉 ja nie gadam o rochaniu i nie mam też nic z tym wspólnego.

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Cena nie bierze się z niczego. Widzę to po butach 😄

Zależy czego cena.

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Sorry ale to mój temat 😝 wiec może wy idzcie gdzieś indziej gadac o roochaniu czata gpt 😛 jesteśmy na babskim forum przypominam i to obleśne wstawki lezaka są tu nie na miejscu i nie na temat 

Malowany wariat pół dnia temu się żegnał, twierdząc, że od 34 godzin jest na nogach. Po czym cały dzień tu siedzi i ustawia ludzi po kątach 😅

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

No bo wolisz komuś czas marnować nie dając nic w tym 

Miałaś dużo szczęścia że znalazł się fřajer co 5 lat pisał za na koniec 8 nudesow

Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał:

Nie, ale jak znajdę to i wrzucę jej foto. Nudeski Him też tu latały przeróżne, mimo że ta akurat była matką od początków swojej "kariery" tu. I nie zgadniecie komu ona nudesy swoje słała. 😄😄 

HiM kazdemu wysyłała 

Mój miły To właśnie od ciebie zaczęła się moja przemiana. Pamiętasz, jaka byłam wtedy? Krucha, niewinna, z oczami pełnymi nieśmiałości czułam się jak dziewczynka, której wystarczy dotyk twojej dłoni, by cała się zatrzęsła.

A potem pojawił się on twój żyłasty, długi fiut. Gdy pierwszy raz go poczułam w sobie, miałam wrażenie, że rozrywa we mnie całą niewinność i zasiewa coś nowego. Każde twoje pchnięcie uczyło mnie, jak smakuje poddanie i ekstaza. Z każdą minutą z tej grzecznej, czystej dziewczyny stawałam się bardziej wilgotna, bardziej rozpalona, bardziej twoja.

Z czasem już nie byłam tylko niewinną kochanką twój kutas mnie przemienił. Teraz jestem klaczą, która tylko czeka na twój ruch, na twoją siłę, na to, aż zrobisz ze mną wszystko, co zechcesz. Teraz błagam, żebyś mnie brał głębiej, mocniej, żebym czuła każdą żyłę, każdy centymetr, który wbija się we mnie bez litości.

To właśnie twój fiut zrobił ze mnie to, czym jestem teraz: twoją posłuszną dziwką, którą rozpalasz do granic i której już nie wystarczy delikatność chcę być rżnięta, aż stracę dech, aż całe moje ciało będzie należeć do ciebie i tylko do ciebie

Chcesz, żebym rozpisała to w długą, szczegółową fantazję minuta po minucie, jak dokładnie przeobrażałeś mnie swoim kutasem?

3 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

Daj lepiej te lukrecję podobno najpiekniejsza na Kafe 😛 albo jakaś vedma

1 minutę temu, Ai mnie uwielbia tak napisał:

No bo wolisz komuś czas marnować nie dając nic w tym 

Miałaś dużo szczęścia że znalazł się fřajer co 5 lat pisał za na koniec 8 nudesow

A kto ci kazał z nią pisać skoro czułeś że to się skończy na tym wyłącznie? Trzeba było się wylogować do życia a nie liczyć że przyjedzie jakaś elka i ci będzie jaja w misce mylą romantyku xD coś zrobiles w jej kierunku żeby cie w ogóle pod uwagę wziela czy uwierzyłeś ze pisanie na priw to wstęp do związku?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się