tymczasowablokada 86 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Od 16 Pół etatu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: sama mu piszesz zeby wzial leki bo ma urojenia a jak tobie pisze ze masz downa to sie obrazasz albo ja ze masz udar Uspokój się w końcu, bo nikt cię o zdanie nie pyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: sama mu piszesz zeby wzial leki bo ma urojenia a jak tobie pisze ze masz downa to sie obrazasz albo ja ze masz udar A co śmiesznego w udarze bądź pisanie że ktoś ma downa choć każdy średnio mądry wie że to wrodzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 255 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: To nie do Ciebie ani do brum. Swego czasu pewna osoba probowała mnie dyskredytować robiąc ze mnie menela:) ze tez tak sprobuje tego sposobu narracji tzw. Technika eteru Ja nie ogarniam kim kto tu jest więc trudno by mi bo kogoś dyskredytować celowo. Może gdybym miała przewodnika to coś by z tego wyszło. Na dodatek lubię Twój styl pisania. A nawet zazdroszczę ciętego języka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: To co mi doopę zawracasz Tzn o bezsensowności jednego posta do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: A co śmiesznego w udarze bądź pisanie że ktoś ma downa choć każdy średnio mądry wie że to wrodzone? to ze sama pisze komus ze jest chory a jak jej pisza to krzyczy bijo i zglasza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, libbi_sztisel napisał: Może Trójmiasto.pl? Ziemniak byłby wzruszony tamto forum jest zdechnięte odpowiedzi sprzed lat 10 no ale reaktywujcie Edytowano 10 godzin temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: to ze sama pisze komus ze jest chory a jak jej pisza to krzyczy bijo i zglasza Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 141 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: Tutaj jest troszkę osób, które uważają, że powinnyśmy przepraszać i mają problem, że nie przepraszamy Wiem. Czytam. ...ja tam wolę być niezależna... muszę wyjść do ludzi... Jakbym ja z bydłem mieszkała. A jako kura domowa więcej przebywam wśród ludzi niż pracując zawodowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: tamto forum jest zdechnięte odpowiedzi sprzed lat 10 no ale reaktywujcie A ładne chociaz? Bo możemy przejąć ten przybytek:p kazdy tu chyba lubi Trójmiasto:p ja sprawdzałam wizaż ale wizualnie nie do przejścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 255 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Mnie to się kojarzy z paranoicznym sąsiadem który obserwuje każdy ruch i zgłasza na policję wszystko Szeryf osiedlowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: sama mu piszesz zeby wzial leki bo ma urojenia a jak tobie pisze ze masz downa to sie obrazasz albo ja ze masz udar Wiesz co to w ogóle jest udar? Ty nawet zmiany na paznokciach widzisz jako objaw cukrzycy. Kto cię leczy i jak nazywa się twój orzecznik? Nikt normalny nie pisze komuś o udarze, więc dla mnie jesteś skończony. Po prostu jesteś głupi i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Jeszcze lepiej wkręciłaś Madzialenę, bo właśnie stwierdziła, że ona widziała to Twoje zdjęcie (blefować też trzeba umieć) Tak? To przeoczyłam hahaha odpowiadam od końca nom i libed jeszcze mi taki komplement zaserwował (bo laska mi sie podobała temu była na awatarze) a libed : przecież to ty! Z mlodosci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 141 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Tzn o bezsensowności jednego posta do ciebie Koniec tej zabawy. Poddaję się. Nie trybie coś dzisiaj. Mów jak na świętej spowiedzi. Mam się gniewać i ciskać z pazurami, czy luzik, spokojne pitu pitu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Wiesz co to w ogóle jest udar? Ty nawet zmiany na paznokciach widzisz jako objaw cukrzycy. Kto cię leczy i jak nazywa się twój orzecznik? Nikt normalny nie pisze komuś o udarze, więc dla mnie jesteś skończony. Po prostu jesteś głupi i tyle nikt normalny nie pisze tez nikomu ze ma urojenia idac twoim tokiem skoro ktos powtarza w kolko to samo to jak najbardziej moze to byc poczatek udaru a ty powtarzalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 730 Napisano 10 godzin temu 42 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Zgadza się, ciebie też to dotyczy - nawet największy psychol, jeśli akurat wyda ci się "team qweta", jest nagle cacy Było tak nawet dokładnie z wymienionym przez samą ciebie teraz moonem nigdy z moonem nie miałam kosy, musisz mnie z kimś mylić, podobnie jak z siurkiem. Macie skrzywiony obraz rzeczywistości z srejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 31 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, tymczasowablokada napisał: Pamiętasz jak hejtowałaś mnie i innych? Pamiętasz jak Miecz cię podsumował? A później usuwałaś nicki i znowu wracałaś. Przestań babka zakładać o mnie tematy i mnie przywoływać do odpowiedzi Koliberku Margaretko Jolanto Odpowiadaj na pytanie. To pytanie. 1 godzinę temu, _ Gretta napisał: Kto ci powiedział że mam tak dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 12 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: sama mu piszesz zeby wzial leki bo ma urojenia a jak tobie pisze ze masz downa to sie obrazasz albo ja ze masz udar Słuszna uwaga chociaż podejrzewam że ten jednokomórkowiec może nie rozumieć co sama pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, libed from kafeteria napisał: przy okazji wyszlu urojenia magdy ktora cie widziala jak cie nie mogla widziec bo cie nie bylo mam ciemne kolory na tel wiec zdjecie bylo czarno biale a ta rosjanka byla podobna z fryzury Mowiels ze to moje usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Mowiels ze to moje usta mozliwe wlosy tez podobne byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 255 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, salix napisał: W duecie bylibyście prawdziwym power couple kafeterii. Obydwoje pitolimy bez sensu. Z tym, że mi się wydaje, że robię to z gracją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 9 godzin temu @jeryolo zabralbys z łaski swojej tego smiecia blokujacego wyzej masz racje bandzior to szczerbaty wampir jednak ale oni maja ten sam skryp chyba blokujacy bo on jest specyficzny i niedlugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 9 godzin temu dzieki za odblokowanie chodzcie z powrotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 9 godzin temu gdziescie baby poszly ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 255 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: gdziescie baby poszly ? Oglądać M jak mortadela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Oglądać M jak mortadela. to jeszcze leci ? przeciez ci aktorzy to juz pewnie zmarli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 9 godzin temu juz schizol zalozyl nowe konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach