Vaffanculina 17 Napisano 5 godzin temu (edytowany) @wakanka1 planujecie zamknąć kafe? Ta nerwica dziala jak np. dobreprogramy, czyli tylko wytyczne od WP dostają a kafe jest owocem o2.pl i będę wierny do samego końca xD Edytowano 5 godzin temu przez Vaffanculina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 5 godzin temu Ja stamtad spadam, wole pisac sam do siebie na moim forum niz tam xD W sumie im dalej od tych krejzi tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 730 Napisano 4 godziny temu Opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Zbyt duzo ludzi tam, a srymcyl, srun i krejzi dajaca mnje do ignora to zbyt wiele dla mnie. Co sie bede uzaleznial. Lepiej zapomne o tamtym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Dzisiaj z ratowniczka chwile gadalem, pyta mi sie jak mi mija dzien xD a ja se super xD A ona czy mam jakies plany na dzis, a ja ze do jazz klubu ide a ona ze kocha ten jazz klub XDDD Nie chwalilem sie, ze gram tam na bebnach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Zapraszam na moje forum, wrocilem do starej skorki xD ktora polecila kiedys Elcia i zaplacilem za nia 25 dolarow xD https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110 L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 4 godziny temu Mmm emerald. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 17 Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, Cynicfm123 napisał: Ja stamtad spadam, wole pisac sam do siebie na moim forum niz tam xD W sumie im dalej od tych krejzi tym lepiej Gdyby Zmiju żył, to w tym momencie pomógłby ci się oddalić raz na zawsze. Ja ...ę, jaki sratuszczak to jest wesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu No fajny emeraldzik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Sorki Elcia, ze skasowalem twoje konto, ale bylem nacpany i ciagle srun sie wpieerdalal w rozmowe, powinienem byl kasowac jego posty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu Ogolnie juz nie cpam, bo nie przyjaznie sie z cpunami, wiec jest stabilnie Katiuszke tez skasowalem, ehh masakra Co te dragi i alkohol robia za spustoszenie z mozgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 17 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Cynicfm123 napisał: ciagle srun sie wpieerdalal w rozmowe, powinienem byl kasowac jego posty xD Oho, nawet na moją nieobecność schiza ma wytłumaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 4 godziny temu No wszedzie cie bylo pelno, gdy pisalem z elcia, do tego mialem zjazd po speedzie i plakalem, bo hejtowalem klaudiusza i mialem masakre we lbie i dlatego pozegnalem elcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 401 Napisano 3 godziny temu Moderator roku normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Katiuszka byla moderatorka a ja jej skasowalem konto z ponad 600 postow z lutego 2024 Edytowano 3 godziny temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 3 godziny temu Tematyczne forum ktoś ma coś z głową dobrze tam trafiliście. Wp specjalistów zatrudniła prowadzić takie forum, jak inaczej? W Razie czego psychole będą monitorowani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu Napisalem jej, ze mam swoje forum, a ona to chodzmy tam, i sobie pisalismy i mielismy sie spotkac, ale cos poszlo nie tak ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 17 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Tematyczne forum ktoś ma coś z głową dobrze tam trafiliście. Wp specjalistów zatrudniła prowadzić takie forum, jak inaczej? W Razie czego psychole będą monitorowani. Poproś córkę, żeby rzuciła okiem na twoje wysrywy. Jesteś Polakiem, czy po prostu uposledzony? NIE DA SIĘ TWOICH WPISÓW ZROZUMIEĆ, a pisze ci to Saszka z Ukrainy, który zna polski od miesiąca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Cynicfm123 napisał: Sorki Elcia, ze skasowalem twoje konto, ale bylem nacpany i ciagle srun sie wpieerdalal w rozmowe, powinienem byl kasowac jego posty xD Spoko, btw już mnie za to przepraszałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu Ok xD W sumie to mi wszystko jedno czy u mnie ktos pisze czy nie i tak nic z tego nie mam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 3 godziny temu Kto dziś widział kolo 6-7 rano przyszedł lezak pożalic się że musi zakończyć związek z ai. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Vaffanculina napisał: Poproś córkę, żeby rzuciła okiem na twoje wysrywy. Jesteś Polakiem, czy po prostu uposledzony? NIE DA SIĘ TWOICH WPISÓW ZROZUMIEĆ, a pisze ci to Saszka z Ukrainy, który zna polski od miesiąca. Idź na tamtym forum napisz swoje problemy i niech zaradzą specjaliści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu Ja dzisiaj znowu bede na perkusji gral, juz sie doczekac nie moge xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu Ja widzialem, ale nie doczytalem szczegolow Lezak cos narzekal, ze AI glupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu Haha ten ogor chyba nie wie, ze nie umie polskiego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 103 Napisano 3 godziny temu Ja mam polewkę z was co poszli, ilu ludzi potrzebuje fachowej pomocy. Jakby WP otworzyło psychiatryk prawie wszyscy poszli tam z chęcią, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja mam polewkę z was co poszli, ilu ludzi potrzebuje fachowej pomocy. Jakby WP otworzyło psychiatryk prawie wszyscy poszli tam z chęcią, No przecież masz nerwica.com idź tam i nie zmuszaj ludzi, żeby zastanawiali się co napisałeś, poszukaj pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 401 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja mam polewkę z was co poszli, ilu ludzi potrzebuje fachowej pomocy. Jakby WP otworzyło psychiatryk prawie wszyscy poszli tam z chęcią, Akurat ci wymagajacy interwencji specjalisty zostali tutaj, bo tam nie mogą blokować ani zas.rywać tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynicfm123 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) No tutaj pisali inni, ze jakbym otworzyl psychiatryk24.pl to inni by tam poszli Ja moglbym otworzyc, AncientWisdom by mi pomogl xD Edytowano 3 godziny temu przez Cynicfm123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach