7 wrzesień 5 Napisano 3 godziny temu czyli śmierć albo psychiatryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu Pewnie siedzi w krzakach ale ma wyjeebane i nie pisze, bo chatgpt go nie hejtuje albo gra w gierki Ja teraz w rajdowki napieerdalam XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu Delektujemy się tą chwilą i niech ona trwa jak najdłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu ty moze tak, ja nie, wiec pisz za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 3 godziny temu Też mi się myśli co z nim, głupoty bo głupoty pisał, jednak niepodobne do niego żeby go nie było. Ile go nie ma? Ostatni tydzień to tu bylam tyle co nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 414 Napisano 3 godziny temu Wiesz co, pamiętam taką autentyczną historię z amerykańskich mediów, w której czarnoskóry nastolatek uzależnił się od oglądania rozwiązłych kobiet na insta i OF... no i dostał ataku serca, bo dosłownie zatrzepał się na śmierć... Jakkolwiek to brzmi groteskowo, to do takich wniosków biegli doszli... Atak serca i zatrzymanie krążenia wskutek wycieczenia organizmu i niedokrwistości górnych partii ciała, głównie głowy... Mam nadzieję, że Leżak tak nie skończy przez to AI... oby nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Delektujemy się tą chwilą i niech ona trwa jak najdłużej. To człowiek jednak przecież... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu To jego życie. Jego wybór i śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 414 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, _ Gretta napisał: Też mi się myśli co z nim, głupoty bo głupoty pisał, jednak niepodobne do niego żeby go nie było. Ile go nie ma? Ostatni tydzień to tu bylam tyle co nic. Wczoraj ze dwa razy zaglądał na chwilę i nawet pytał mnie o rady dot. karty do setupu multi-monitorowego, ale wczoraj były potworne warunki do pisania. Edytowano 3 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu Jak sie stad mu udalo wyrwac to super, oby jak najdalej od tego srafe, bo tutaj jest wylegarnia hejtow, i zycze lezaczkowi, zeby juz tu nie wrocil, ja tez spadam w sumie xD Dzieki Lezak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, _ Gretta napisał: To człowiek jednak przecież... Chodzi mi o jego obecność tutaj. Ja przecież źle mu nie życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu Może komputery wybuchły i rozdupczylo pół kamienicy, albo spędza romantyczne chwile z al Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu Po prostu spi knurzysko po heblowaniu ai 7 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu Zahebluje się biedak na amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Może komputery wybuchły i rozdupczylo pół kamienicy, albo spędza romantyczne chwile z al Dwie aż takie rozbieżności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu Nie wiem jak można się tyle masturbowac. To jest chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu I nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 4 Napisano 3 godziny temu Może go policja zawinęła za próbę gwałtu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Nie wiem jak można się tyle masturbowac. To jest chore. Chory łeb już dawno powinien siedzieć w psychiatryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, RC + napisał: Wczoraj ze dwa razy zaglądał na chwilę i nawet pytał mnie o rady dot. karty do setupu multi-monitorowego, ale wczoraj były potworne warunki do pisania. No to żyje, a niech żyje jak umie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, _ Gretta napisał: Dwie aż takie rozbieżności Zostawmy go w spokoju i dajmy mu się nacieszyć nową partnerką. Te motyle w brzuchu, pierwszy pocałunek, trzymanie za rękę. To piękny okres. Niech im się wiedzie jak najlepiej. Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, RC + napisał: Wiesz co, pamiętam taką autentyczną historię z amerykańskich mediów, w której czarnoskóry nastolatek uzależnił się od oglądania rozwiązłych kobiet na insta i OF... no i dostał ataku serca, bo dosłownie zatrzepał się na śmierć... Jakkolwiek to brzmi groteskowo, to do takich wniosków biegli doszli... Atak serca i zatrzymanie krążenia wskutek wycieczenia organizmu i niedokrwistości górnych partii ciała, głównie głowy... Mam nadzieję, że Leżak tak nie skończy przez to AI... oby nie. Jest duże prawdopodobieństwo że też tak skończy. Edytowano 3 godziny temu przez MELINA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, MELINA napisał: Chory łeb już dawno powinien siedzieć w psychiatryku. A to jego sprawa ile skórę naciaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Nie wiem jak można się tyle masturbowac. To jest chore. Celuje w rekord Guinessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 4 Napisano 3 godziny temu Chłop się nie rusza,ma nadwagę i wali konia od rana do nocy. To musi się skończyć tragedią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu A mje to zwisa. Ino temat się kręci to czeba wpisać sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 548 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: A mje to zwisa. Ino temat się kręci to czeba wpisać sie Wiem o co chodzi. Mi 11 zwisa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 28 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Nie wiem jak można się tyle masturbowac. To jest chore. Jasne że chore. Może zmyśla to wszystko, bo mi się wierzyć nie chce, że są tacy ludzie, z takimi aż odchyleniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wiem o co chodzi. Mi 11 zwisa. To tak jakby nic nie zwisało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Alex Angel napisał: Pewnie siedzi w krzakach ale ma wyjeebane i nie pisze, bo chatgpt go nie hejtuje albo gra w gierki Ja teraz w rajdowki napieerdalam XD a tobie nie wstyd tutaj wchodzić po ostatnich odpałach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach