Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Smarkacz

Tylko kobiety rasy białej cenią się jak by były całe ze złota i diamentów, kobiety z krajów 3-go świata mają takie same tzipki i takie same tzytzki i nie mają takich horrendalnych wymagań wobec białego mężczyzny

Polecane posty

18 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Boje się. 

Nie boję się gdy ciemno jest, widmok za rękę prowadzi mnie.

5 minut temu, Get Out napisał:

No. Tylko wczesniej zapytać czy nie ma rozrusznika lub innej niewydolności krążeniowej , bo będzie trup. 😁

Ja nie twierdze żeby go od razu smażyc bo krzywo się spojrzał. 😄

5 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Ja nie twierdze żeby go od razu smażyc bo krzywo się spojrzał. 😄

Domyślam się , ale obronę konieczną bardzo łatwo przekroczyć w Polsce, a jak za mało dasz tym paralizatorem to tylko rozwścieczy oponenta. 😁

11 minut temu, Malowany napisał:

I pozwala ci leżeć na zielonych pastwiskach.😁

12 minut temu, Get Out napisał:

No. Tylko wczesniej zapytać czy nie ma rozrusznika lub innej niewydolności krążeniowej , bo będzie trup. 😁

Czemu od razu zakładasz że będzie trzeba go użyć 🤔😅 myślę że nie trzeba rzucać się na gościa od razu 😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Czemu od razu zakładasz że będzie trzeba go użyć 🤔😅 myślę że nie trzeba rzucać się na gościa od razu 😆

Bo jestem realistą i lepiej być przygotowanym . Tego typu doświadczenia nabywa się z wiekiem , że lepiej mieć ograniczone zaufanie. 😁

21 minut temu, Get Out napisał:

Nie bardzo jeżeli blizn nie widać. 😁

Można ukryć pod czapką lub włosami zasłonić i juz nie wariat 😆

17 minut temu, Malowany napisał:

Jest juz ciemno wszystko jedno 😅

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Można ukryć pod czapką lub włosami zasłonić i juz nie wariat 😆

Ty optymistko 😊

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jest juz ciemno wszystko jedno 😅

Pytam siebie czym jest piękno 😁

33 minuty temu, Get Out napisał:

Domyślam się , ale obronę konieczną bardzo łatwo przekroczyć w Polsce, a jak za mało dasz tym paralizatorem to tylko rozwścieczy oponenta. 😁

Ja mówiłam czysto teoretrycznie bo nie mam zamiaru się z nikim umawiać i iść na spotkanie z paralizatorem a sens mojej wypowiedzi był taki że paralizator pewniejszy niż gaz. xd

Nie odkryłeś nic nowego. Ruch passport bros ma swoich zwolenników wśród mężczyzn z nazwijmy to pierwszego świata mających problemy ze znalezieniem partnerki z ich rodzimych stron. Panowie przeprowadzają się do biednych krajów głownie azjatyckich by tam szukać szczęścia w miłości. Osobiście trudno mi sobie wyobrazić stopień determinacji jakim trzeba się cechować, żeby rzucić dotychczasowe życie na zachodzie po to by znaleźć jakąś spolegliwą babę w kraju trzeciego świata. Istnieje przekonanie, że nie warto tych kobiet sprowadzać do swojego kraju bo w tempie ekspresowym zachód je zepsuje i nie będą się wiele różnić od tych rdzennych.

13 minut temu, Danger napisał:

Nie odkryłeś nic nowego. Ruch passport bros ma swoich zwolenników wśród mężczyzn z nazwijmy to pierwszego świata mających problemy ze znalezieniem partnerki z ich rodzimych stron. Panowie przeprowadzają się do biednych krajów głownie azjatyckich by tam szukać szczęścia w miłości. Osobiście trudno mi sobie wyobrazić stopień determinacji jakim trzeba się cechować, żeby rzucić dotychczasowe życie na zachodzie po to by znaleźć jakąś spolegliwą babę w kraju trzeciego świata. Istnieje przekonanie, że nie warto tych kobiet sprowadzać do swojego kraju bo w tempie ekspresowym zachód je zepsuje i nie będą się wiele różnić od tych rdzennych.

Pierwszy raz chyba widzę że skomentowales inny temat niż leżaka.

8 godzin temu, Onaaaa napisał:

To miej sobie taką Chinkę. Będzie mało jadła, a jaka pracowita. W czym problem? 

W transakcyjnym charakterze małżeństwa w Azji

To jest umowa handlowa - zapewniasz mieszkanie, określone dochody, szkołę dla dzieci i wakacje tu i tam.

Jak potrafisz to zapewnić to i w Europie bez problemu znajdziesz partnerkę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się