0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nikt mnie nie ma tylko ja siebie mam. To co z ciebie za matka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nikt mnie nie ma tylko ja siebie mam. Nie bój się wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: To co z ciebie za matka. Matka polka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Matka polka. Matka polka jest dla dzieci nie dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Matka polka jest dla dzieci nie dla siebie. Jest wsapaniałą matką i skończ jej dowalać do pieca. Cały czas się wszystkich czepiasz Boni skończ ten krindż Trzeci raz nie powtórzę. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jest wsapaniałą matką i skończ jej dowalać do pieca. Cały czas się wszystkich czepiasz Boni skończ ten krindż Nigdy. Stodoła musi zapłonąć. Wtedy skończy się krindz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nigdy. Stodoła musi zapłonąć. Wtedy skończy się krindz. Ale ty kużwa głupia jesteś... masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu A po co mi to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu I dlaczego mnie obrażasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: A po co mi to? Po yayco wypad z rynsztokiem swoim do fifiego moderatora dyrektora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 87 Napisano 4 godziny temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Matka polka jest dla dzieci nie dla siebie. Musi najpierw być dla siebie by byla szczęśliwa to i dzueci będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: Jest wsapaniałą matką i skończ jej dowalać do pieca. Cały czas się wszystkich czepiasz Boni skończ ten krindż Trzeci raz nie powtórzę. Niektórzy lubią sie czepiać więc daj jej to robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Musi najpierw być dla siebie by byla szczęśliwa to i dzueci będą. No spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach