Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
666nihilus666

te kuuurwe filipa bym chetnie zabil jakbym mial go na dlugosc reki i prawa nie bylo

Polecane posty

z checia bym taka kuurwe zajeebal, jedyne pocieszenie dla niego to ze nie jest jedyny.

z chcecia bym zajeeebal wielu ludzi i czerpal z tego radosc, ale prawo mnie powstrzymuje bo jestem wbrew nickowi ktory zrobilem dla beki bardziej hedonista i nie zamierzal sobie marnowac zycia za idealy xD 

ale mozecie nie wierzyc albo wierzyc, chcialbym filipka torturowac przed smiercia, bo mnie wkuurwia pasozyd jeebany, sam jego widok psuje mi dzien, taka to jest kuuurwa jakich malo

ten jego ryyj wyobrazacie sobie, ten jego usmieszek jak te zemnbiska szczerzy jak kon , ciekawe jak by wygladal jego ryj jak bym mu miedzy kootasa  a doope wbijal igly. tam by tej kuurwie robil i by sie smiach histerycznie tak tej kuurwy nienawidze, za to co robi. nie chodzi nawet o blokady forum ale sam fakt jaki charakter trzeba miec zeby cie cos takiego bawilo. rozumiem robic flood zeby jakas tresc byla przekazywana, a ta kuuurwa tylko wkleja pusty tekst, jeeebany kleszcz xD

ale on jest kuurwa brzydki, mysle ze bedziue w top 5 najbrzydszych ludzi jakich widzialem, a ten jego usmieszek jak szczrzy te zemny to az mnie mdli od niego ....

w mnie wkooorrrvia nic na to nie moge poradzic, chetnie bym go tak przez tydzien-miesiac trzymal w piwnicy i torturowal az zdeeechnie nie z mojej reki tylko z obrazen jakim mu zadalem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować