_ Gretta 31 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, libbi_sztisel napisał: A na nerwicy wrecz przeciwnie, wszystko śmiga, nawet mail rejestracyjny po prostu … przychodzi szok co nie? zapraszamy Dziękuję Lubię w jednym miejscu raczej być. Zobaczymy jak to dalej tu będzie. Ale poczytam co tam piszecie. Jak nie o nerwicy to nie wiem czy wam pozwolą o wszystkim i o niczym pisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cynicfm123 napisał: Pupcie tez ma fajna, bo widzialem ja kiedys w legginsach Ale ja seks po slubie dopiero xD Tylko przed. Nigdy się nie kupuje kota w worku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No ja po dopiero xD Edytowano 2 godziny temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Get Out napisał: Nie to wy nie wytrzymacie tam zbyt długo , bo was pobanują jak zaczniecie wyzywać. Wytrzymają jeśli tam będą grzeczni a tutaj przyjda sie wyzywać codzienną dawkę obelg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. Najpierw wielka euforia, a potem coraz gorzej. Zalogowałem sie tam po namowach Pieprz i Ewy oraz nie ukrywam, ze po to, żeby udowodnić kilku hejterom, że nie jestem jej projektem. Ewa pokazała mi wczoraj to nowe forum i jestem przeciwny. A Ty sie tam nie zalogowałaś? Oczywiście że jesteś bo razem z rudą jesteście jednymi z największych hejterów i zaraz by was wyrzucili Edytowano 2 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Hahaha tak mi przykro. Naprawdę , nie wiem jak to zniesiemy to nie jest odp na pytanie. Pytam czemu sie KRYJESZ a nie czy program jest legalny dobra nara bo w dobę odwykłam od ścieku twego pokroju Bo dzięki temu jestem nieuchwytny od szeregu lat. Tabula rasa czysta karta ma być to oczywiste takie . Cóż baw się dobrze, ale nie wygląda to dobrze , bo w pojedynkę ciągniesz ten wóz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 107 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. Najpierw wielka euforia, a potem coraz gorzej. Zalogowałem sie tam po namowach Pieprz i Ewy oraz nie ukrywam, ze po to, żeby udowodnić kilku hejterom, że nie jestem jej projektem. Ewa pokazała mi wczoraj to nowe forum i jestem przeciwny. A Ty sie tam nie zalogowałaś? Jednak pare osób tam zostało i nigdy tu nie wróciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, libbi_sztisel napisał: Get out daje śmieszki bo wie ze doby by tam nie wytrzymał bo prócz hejtu wlasciwie nie ma nic do powiedzenia i tam śpiewka u jukonie tez nie przejdzie ani żarciki o ojcu w wannie;) tak ze pozostał ci pusty śmiech wiem Ani o księdzu w wannie nie przejdzie? Czyli biedaka tam nie przyjmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 2 godziny temu Tabula srasa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Oczywiście że jesteś bo razem z rudą jesteście jednymi z największych hejterów i zaraz by was wyrzucili A kogo to niby ja hejtuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 107 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Bo dzięki temu jestem nieuchwytny od szeregu lat. Tabula rasa czysta karta ma być to oczywiste takie . Cóż baw się dobrze, ale nie wygląda to dobrze , bo w pojedynkę ciągniesz ten wóz. Pojedynke? Libed caryca brum pokraka salix Elcia malowany fotograf ziemniak rym cym bicu srifi pravik afekafe + ogony co sie nie chcą przedstawić? Fajna pojedynka:) Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wytrzymają jeśli tam będą grzeczni a tutaj przyjda sie wyzywać codzienną dawkę obelg O to to wyjęłaś mi to z ust. Placki ziemniaczane robię, bo głodny jak wilk. Ty nasycona, morale wysokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Jednak pare osób tam zostało i nigdy tu nie wróciło. W końcu jacyś mądrzy ludzi. Wiem, że Miecz miał tam nick Żebrak i chyba go wygonili 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Pojedynke? Libed caryca brum pokraka salix Elcia ziemniak rym cym bicu srifi pravik afekafe + ogony co sie nie chcą przedstawić? Fajna pojedynka:) ...ogony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Jednak pare osób tam zostało i nigdy tu nie wróciło. Kapitana Sparrow pamiętam. I błędnego gościa oraz jego żonę czy tam dziewczynę. Oni nie