Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu Ze smartfona mam mobile data i hotspot wifi i sobie udostepniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Uspokój emocje owsik i skoncz Wieczorna czas do psychiatry wszędzie owsiki widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Alex Angel napisał: Zeby zalozyc nowe konto, bo ban? Pewnie, ze pojde xD al;e to ci nic nie da jak zalozysz konto na stacji i wrocisz do swojej sieci to nadal mas zbana na to nowe konto juz widze jak chodzisz 20 razy na dobe i szukasz nowej otwartej sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) No chodze xD. Ja juz mam ogarniete wszystko bo 1000 zbanowanych kont i 50 zbanowanych IP zrobilo swoje xD A najwyzej wylacze neta i jutro zaloze nowe konto, jak pojde do miasta xD Odpoczne sobie w koncu od tego bagna Edytowano 3 godziny temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał: W czasach AI to chyba normalne i będzie coraz bardziej widoczne. moim zdaniem to nie jest normalne ale jest jak jest inteligentny moze sie dostosowac i tez klasc podlogi albo kafelki jak chce wiecej zarabiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tutaj moge karte sim kupic i nie musze rejestrowac jak w Polsce na dowod Edytowano 3 godziny temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Poza tym nie mam juz kodu do blokowania, wiec jakie blokowanie? Zakladam konto zeby napisac do Klaudii, gdy tesknie za Nia, bo nigdzie indziej nie moge Edytowano 3 godziny temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: moim zdaniem to nie jest normalne ale jest jak jest inteligentny moze sie dostosowac i tez klasc podlogi albo kafelki jak chce wiecej zarabiac Co nie jest normalne? Że jakiś zawód staje się zbędny, nieopłacalny albo zmniejsza się popyt na niego? Tak wyglądają prawa rynku, więc? Zawiało trochę komuszą retoryką, a niby kapitalistą jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 1 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: Uspokój emocje owsik i skoncz A SRAAŁAŚ DZIŚ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu Hahah jakie pytanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Alex Angel napisał: Hahah jakie pytanie xD W sam raz jak na krasnala sepleniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, salix napisał: Chyba sie za bardzo nie orientujesz w aktualnych stawkach w usługach budowlanych. Orientuje, znajomi albo pracują albo mają firmy. Mówię o pracy przy stanie surowym, nie o wykończeniówce. Praca ciężka fizycznie, ryzykowna, warunki też często niekorzystne, a płaca niska i daleka do tej z zagranicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: Orientuje, znajomi albo pracują albo mają firmy. Mówię o pracy przy stanie surowym, nie o wykończeniówce. Praca ciężka fizycznie, ryzykowna, warunki też często niekorzystne, a płaca niska i daleka do tej z zagranicy. To prawda, pamiętam jak ja pracowałem na budowie jako pomocnik dekarza, czyli na dachach. Zarobki 100 zł za 12 godzin pracy. Co prawda to był rok 2014 ale pieniądz śmieszny. Edytowano 2 godziny temu przez 7 wrzesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu Niech juz bedzie 6 rano blagam xD Musze prysznic wziac i glowe umyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Alex Angel napisał: Niech juz bedzie 6 rano blagam xD Musze prysznic wziac i glowe umyc xD Po co przecież łysy jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu Nie jestem, ale na czubku glowy robie sie lysy juz od dawna i mnie to zalamuje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Alex Angel napisał: Nie jestem, ale na czubku glowy robie sie lysy juz od dawna i mnie to zalamuje ;/ Rym Cym pisał że jego dziewczyna się śmiała z twojej łysiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, 7 wrzesień napisał: To prawda, pamiętam jak ja pracowałem na budowie jako pomocnik dekarza, czyli na dachach. Zarobki 100 zł za 12 godzin pracy. Co prawda to był rok 2014 ale pieniądz śmieszny. Teraz za dniówkę to może z 250-300 im dadzą (zależy od miasta), ale w De mają 3x tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu Wiem widzialem, ale od niedawna mam zajebisty szampon za ppnad 100zl i odzywke tez i nie widac tak zakoli, za to na czubie mi zdrowo leci ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu Ja za to pamietam jak srumcyl wrzucal w avatar swoje rylo i animacja jak wytyka jezyk i go krytykowaly tu dziewczyny i ze wyglada jak andrzej sawicki A moderacja mu bany dawala ciagle ze az morde przestal wrzucac hahah, ta broda i usteczka oh XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Bylem u fryzjera niedawno i mnie dobrze obcial, i mam dobry szampon i odzywke za 200zl, ale jak sie dotykam po czubie to jest dramat Jeszcze do sauny chodze i siedze po 30 minut w 90 stopniach, a nie mam czapki, to wlosy leca jak po chemioterapii Edytowano 2 godziny temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 2 godziny temu Lezak za to pisal, ze anastazja mowila ze jestem menel a ja od dawna nie pije A rafael nadal tenisista ma miliony i tez mu sie wlosy przerzedzaja i ma wyjeebane, wiec niech mnie andrzej srymcyl i jego wywloka w doope cmokna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 1 godzinę temu Niezle recenzje ma ten moj szampon xD https://www.bramleyproducts.co.uk/products/all-natural-shampoo Uzywam od tygodnia jakos i mam fajne delikatne wlosy, a odzywka nakuurwiajaca cytryna to potem sa jak jedwab i pachnace mmm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 1 godzinę temu Zel do kapieli tez mam tej firmy i cera na buzi tez mi sie zmienila, szkoda, ze nie uzywalem kiedys takich szamponow tylko teraz ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach