Śliwka w Polonezie 401 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Tam jest super tylko jedyne co to mogą nas wywalic za spam i jakies ewentualne ogony robiące siare. Ale działa jak Kafe tylko lepiej i szybciej, zero blokow, zero lagow, działające skrzynki, bez multikont. Można sie normalnie zarejestrować bez robienia fikolow z mailami i generalnie samo w sobie jest dość ciekawe. Jesli nas nie wypieprza to ja sie chetnie przeniosę jedynie tematyka drażliwa wiec wstyd trochę siare robić Wiem, widziałam jak to działa. Nadal jednak przeczuwam, że to będzie sytuacja podobna do nastroika. Pożyjemy, zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dionizy napisał: Gratulacje Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 3 godziny temu Get out daje śmieszki bo wie ze doby by tam nie wytrzymał bo prócz hejtu wlasciwie nie ma nic do powiedzenia i tam śpiewka u jukonie tez nie przejdzie ani żarciki o ojcu w wannie;) tak ze pozostał ci pusty śmiech wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wiem, widziałam jak to działa. Nadal jednak przeczuwam, że to będzie sytuacja podobna do nastroika. Pożyjemy, zobaczymy Ja nawet nie mam złudzeń, że będzie inaczej co mi nie przeszkadza cieszyć się chwilową odmianą i "przygodą" 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Ludzie z problemami więc wam pomogą odpowiadają. No tak tylko że muszą tutaj wracać wyładować frustracja, bo tam banan grozi za bluzganie bogu ducha winnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wiem, widziałam jak to działa. Nadal jednak przeczuwam, że to będzie sytuacja podobna do nastroika. Pożyjemy, zobaczymy Nie wiem czemu wrócili z nastroika, ja mysle my wrócimy jesli tu bedzie normalna moderacja i brak bloków i to tyle. Ale czy nagle to sie cudownie stanie po x latach? no i inna kwestia ze jak sie nagle czyta 5 zdan złożonych z rzędu z sensem to nagle czytając o pusi zaspermionej lezaka no jest jednak ten kontrast i stwierdzasz : qrva co ja robie z zyciem czemu xD tam jest fajniej ale szkoda ze to typowo ścisła tematyka bo mam lekkie opory z tego tytułu inaczej naprawdę fajne forum z działająca moderacja Edytowano 3 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Get out daje śmieszki bo wie ze doby by tam nie wytrzymał bo prócz hejtu wlasciwie nie ma nic do powiedzenia i tam śpiewka u jukonie tez nie przejdzie ani żarciki o ojcu w wannie;) tak ze pozostał ci pusty śmiech wiem Nie to wy nie wytrzymacie tam zbyt długo , bo was pobanują jak zaczniecie wyzywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: No tak tylko że muszą tutaj wracać wyładować frustracja, bo tam banan grozi za bluzganie bogu ducha winnych. Zaloguj sie tam śmiało i spróbuj spamu ósemkowegoi swoich żarcików o potworze z loch ness. w 10 min wylądujesz w dziale pt. ‚Kosz’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie to wy nie wytrzymacie tam zbyt długo , bo was pobanują jak zaczniecie wyzywać. Na razie nikt nas nie banuje a jesteśmy tam soba:) i podobno pod czujnym okiem moderacji;) nie projektuj swoich lęków dobra nara zapomniałam już ze istniejesz cieciu Edytowano 3 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 401 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie jest to zła inicjatywa. Tylko kafe przyzwyczaja do boksowania się z absurdami, a tam największy swir nie odwali tego, co tu najmniejszy zrobi niechcący, jeszcze przed śniadaniem. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Nie wiem czemu wrócili z nastroika, ja mysle my wrócimy jesli tu bedzie normalna moderacja i brak bloków i to tyle. Ale czy nagle to sie cudownie stanie po x latach? no i inna kwestia ze jak sie nagle czyta 5 zdan złożonych z rzędu z sensem to nagle czytając o pusi zaspermionej lezaka no jest jednak ten kontrast i stwierdzasz : qrva co ja robie z zyciem czemu xD tam jest fajniej ale szkoda ze to typowo ścisła tematyka bo mam lekkie opory z tego tytułu inaczej naprawdę fajne forum z działająca moderacja Wrócili z nastroika , bo tam muszą być poprawnie politycznie , a tutaj mogą być sobą i gnoić innych homo sapiens. Z wami to samo będzie i to takie przewidywalne wszysko. Co ty tak siedzi całe dnie w sieci robotę straciła za alkohol czy zdrowie już podupada i na zwolnieniu jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Zaloguj sie tam śmiało i spróbuj spamu ósemkowegoi swoich żarcików o potworze z loch ness. w 10 min wylądujesz w dziale pt. ‚Kosz’ Z Tora chyba nie wejdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wrócili z nastroika , bo tam muszą być poprawnie politycznie , a tutaj mogą być sobą i gnoić innych homo sapiens. Z wami to samo będzie i to takie przewidywalne wszysko. Co ty tak siedzi całe dnie w sieci robotę straciła za alkohol czy zdrowie już podupada i na zwolnieniu jest A skad ty wiesz ile ja siedzę skoro rzekomo ten cały dzień jetes w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Z Tora chyba nie wejdę Haha i tu cie boli jest mi niemiernie przykro ze nie wejdziesz nawet nie wiesz jak bardzo ps to ‚zaloguj sie’ to była ironia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, libbi_sztisel napisał: Na razie nikt nas nie banuje a jesteśmy tam soba:) i podobno pod czujnym okiem moderacji;) nie projektuj swoich lęków dobra nara zapomniałam już ze istniejesz cieciu Mnie się nie zapomina, bo brak mojego bytu , to jak brak dobrej amfy przecież wiesz bo dajesz tego upust. Co ty taka pobudzona i nos był pudrowany białym proszkiem czyżby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A tak w ogóle czemu taki potulny baranek kryje sie za jakims torem? Ja nie uzywam nie potrzebuje mimo ze jestem podobno straszna hejterka ‚z brudem za uszami’ Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, libbi_sztisel napisał: A skad ty wiesz ile ja siedzę skoro rzekomo ten cały dzień jetes w pracy? Może mam swoich informatorów, a może jestem wszędzie tego nikt nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: A tak w ogóle czemu taki potulny baranek kryje sie za jakims torem? Ja nie uzywam nie potrzebuje mimo ze jestem straszna hejterka ‚z brudem za uszami’ To legalny program a co legalne to jest dobre czyż nie . A kto mi zabroni no właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, libbi_sztisel napisał: Haha i tu cie boli jest mi niemiernie przykro ze nie wejdziesz nawet nie wiesz jak bardzo ps to ‚zaloguj sie’ to była ironia Wejść wejdę przeczytam co w trawie piszczy tylko z rejestracją problem, ale to nie problem bo nie zamierzam robić tam kariera jak ty. Nikt nie doceni twoich starań. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 2 godziny temu A ja z ratowniczka dzisiaj gadalem, mowilem, ze ide do jazz klubu wieczorem, bo jest jazz jam night xD Ciekawe czy wpadnie xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu Nikt ci nie pomaga kompletnie to przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cynicfm123 napisał: A ja z ratowniczka dzisiaj gadalem, mowilem, ze ide do jazz klubu wieczorem, bo jest jazz jam night xD Ciekawe czy wpadnie xD. Ładna i zrobiłeś fotę pokaż czy istnieje takowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 106 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Wejść wejdę przeczytam co w trawie piszczy tylko z rejestracją problem, ale to nie problem bo nie zamierzam robić tam kariera jak ty. Nikt nie doceni twoich starań. Hahaha tak mi przykro. Naprawdę , nie wiem jak to zniesiemy 7 minut temu, Get Out napisał: To legalny program a co legalne to jest dobre czyż nie . A kto mi zabroni no właśnie. to nie jest odp na pytanie. Pytam czemu sie KRYJESZ a nie czy program jest legalny ani czy ktos ci zabroni. Naucz sie czytać a potem na fora sie rejestruj dobra nara bo w dobę odwykłam od ścieku twego pokroju Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Get Out napisał: No tak tylko że muszą tutaj wracać wyładować frustracja, bo tam banan grozi za bluzganie bogu ducha winnych. Każdego tematu robią spam i tak z hołoty słoma z butów wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 2 godziny temu Ma piekne plecy, ladne oczy i rowne biale zabki Dzisiaj w kawiarni sobie kanapke kupilem, i ona akurat na kasie byla i mnie obsluzyla xD. Moze kupilem kanapke z fajna ratowniczka xD Jak sie poznamy to zrobie fotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu Widzę, że karetkowy Widuś wrócił ze szychty na karetce, wyzywa i zaczepia ludzi.. Czy nadal nikt tego nie widzi, że to psychol i powinien mieć dożywotniego bana za kazirodcze wpisy i obelgi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 238 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wiem, widziałam jak to działa. Nadal jednak przeczuwam, że to będzie sytuacja podobna do nastroika. Pożyjemy, zobaczymy Pamiętam ten zryw na Nastroik. Było identycznie. Najpierw wielka euforia, a potem coraz gorzej. Zalogowałem sie tam po namowach Pieprz i Ewy oraz nie ukrywam, ze po to, żeby udowodnić kilku hejterom, że nie jestem jej projektem. Ewa pokazała mi wczoraj to nowe forum i jestem przeciwny. A Ty sie tam nie zalogowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Cynicfm123 napisał: Ma piekne plecy, ladne oczy i rowne biale zabki Dzisiaj w kawiarni sobie kanapke kupilem, i ona akurat na kasie byla i mnie obsluzyla xD. Moze kupilem kanapke z fajna ratowniczka xD Jak sie poznamy to zrobie fotke I piękna pupcia w sam raz na namiętną noc z przystojnym facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 2 godziny temu Pupcie tez ma fajna, bo widzialem ja kiedys w legginsach Ale ja seks po slubie dopiero xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 91 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, libbi_sztisel napisał: A tak w ogóle czemu taki potulny baranek kryje sie za jakims torem? Ja nie uzywam nie potrzebuje mimo ze jestem podobno straszna hejterka ‚z brudem za uszami’ Bo jesteś tutka paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach