Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rvchacz123

Nie wyszlo i nie wyjdzie mi juz z zadna dziewczyna chyba w tym zyciu

Polecane posty

2 minuty temu, Get Out napisał:

Lokum, stały dochód i do przodu niby proste, ale bez kwalifikacji i umiejętności społecznych będzie karkołomne . 😁

Na początek trzeba mieć pracę a potem jakoś pójdzie. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

70 lat to i tak ładnie dożył.

Ja bym brała tyle lat życia w ciemno 

Przed chwilą, Get Out napisał:

70 lat to i tak ładnie dożył.

Reżyszerzy  bardzo niechętnie go zatrudniali do filmu. Na planie grał na kacu miał swoją przyczepę i swoje warunki i fanabelię już wtedy było coś nie tak. Reżyser chciał zrobić dzień filmowy jakąs scenę ten nawet dwa tygodnie nie zjawił na planie.  Przeczytaj o tym.

10 minut temu, Rvchacz123 napisał:

Ja lubie spac w namiocie w lesie na odludziu, juz tak prawie 3.5 roku spedzilem i wole to niz dom

A dziewczyne zawsze moge poznac bogata z chata albo kilkoma, pieniedzmi i samochodem

Mieszkam w bogatej arei, dzisiaj widzialem niezlego rolls royce, bentley, aston martin

To nie Polska, dziewczyny tu maja hajs xD

ale dlaczego taka laska miałaby wziąć sobie 30-latka który chlał ćpał łysieje i nie ma ambicji ? xD

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

ale dlaczego taka laska miałaby wziąć sobie 30-latka który chlał ćpał łysieje i nie ma ambicji ? xD

To wszystko odbija na zdrowiu. Co do picia podobno wątroba wysiada i trzustka. Ćpania zanikają komórki mòzgowe 

13 minut temu, Rvchacz123 napisał:

Chodze do kliniki zdrowotnej prywatnej gdzie przyjezdzaja bogaci ludzie, w tym kobiety xD

Nikt mi nie zabroni miec bogatych kolezanek jezdzacym suvem za 300.000zl, no offence xD

Albo przyjaciolke, ktora ma.wlasna firme xD

Dobra spadam na spacer, pa xD

tu w Polsce też masz Qwerty która ma własno firmę poderwij ją

18 minut temu, Onaaaa napisał:

Na początek trzeba mieć pracę a potem jakoś pójdzie. 

A kto mu zabrania pracować. 😁

13 minut temu, Fifofa napisał:

Reżyszerzy  bardzo niechętnie go zatrudniali do filmu. Na planie grał na kacu miał swoją przyczepę i swoje warunki i fanabelię już wtedy było coś nie tak. Reżyser chciał zrobić dzień filmowy jakąs scenę ten nawet dwa tygodnie nie zjawił na planie.  Przeczytaj o tym.

Od nadmiaru kasy odbija , ale nadal lubię z nim filmy.

8 minut temu, mr_Kumpir napisał:

No tutaj też kto mu broni. 😁

Nie mam ochoty nikogo podrywac, a do pracy nie chce isc, bo wole sobie czas spedzac z dziewczynami w saunie/basenie albo kawiarnia/silownia

A baby z goowniakiem jak onaaa na utrzymanie brac nie zamierzam. 

1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał:

tutaj sie nie da kogokolwiek poderwac, baby suche jak wior, ale cos pisal ze na zywo moglby miec byle paszteta ktory mu sie nie podoba xd

No w saunie parowej jak jestem to nawet gruba i brzydka bym penetrowal, bo tam kazda baba jest piekna, bo nic nie widac przez pare xD 

Moja wylysiala glowa to choroba psychiczna na ktora nie ma lekarstwa 😭😭

No nie wiem czy jestem stopkarz, bo dziewczyne z recepcji kochalbym a nie wiem jakie ma stopki. Zrobilbym jej bejbika xD

Edytowano przez Rvchacz123

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

tutaj sie nie da kogokolwiek poderwac, baby suche jak wior, ale cos pisal ze na zywo moglby miec byle paszteta ktory mu sie nie podoba xd

Kogoś poderwać musi chcieć, większość zajęta albo niezainteresowana. Udają tylko dla atencji a mają już.

Nawet nie wiesz jak osoba wyglądą, co dopiero jak żyje jakie ma zwyczaje, czy lat, kontabilność. Większość kobiet nie jest jakimiś pięknosciami. Piękna kobieta nie siedzi na takim forum. 

Większość osôb ma mylne pojęcie to co wam piszą. 

Zwykła kobieta przeciętna ma brzydala. Farmazony z doopy wciskają 

5 minut temu, Fifofa napisał:

Kogoś poderwać musi chcieć, większość zajęta albo niezainteresowana. Udają tylko dla atencji a mają już.

Nawet nie wiesz jak osoba wyglądą, co dopiero jak żyje jakie ma zwyczaje, czy lat, kontabilność. Większość kobiet nie jest jakimiś pięknosciami. Piękna kobieta nie siedzi na takim forum. 

Większość osôb ma mylne pojęcie to co wam piszą. 

Zwykła kobieta przeciętna ma brzydala. Farmazony z doopy wciskają 

duzo jest zwyklych facetow niebrzydali i niejanuszy, znowu nie rzadza swiatem ze wszedzie janusza polskiego napotkasz

chyba te swoja Grazynke spotkales to nie mowiles jej ze o, ty paszczuro, gotuj mi i sprzataj bo jestes srednia i na nic wiecej cie nie stac oprocz wegetacji ze mno januszem, tak nam bedzie latwiej

Napisano (edytowany)

nawet jak ludzie sa brzydcy to w swoim towarzystwie chco czuc sie fajni i ładni, lol no i jak nie ma tlumu gapiow ktory by ich ocenial to maja prawo wiadomo iks de

Edytowano przez włosynarękach

Przed chwilą, włosynarękach napisał:

chyba te swoja Grazynke spotkales to nie mowiles jej ze o, ty paszczuro, gotuj mi i sprzataj bo jestes srednia i na nic wiecej cie nie stac oprocz wegetacji ze mno januszem, tak nam bedzie latwiej

Ba nawet nie używa bluźnierstw czy słownictwa patologicznego, tak samo jak ja.  Zależy kto gdzie był wychowany. 

• Haha 1

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Ba nawet nie używa bluźnierstw czy słownictwa patologicznego, tak samo jak ja.  Zależy kto gdzie był wychowany. 

Pewnie jest do tego niepiśmienna, tak jak ty. 😄 

2 minuty temu, włosynarękach napisał:

nawet jak ludzie sa brzydcy to w swoim towarzystwie chco czuc sie fajni i ładni, lol no i jak nie ma tlumu gapiow ktory by ich ocenial to maja prawo wiadomo iks de

Napisał jak kogoś będziesz miał a, nie jest na pokaz ani konkurencji to niedojrzałe lansować na forum i jeszcze obgadywać..

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Napisał jak kogoś będziesz miał a, nie jest na pokaz ani konkurencji to niedojrzałe lansować na forum i jeszcze obgadywać..

oo Srogor udaje madrego i ze nie przeklina

3 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał:

Pewnie jest do tego niepiśmienna, tak jak ty. 😄 

Pokazuje cyce na forum i doopę cały świat widział

Edytowano przez Fifofa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!