Gina_ 4 Napisano 6 godzin temu Specjalnie z małej litery, gdyż jestem agnostyczką. Podawajcie swoje przykłady z różnych religii, gdzie bóstwo próbowało na siłę pokazać, jakie to nie jest fancy. Oczywiście wiadomo, że wszystko to ludzie wymyślili, ale można się pośmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 6 godzin temu Mje nie śmieszy. Ile wypiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Muzułmanie tak potrfią Najpierw pokazują siłę kobiecie, a gdy odmawia grożą nawet samobójem A ona wraca i głaszcze jeszcze jak szalona Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Mje nie śmieszy. Ile wypiłaś? A czy muszę coś wypić, by mnie coś bawiło? Trywialne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Muzułmanie tak potrfią Najpierw pokazują siłę kobiecie, a gdy odmawia grożą nawet samobójem A ona wraca i głaszcze jeszcze jak szalona Specyfika tej religii jest wszystkim nam oczywista, jednak poproszę jakiś czcigodny cytat z koranu, który zakrawa o żenadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 6 godzin temu pieprz zakladaj pas szahida smieja sie z twoich bóstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Muzułmanie tak potrfią Najpierw pokazują siłę kobiecie, a gdy odmawia grożą nawet samobójem A ona wraca i głaszcze jeszcze jak szalona Polak też tak potrafi jak kobieta tak sie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Gina_ napisał: A czy muszę coś wypić, by mnie coś bawiło? Trywialne. Pytanie nie bylo związane z pierwsza częścią mojej wypowiedzi. Dwa odrębne byty. Whateva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Gina_ napisał: Specyfika tej religii jest wszystkim nam oczywista, jednak poproszę jakiś czcigodny cytat z koranu, który zakrawa o żenadę. Nie będę podawał konkretnego przykładu, ale skoro kobieta leci na takiego dużego ''chłopca'' który robi sobie krzywdę z desperacji że ją straci, to chyba wszystko jasne co powinna zrobić w takiej sytuacji Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Mój cytat brzmi ten kto wierzy w takie urojenia płynące po niebie omamów i fantazji powinien ze wstydu schować się pod ziemię. Interpretacja dowolna. Edytowano 5 godzin temu przez 0dbytnicaBezbożna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Polak też tak potrafi jak kobieta tak sie da. Właśnie jak się da, ale skoro ma rozum to decyduje sama co zrobić Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Właśnie jak się da, ale skoro ma rozum to decyduje sama co zrobić Te które sie dają może lubią tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu @caryca rzeczywistości tak z hesusa sie smieja wysadzaj sie na temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Może złapmy się za ręce i wznieśmy nasze błagania do Jehowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu I co koniec cytowania Koranu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Oł maj lord hał kenaj hew e czajld łen noł men hez tacztmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Może Iskra mi wyjaśni absurdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Te które sie dają może lubią tak. Niektóre lubią, ale ryzyko też ma swoje granice Potem jest za póżno czasem nawet na płacz. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 31 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Gina_ napisał: Specjalnie z małej litery, gdyż jestem agnostyczką. Podawajcie swoje przykłady z różnych religii, gdzie bóstwo próbowało na siłę pokazać, jakie to nie jest fancy. Oczywiście wiadomo, że wszystko to ludzie wymyślili, ale można się pośmiać. Z czego się pośmiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Makaron już nie zasypuje spamem muzycznym. Prejz de lord ewrybady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Makaron już nie zasypuje spamem muzycznym. Prejz de lord ewrybady. No ba nowy moderator fifi o Ciebie i innych dba jak widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Niektóre lubią, ale ryzyko też ma swoje granice Potem jest za póżno czasem nawet na płacz. Zawsze można takiego obezwładnić i wyrzucić z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: No ba nowy moderator fifi o Ciebie i innych dba jak widzę Ty masz jeża. Każdy kogoś ma kto o niego dba. Prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze można takiego obezwładnić i wyrzucić z domu Nie wiem czy taka kruszynka jak Ty byłaby w stanie, ale od tego jest gaz i broń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Ty masz jeża. Każdy kogoś ma kto o niego dba. Prawda? Cóż, ciągnie swój do swego Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Cóż, ciągnie swój do swego Boni Allah z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Najważniejsze to dbać o koty Edytowano 5 godzin temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Allah z tobą. Nie wku.rwaj mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie wku.rwaj mnie Twoje emocje są twoim problemem. Wlacz se kolcza na juciubie od mary może pomoże ci utrzymać stoicki spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Ty masz jeża. Każdy kogoś ma kto o niego dba. Prawda? Nikt mnie nie ma tylko ja siebie mam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach