Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Vaffanculina

Byłem na nerwica.com i już wszystko wiem

Polecane posty

31 minut temu, libbi_sztisel napisał:

A na nerwicy wrecz przeciwnie, wszystko śmiga, nawet mail rejestracyjny po prostu … przychodzi 😄 szok co nie?

zapraszamy

Dziękuję 🙂  Lubię w jednym miejscu raczej być. Zobaczymy jak to dalej tu będzie.

Ale poczytam co tam piszecie. 

Jak nie o nerwicy to nie wiem czy wam pozwolą o wszystkim i o niczym pisać?  😉

Przed chwilą, Cynicfm123 napisał:

Pupcie tez ma fajna, bo widzialem ja kiedys w legginsach

Ale ja seks po slubie dopiero xD

Tylko przed. Nigdy się nie kupuje kota w worku 😄

23 minuty temu, Get Out napisał:

Nie to wy nie wytrzymacie tam zbyt długo , bo was pobanują jak zaczniecie wyzywać. 😁

Wytrzymają jeśli tam będą grzeczni a tutaj przyjda sie wyzywać codzienną dawkę obelg 😆

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. Najpierw wielka euforia, a potem coraz gorzej. Zalogowałem sie tam po namowach Pieprz i Ewy oraz nie ukrywam, ze po to, żeby udowodnić kilku hejterom, że nie jestem jej projektem. Ewa pokazała mi wczoraj to nowe forum i jestem przeciwny. A Ty sie tam nie zalogowałaś? 

Oczywiście że jesteś bo razem z rudą jesteście jednymi z największych hejterów i zaraz by was wyrzucili 

Edytowano przez Dionizy

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Hahaha tak mi przykro. Naprawdę , nie wiem jak to zniesiemy 

to nie jest odp na pytanie. Pytam czemu sie KRYJESZ a nie czy program jest legalny 

dobra nara bo w dobę odwykłam od ścieku twego pokroju 😉

Bo dzięki temu jestem nieuchwytny od szeregu lat. Tabula rasa czysta karta ma być to oczywiste takie . 😁

Cóż baw się dobrze, ale nie wygląda to dobrze , bo w pojedynkę ciągniesz ten wóz. 😁

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. Najpierw wielka euforia, a potem coraz gorzej. Zalogowałem sie tam po namowach Pieprz i Ewy oraz nie ukrywam, ze po to, żeby udowodnić kilku hejterom, że nie jestem jej projektem. Ewa pokazała mi wczoraj to nowe forum i jestem przeciwny. A Ty sie tam nie zalogowałaś? 

Jednak pare osób tam zostało i nigdy tu nie wróciło. 

28 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Get out daje śmieszki bo wie ze doby by tam nie wytrzymał bo prócz hejtu wlasciwie nie ma nic do powiedzenia i tam śpiewka u jukonie tez nie przejdzie ani żarciki o ojcu w wannie;) tak ze pozostał ci pusty śmiech  wiem  

Ani o księdzu w wannie nie przejdzie? Czyli biedaka tam nie przyjmą 😄

1 minutę temu, Dionizy napisał:

Oczywiście że jesteś bo razem z rudą jesteście jednymi z największych hejterów i zaraz by was wyrzucili 

A kogo to niby ja hejtuje? 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Bo dzięki temu jestem nieuchwytny od szeregu lat. Tabula rasa czysta karta ma być to oczywiste takie . 😁

Cóż baw się dobrze, ale nie wygląda to dobrze , bo w pojedynkę ciągniesz ten wóz. 😁

Pojedynke? Libed caryca brum pokraka salix Elcia malowany  fotograf ziemniak rym cym bicu srifi pravik afekafe + ogony co sie nie chcą przedstawić? Fajna pojedynka:)

Edytowano przez libbi_sztisel

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Wytrzymają jeśli tam będą grzeczni a tutaj przyjda sie wyzywać codzienną dawkę obelg 😆

O to to wyjęłaś mi to z ust. 😊Placki ziemniaczane robię, bo głodny jak wilk. 😁Ty nasycona, morale wysokie 🤔😊

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

W końcu jacyś mądrzy ludzi. 

Wiem, że Miecz miał tam nick Żebrak i chyba go wygonili 😄

• Haha 1

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Pojedynke? Libed caryca brum pokraka salix Elcia ziemniak rym cym bicu srifi pravik afekafe + ogony co sie nie chcą przedstawić? Fajna pojedynka:)

...ogony 😄

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Kapitana Sparrow pamiętam. I błędnego gościa oraz jego żonę czy tam dziewczynę. Oni nie wrócili. 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Tych co hejtuje Ewa a sporo tego jest 

8 minut temu, Fifofa napisał:

Każdego tematu robią spam  i tak z hołoty słoma z butów wyjdzie.

Spokojnie Piotruś wrócą i zrobi się z tym porządek , a póki co niech się wykrwawiają 😁

• Haha 1

Pieprz i mnie. Przy czym mnie nazwałeś chorą psychicznie, sam nie będąc zdrowy. Hipokryto do kwadratu. 

Przez twoje intrygi i knucia z żoną nr 2, Brum miała jazdy, bo klepiesz jęzorem. Wstyd. 

4 minuty temu, Get Out napisał:

Ale czemu  miałbyś być uchwytny/nieuchwytyn na jakims forum? Ktos by cie ścigał? Tak pokorna dobra osobę?

Mnie ewa tez hejtuje, a najbardziej to do Iskry ma problem i chooy wie o co jej chodzi

Kapitana Sparrow pamiętam. I błędnego gościa oraz jego żonę czy tam dziewczynę. Oni nie wrócili. 

I już nie wrócą. 😁

1 minutę temu, Dionizy napisał:

Tych co hejtuje Ewa a sporo tego jest 

A rozumiem. Bo ja to Ewa i hejtuję te osoby, które hejtuje ona. W sumie logiczne 😉

2 minuty temu, Get Out napisał:

O to to wyjęłaś mi to z ust. 😊Placki ziemniaczane robię, bo głodny jak wilk. 😁Ty nasycona, morale wysokie 🤔😊

Ja już po obiedzie pierogi jadłam na mieście. I co z cukrem pudrem będziesz jadł? Fajna pogoda że poszliśmy sie przejść 🙂

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Ale czemu  miałbyś być uchwytny/nieuchwytyn na jakims forum? Ktos by cie ścigał? Tak pokorna dobra osobę?

Taka natura i to się nazywa przezorność. 😁 Daruj sobie te sztuczki psychologiczne żeby mnie podejść , bo psychologia jest zbyt słaba. 😁

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Pieprz i mnie. Przy czym mnie nazwałeś chorą psychicznie, sam nie będąc zdrowy. Hipokryto do kwadratu. 

Przez twoje intrygi i knucia z żoną nr 2, Brum miała jazdy, bo klepiesz jęzorem. Wstyd. 

Ja Ciebie hejtuję? Kobieto, ty prześladujesz mnie od kilku lat. Masz obsesję w tym temacie. To, ze po kilku latach w końcu nazwałem cię chorą psychicznie to ma byc dowód na hejt? A Pieprz nie wiem skąd w tym zestawieniu wzięłaś. 

• Like 1

Przed chwilą, Cynicfm123 napisał:

Mnie ewa tez hejtuje, a najbardziej to do Iskry ma problem i chooy wie o co jej chodzi

Każdego hejtuje, bo coś sobie ubzdurała, że jej wszyscy zazdroszczą czada po przejściach. Robiła nagonki na Brum i ją hejtowała. Wielkie pani i dumna utrzymanka chada 😄

Zaraz temat poleci, a mam jeszcze robotę i herbatę do wypicia. Więc, żeby nie było, że nie zostawiam jakiegoś śladu. 

A ty już więcej nie blokuj forum. Bo tu już nie ma co i kogo blokować 🧐

11 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. 

Dalej nikt nie ogarnia, że jesteś tulpą płaskiej i powinnaś w pierwszej kolejności iść na tę nerwicę i zapytać czy to normalne. xD

• Haha 1

12 minut temu, Fifofa napisał:

Każdego tematu robią spam  i tak z hołoty słoma z butów wyjdzie.

Taka hołota to wiesz ciężko jej forum znaleźć.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ja już po obiedzie pierogi jadłam na mieście. I co z cukrem pudrem będziesz jadł? Fajna pogoda że poszliśmy sie przejść 🙂

Nie z cukrem brązowym i ma smak coli. 😁

Za gorąco jest nadal , a z czym pierogi 🤔

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Ja Ciebie hejtuję? Kobieto, ty prześladujesz mnie od kilku lat. Masz obsesję w tym temacie. To, ze po kilku latach w końcu nazwałem cię chorą psychicznie to ma byc dowód na hejt? A Pieprz nie wiem skąd w tym zestawieniu wzięłaś. 

Turlaj dropsa alimenciarzu 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się