Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Wielki buu

Daria fajnych tam macie radnych w Koninie

Polecane posty

Widziałam nagranie, nie jest najwyższej jakosci... ale facet wyglądał na chorego... obłąkanego (mam na myśli mordercę tej blond Ukrainki). Nikt z pasażerów też nie zareagował widząc drogę krwi jaką za sobą zostawił...

Edytowano przez zielowania

I tak to jest właśnie z czarnuchami. Byle pierdnięcie mają za rasizm a gdy ich pobratymiec białego zabija to mają wyebane. Wszedzie fałsz.

17 minut temu, zielowania napisał:

Widziałam nagranie, nie jest najwyższej jakosci... ale facet wyglądał na chorego... obłąkanego (mam na myśli mordercę tej blond Ukrainki). Nikt z pasażerów też nie zareagował widząc drogę krwi jaką za sobą zostawił...

DODAJMY, ŻE NIKT Z NAJBLIŻEJ SIEDZĄCYCH CZARNYCH NIE ZAREAGOWAŁ 

DALSZE NAGRANIA POKAZUJĄ, ŻE JAKIEŚ BIAŁE KOBIETY PRÓBOWAŁY JĄ RATOWAĆ

Edytowano przez TREV0

Na tym które widziałam, nie było tego widać... mogło sporo czasu minąć nim ktoś zwrócił na nią uwagę. 

Na nagraniach nie ma dźwięku... a to też wiele mówi o sytuacji (gdyby był) czy brak reakcji był spowodowany obawa o siebie czy... czymś innym. 

Widać było że ci którzy siedzieli niedaleko i to wiedzieli bali się mordercy, a ci którzy przyszli próbować ją ratować zrobili to dopiero gdy tamten wysiadł na stacji.

Czarnuchy ruuchajo i zabiijaja biale dziewczyny, a faceci jak ja wala konia do tego ;/ 

Zazdroszcze kulfonowi ze juz tu nie wchodzi i nie czuje takiej potrzeby, ja tez bym chcial. Moze cud sie wydarzy i poznam jakies fajne dziewczyny w realu, to przestane tu wchodzic

Kuurwa kumpel mnie porwal do jakiegos wielkiego dworku na odludziu bo naglasnia impreze dzisiaj i co ja zrobie 

I mowi mi ze jestem geej bo wale koonia, podobno to geejostwo ;/ 

Moze laseczki w bikini z sauny mnie z tego wylecza, chociaz jak patrze na swoje lysienie to wolalbym umrzec ;/

Szkoda ze tak mi sie zycie potoczylo i jestem spieerdox ;/ 

14 minut temu, zielowania napisał:

Na tym które widziałam, nie było tego widać... mogło sporo czasu minąć nim ktoś zwrócił na nią uwagę. 

Na nagraniach nie ma dźwięku... a to też wiele mówi o sytuacji (gdyby był) czy brak reakcji był spowodowany obawa o siebie czy... czymś innym. 

JEST DŹWIĘK NA NIEKTÓRYCH NP. TU:

PO WSZYSTKIM TEN CZARNUCH GADA: ""I GOT THAT WHITE GIRL"

EWIDENTNE TŁO RASOWE, ALE LEWAKI WYBIÓRCZO ŚLEPE, WIADOMO

Nie słyszałam tego zdania, ale faktycznie dużo więcej tu widać... jeden z pasażerów widząc go, że się zbliża przeszedł dalej ale się obejrzał... wszyscy się bali i dopiero jak wyszedł ruszyli z pomocą.

Na tym które widziałam bardziej było widać jego twarz... Być może było to na tle rasowym plus facet miał jakieś psychozy... 

Nie słyszałam tego zdania, ale faktycznie dużo więcej tu widać... jeden z pasażerów widząc go, że się zbliża przeszedł dalej ale się obejrzał... wszyscy się bali i dopiero jak wyszedł ruszyli z pomocą.

Na tym które widziałam bardziej było widać jego twarz... Być może było to na tle rasowym plus facet miał jakieś psychozy... czy coś innego. Dziwnie wyglądał.

Taka wypowiedź znalazłam teraz... chyba z przesłuchania.

"Zraniłem się, dźgając ją”

– Zraniłem sobie rękę, dźgając ją. Nawet jej nie znam. Nigdy nie powiedziałem do niej ani jednego słowa. To straszne, prawda? Dlaczego ktoś miałby kogoś dźgnąć bez powodu? – pytał Brown.

Na nagraniu podkreślał też, że „materiał w jego ciele” zmusił go do zabicia Zaruckiej."

Widać, ze chory psychicznie albo nacpany. Zresztą byl wcześniej kierowany na badania. Totalne zaniedbania ze strony różnych służb i niewinna dziewczyna nie żyje. Szkoda jej i rodziny, bo jakby bylo malo nieszczesc, została ofiarą politycznych rozgrywek.

30 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Widać, ze chory psychicznie albo nacpany. Zresztą byl wcześniej kierowany na badania. Totalne zaniedbania ze strony różnych służb i niewinna dziewczyna nie żyje. Szkoda jej i rodziny, bo jakby bylo malo nieszczesc, została ofiarą politycznych rozgrywek.

TAK, ODKLEJEŃCU, TO, ŻE JEGO BRAT TEŻ JEST MORDERCĄ-RASISTĄ I BEZ POWODU ZABIŁ JAKIEGOŚ PRZYPADKOWEGO BIAŁEGO DZIADKA TO OCZYWIŚCIE RÓWNIEŻ NIE MA ZNACZENIA https://www.facebook.com/hiddenamericans/posts/pfbid0E7BpciGnsKSDvsthm4R7bn4HS2i7G2WKsg9EGoCMJTfe2jZHwPoGNRtMw4drr6LBl

GDYBY ODWRÓCIC SYTUACJĘ I JAKIŚ BIAŁY ZAJUMAŁBY CZARNĄ BEZ POWODU I JESZCZE NA KOŃCU DODAŁ: ""I GOT THAT BLACK GIRL" TO USA ZALAŁBY OGIEŃ, STRAJKI I PROTESTY

2 minuty temu, TREV0 napisał:

TAK, ODKLEJEŃCU, TO, ŻE JEGO BRAT TEŻ JEST 

GDYBY ODWRÓCIC SYTUACJĘ I JAKIŚ BIAŁY ZAJUMAŁBY CZARNĄ BEZ POWODU I JESZCZE NA KOŃCU DODAŁ: ""I GOT THAT BLACK GIRL" TO USA ZALAŁBY OGIEŃ, STRAJKI I PROTESTY

Jasne, bo nigdy w historii nie bylo takich przypadków.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

PO GŁOŚNYM UDUSZENIU TAMTEGO CZARNUCHA ĆPUNA I KRYMINALISTY PRZEZ POLISMANA, POWSTAWAŁY PROSTESTY PRZEZ KILKA LAT I OCZYWIŚCIE MUSIELI WCISNĄĆ "TŁO RASOWE"

TUTAJ CZARNUCH WPROST SIĘ CIESZY Z ZABICIA BIAŁEJ, ALE LEWAKI MORDY W KUBEŁ I BĘDĄ ZWALAĆ NA ĆPANIE/ZABURZENIE HAHAHA

1 minutę temu, TREV0 napisał:

PO GŁOŚNYM UDUSZENIU TAMTEGO CZARNUCHA ĆPUNA I KRYMINALISTY PRZEZ POLISMANA, POWSTAWAŁY PROSTESTY PRZEZ KILKA LAT I OCZYWIŚCIE MUSIELI WCISNĄĆ "TŁO RASOWE"

TUTAJ CZARNUCH WPROST SIĘ CIESZY Z ZABICIA BIAŁEJ, ALE LEWAKI MORDY W KUBEŁ I BĘDĄ ZWALAĆ NA ĆPANIE/ZABURZENIE HAHAHA

toć od dawna wiadomo, że lewactwo to stan umysłu. 

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

znajdź mi choć jeden taki przypadek -rasizmu wobec białych przez czarnych- nagłośniony przez media. każdy wie, że nie ma większych rasistów od czarnuchów.

2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał:

O jaki dowcip, śmiechom nie było końca.

A były tu może twoje foty? Babka o tym pisała. A i że Karyna oczywiście.

39 minut temu, TREV0 napisał:

TAK, ODKLEJEŃCU, TO, ŻE JEGO BRAT TEŻ JEST MORDERCĄ-RASISTĄ I BEZ POWODU ZABIŁ JAKIEGOŚ PRZYPADKOWEGO BIAŁEGO DZIADKA TO OCZYWIŚCIE RÓWNIEŻ 

Po pierwsze napisałbym to samo. Ze szkoda dziewczyny, ze zaniedbanie, bo wariat na wolności. Oraz, ze jakby malo bylo nieszczesc została ofiarą politycznych rozgrywek. Wiem, ze niektórym ciężko zrozumieć, ze nie trzeba byc lewakiem, żeby w ludziach widzieć ludzi oraz opierać się w ocenie na racjonalizmie. Co do rasizmu Afroamerykanow i poprawności politycznej wobec nich to wku...on mnie to tak samo. Na plantacjach krzyżowali najlepszych genetycznie niewolników jak psy, tylko dlatego część z ich potomstwa wyszla na ludzi. Dlaczego w Afryce czarni nie potrafią stworzyć zadnego prawidlowo funkconujacego państwa? Bo to lenie i brudasy. Bylem w tym roku w jednym z państw afrykańskich i w zyciu nie widzialem takiego syfu. Oni w tych wioskach żyją na śmieciach, pracę traktują jak zlo konieczne. Rozchorowałem się tam pod koniec pobytu tak bardzo, ze do dziś nie odzyskalem wechu. Poważnie. Tak wiec te teorie o lewakach nie do mnie. Ja jestem racjonalistą i jestem z tego dumny. To samo zdanie mam na temat Kirka. Nie zgadzam sie z jego przekonaniami, ale szkoda mi gościa, bo nie zasłużył na śmierć tak samo jak ta Ukrainka, a jego dzieci nie zasłużyły na utratę ojca w tak drastycznych okolicznościach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się