wrócili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: A kogo to niby ja hejtuje? Tych co hejtuje Ewa a sporo tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Każdego tematu robią spam i tak z hołoty słoma z butów wyjdzie. Spokojnie Piotruś wrócą i zrobi się z tym porządek , a póki co niech się wykrwawiają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: A kogo to niby ja hejtuje? Pieprz i mnie. Przy czym mnie nazwałeś chorą psychicznie, sam nie będąc zdrowy. Hipokryto do kwadratu. Przez twoje intrygi i knucia z żoną nr 2, Brum miała jazdy, bo klepiesz jęzorem. Wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 107 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Bo dzięki temu jestem nieuchwytny od szeregu lat. Tabula rasa czysta karta ma być to oczywiste takie . Cóż baw się dobrze, ale nie wygląda to dobrze , bo w pojedynkę ciągniesz ten wóz. Ale czemu miałbyś być uchwytny/nieuchwytyn na jakims forum? Ktos by cie ścigał? Tak pokorna dobra osobę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 2 godziny temu Mnie ewa tez hejtuje, a najbardziej to do Iskry ma problem i chooy wie o co jej chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Kapitana Sparrow pamiętam. I błędnego gościa oraz jego żonę czy tam dziewczynę. Oni nie wrócili. I już nie wrócą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Tych co hejtuje Ewa a sporo tego jest A rozumiem. Bo ja to Ewa i hejtuję te osoby, które hejtuje ona. W sumie logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: O to to wyjęłaś mi to z ust. Placki ziemniaczane robię, bo głodny jak wilk. Ty nasycona, morale wysokie Ja już po obiedzie pierogi jadłam na mieście. I co z cukrem pudrem będziesz jadł? Fajna pogoda że poszliśmy sie przejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Ale czemu miałbyś być uchwytny/nieuchwytyn na jakims forum? Ktos by cie ścigał? Tak pokorna dobra osobę? Taka natura i to się nazywa przezorność. Daruj sobie te sztuczki psychologiczne żeby mnie podejść , bo psychologia jest zbyt słaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Pieprz i mnie. Przy czym mnie nazwałeś chorą psychicznie, sam nie będąc zdrowy. Hipokryto do kwadratu. Przez twoje intrygi i knucia z żoną nr 2, Brum miała jazdy, bo klepiesz jęzorem. Wstyd. Ja Ciebie hejtuję? Kobieto, ty prześladujesz mnie od kilku lat. Masz obsesję w tym temacie. To, ze po kilku latach w końcu nazwałem cię chorą psychicznie to ma byc dowód na hejt? A Pieprz nie wiem skąd w tym zestawieniu wzięłaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cynicfm123 napisał: Mnie ewa tez hejtuje, a najbardziej to do Iskry ma problem i chooy wie o co jej chodzi Każdego hejtuje, bo coś sobie ubzdurała, że jej wszyscy zazdroszczą czada po przejściach. Robiła nagonki na Brum i ją hejtowała. Wielkie pani i dumna utrzymanka chada Zaraz temat poleci, a mam jeszcze robotę i herbatę do wypicia. Więc, żeby nie było, że nie zostawiam jakiegoś śladu. A ty już więcej nie blokuj forum. Bo tu już nie ma co i kogo blokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 17 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Hugh Hefner napisał: Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. Dalej nikt nie ogarnia, że jesteś tulpą płaskiej i powinnaś w pierwszej kolejności iść na tę nerwicę i zapytać czy to normalne. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 890 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Fifofa napisał: Każdego tematu robią spam i tak z hołoty słoma z butów wyjdzie. Taka hołota to wiesz ciężko jej forum znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja już po obiedzie pierogi jadłam na mieście. I co z cukrem pudrem będziesz jadł? Fajna pogoda że poszliśmy sie przejść Nie z cukrem brązowym i ma smak coli. Za gorąco jest nadal , a z czym pierogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Ja Ciebie hejtuję? Kobieto, ty prześladujesz mnie od kilku lat. Masz obsesję w tym temacie. To, ze po kilku latach w końcu nazwałem cię chorą psychicznie to ma byc dowód na hejt? A Pieprz nie wiem skąd w tym zestawieniu wzięłaś. Turlaj dropsa alimenciarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach