libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: No, bo te ładniejsze nie mają wymagań no czyli wyszlo na to samo zostal jej kotarba i gnom z lyszkowic Edytowano 5 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Alex Angel napisał: Ja wiem lepiej od ciebie sribed i nie dam sobie wmowoc klamstw, dwa dni tylko blokowalem, bo ktos na moim forum kod wrzucil, a wczesniej nie wiedzialem, jak to sie robi, wiec skoncz bajeczki pisac, schizofreniku xD urojenia masz od tego pieerdolenia farmazonow. Blokowałeś cały tydzień, aż Rym Cym napisał do administratora i poszło zgłoszenie. Twoje IP i dane mają, więc będzie pozew do sądu o odszkodowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Ja nie klamie, tylko ty. Grzeszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu 190 to już skrajność i rzadko się spotyka więc znowu potwierdziłeś moje słowa z południa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Nie caly tydzien tylko dwa dni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Blokowałeś cały tydzień, aż Rym Cym napisał do administratora i poszło zgłoszenie. Twoje IP i dane mają, więc będzie pozew do sądu o odszkodowanie. Wez skoncz go straszyć xD guwno będzie. Dzieci normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: a ciebie nawet takie nie chcą i ciesze sie z tego mniej problemow sprawdzalem czy jestes i warujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Spoko niech sobie maja, ciekawe czemu ja mam placic za dwa dni blokowania a krasnal od lat blokuje i nic xD To przy okazji ja zglosze wasze hejty i nekanie mnie albo pravika xD wszystko im powiem i was tez znajda i spotkamy sie w sadzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 5 godzin temu Kotarba Noxeli wyrwał domofon w domu. A kiedyś się chwalił, że zaprosił do domu dziewczynę i po seksie tak ją pobił, że wyrzucił nagą za drzwi na wycieraczkę, żeby sąsiedzi widzieli Chory zjep i dobrze, że go już nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Alex Angel napisał: Spoko niech sobie maja, ciekawe czemu ja mam placic za dwa dni blokowania a krasnal od lat blokuje i nic xD To przy okazji ja zglosze wasze hejty i nekanie mnie albo pravika xD wszystko im powiem i was tez znajda i spotkamy sie w sadzie xD nie spotkamy sie w sadzie bo nie wysla ci listy do namiotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Alex Angel napisał: Spoko niech sobie maja, ciekawe czemu ja mam placic za dwa dni blokowania a krasnal od lat blokuje i nic xD To przy okazji ja zglosze wasze hejty i nekanie mnie albo pravika xD wszystko im powiem i was tez znajda i spotkamy sie w sadzie xD Sendziom będzie Mirosław na podstawie artykuru będzie was sadzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Kotarba Noxeli wyrwał domofon w domu. A kiedyś się chwalił, że zaprosił do domu dziewczynę i po seksie tak ją pobił, że wyrzucił nagą za drzwi na wycieraczkę, żeby sąsiedzi widzieli Chory zjep i dobrze, że go już nie ma. Po seksie? Fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Mnie salowa klamczucha nie nastraszy klamstwami Na policji maja wykrywacz klamstw A srymcyl tez odpowie za wyzywanie mnie od prostyytuek, sprawdza moj odbyt i zobacza ze nigdy w nim njc nie bylo wy hejterzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, libed from kafeteria napisał: no kotarba tu udawal biznesmena ostatnio pamietam jak buty wstawial na parkingu wtedy mnie nie bylo ale poznalem, kotarbe z 2 lata temu bardzo mily gosc fajne foty wstawial z jakiejs jadlodajnii albo buty na parkingu z paragonem alfons to dobry zawod pre.zydentem mozna zostac na budowie sie dobrze zarabia nie dziwi mnie ze matka 2 dzieci z prowincji chciala sie wyrwqac do niego tak uwazaqm ze na nastoletnia matke z gromada dzieci poleci tylko jakis patus albo kibol No "bardzo miły" wulgarny patusik recydywista, grożący codziennie Benkowi, Eli i innym na pv, a nierzadko na forum - w dodatku jakże kunsztowną i wyrafinowaną grypserką Ty kojarzysz go chyba tylko z 2% działalności forumowej, polegającej na wrzucaniu fotek najeczek czy jakichś beemek. Na budownie w pl to się całe góowno zarabia, a już zwłaszcza w stosunku do włożonej pracy. Kompletnie nie opłaca się pracować na tym stanowisku w pl. Jak budowlanka to tylko zagranica. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Ja bym sie bal jakbym klamal, ale pisze prawde i sie nie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Kotarba Noxeli wyrwał domofon w domu. A kiedyś się chwalił, że zaprosił do domu dziewczynę i po seksie tak ją pobił, że wyrzucił nagą za drzwi na wycieraczkę, żeby sąsiedzi widzieli Chory zjep i dobrze, że go już nie ma. Odsiedział w więzieniu i odpokutował swoje. To wbrew pozorom nie był zły człowiek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Mnie salowa klamczucha nie nastraszy klamstwami Na policji maja wykrywacz klamstw A srymcyl tez odpowie za wyzywanie mnie od prostyytuek, sprawdza moj odbyt i zobacza ze nigdy w nim njc nie bylo wy hejterzy Sprawdzą ci odbyt? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Sprawdzą ci odbyt? Tak to rutynowa procedura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: Odsiedział w więzieniu i odpokutował swoje. To wbrew pozorom nie był zły człowiek. Dlatego zrobiłeś mu loda i uciszył cie za hejtowanie go. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Tak sprawdza mi odbyt salowa i wyjdzie, ze nigdy nic w nim nie mialem poza czopkami w dziecinstwie B) Edytowano 5 godzin temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Alex Angel napisał: Na policji maja wykrywacz klamstw znowu masz urojenia lecz te schizofrenie to cie do domu wpuszcza i ine bedziesz musial wegetowac w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał: No "bardzo miły" wulgarny patusik recydywista, grożący codziennie Benkowi, Eli i innym na pv, a nierzadko na forum - w dodatku jakże kunsztowną i wyrafinowaną grypserką Ty kojarzysz go chyba tylko z 2% działalności forumowej, polegającej na wrzucaniu fotek najeczek czy jakichś beemek. Na budownie w pl to się całe góowno zarabia, a już zwłaszcza w stosunku do włożonej pracy. Kompletnie nie opłaca się pracować na tym stanowisku w pl. Jak budowlanka to tylko zagranica. W budowlance to tygodniówki przy piwku i bez umowy. Tak kiedyś w autobusie słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał: No "bardzo miły" wulgarny patusik recydywista, grożący codziennie Benkowi, Eli i innym na pv, a nierzadko na forum - w dodatku jakże kunsztowną i wyrafinowaną grypserką Ty kojarzysz go chyba tylko z 2% działalności forumowej, polegającej na wrzucaniu fotek najeczek czy jakichś beemek. Na budownie w pl to się całe góowno zarabia, a już zwłaszcza w stosunku do włożonej pracy. Kompletnie nie opłaca się pracować na tym stanowisku w pl. Jak budowlanka to tylko zagranica. to byal ironia z mojej strony typowy patus ale zabawny moim zdaniem jak ktos zarabia 10k czy wiecej a nawet czytac i liczyc nie umie to dobra kasa. zobacz stawki jakie sie placi za gladzie malowanie ukladanie podlogi itd. mozna zarobic kupe kasy nikt im nie kaze pracowac u kogos. jak budowlaniec zarabia 5k to jest wyjatkowym deklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Nie mam urojen xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Alex Angel napisał: Tak sprawdza mi odbyt salowa i wyjdzie, ze nigdy nic w nim nie mialem poza czopkami w dziecinstwie B) lecz te schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) , czemu tak klamiecie co? Edytowano 5 godzin temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: W budowlance to tygodniówki przy piwku i bez umowy. Tak kiedyś w autobusie słyszałam U nas zjanuszałych, szemranych prywaciarzy to akurat nie brak. A nawet z umową, budowa nadal się nie opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Nie jestem wariatem a ty sie nie powtarzaj sribed. Zalosny jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 296 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, libed from kafeteria napisał: nie wszyscy pewnie pisalem wiekszosc. tak uwazam ze jakby byla 10cm mniejsza to wiekszemu odsetkowi populacji by sie podobala. nie wiem co was tak dziwi zawsze jakby to wytlumaczyc zeby bylo zrozumiale. niedzwiedz rzadko uznawany jest za piekne zwierze czy hipopotam o wiele czesciej kot czy jakis gepard,gazela dlaczego ? zwykle to co zwaliste i wielkie podoba sie mniej niz to co zwinne i mniejsze. A od kiedy wzrost definiuje sylwetkę i wysoki równa się zwalisty a niski smukły?Szczerze mówiąc nie zauważyłam żeby niskie kobiety miały jakieś wyjątkowe wzięcie tylko przez wzrost. Znowu gadasz od rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu A jak mam schizofrenie to ja bardzo lubie, wy nie musicie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach