Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rvchacz123

Zamknalem swoje forum polacy i nie ma pisania z goscia. Nie umiecie nic pisac poza hejtami i wrzucacie jakies oblesne geejowskie foty to nie ma pisania. Siedzimy tu frajerzy i elo

Polecane posty

11 minut temu, Rvchacz123 napisał:

A ty srun to juz w ogole jeebana kuurwa jestes i masz we lbie najeebane i...o, pojeebany jestes ty kuurwo pieerdolona i mam nadzieje, ze zdechniesz w bolu i meczarniach tak jak ta kuurwa z lyszkowic na ktorego zal napluc nawet, bo takie to wstretne i parszywe

Vikernes też? XDDDDD

1 minutę temu, Zapent napisał:

Vikernes też? XDDDDD

Leżaczek przez wiele lat miał ten Awatar 

ancient wisdom ci zamknol bo mu napisalem ze jestes po...encem, dziwie sie ze cie nie odcial calkowicie od dsbforall, albo sie ciebie boi albo szkoda mu cie

16 minut temu, Rvchacz123 napisał:

A ty srun to juz w ogole jeebana kuurwa jestes i masz we lbie najeebane i...o, pojeebany jestes ty kuurwo pieerdolona i mam nadzieje, ze zdechniesz w bolu i meczarniach tak jak ta kuurwa z lyszkowic na ktorego zal napluc nawet, bo takie to wstretne i parszywe

ja mam nadzieje ze kiedys sie utopisz w bagnie lesnym. jeszcze niedawno ci zyczylem samego utopienia , w sensie w wodzie, ale mysle ze bagno bedzie bardziej bolesne jak bedziesz powoli sie zapadal przez pol godziny w strachu, a potem bloto wypelni pluca i cie beda pluca parzyc, jak ci tlen odetnie od miesni, zapadniesz sie w ciemnosci to jeszcze kilka minut muzg zachowuje swiadomosc. tego ci zycie zebys tak zdyychal kuuurwo jeeeebanna xD

Przed chwilą, 666nihilus666 napisał:

ja mam nadzieje ze kiedys sie utopisz w bagnie lesnym. jeszcze niedawno ci zyczylem samego utopienia , w sensie w wodzie, ale mysle ze bagno bedzie bardziej bolesne jak bedziesz powoli sie zapadal przez pol godziny w strachu, a potem bloto wypelni pluca i cie beda pluca parzyc, jak ci tlen odetnie od miesni, zapadniesz sie w ciemnosci to jeszcze kilka minut muzg zachowuje swiadomosc. tego ci zycie zebys tak zdyychal kuuurwo jeeeebanna xD

Ale nihil huh

utopisz sie kiedys na pewno i ostatnia mysla bedzie ze ja ci tego zyczylem, i bedzie strach ze sie dowiemy a ja wtedy bede pisal posty o tobie a ty bedziesz wiedzial ze nic z tym nie zrobisz bo nie zyjesz xDDDD

ale to bedzie musial byc bul doopy taka mysl 

ziemniak no ma, i to moj kumpel i sie lubimy bardzo a ty goownem jestes, bo nieswojego goowniaka wychowujesz peedale

ancientwisdom sie smieje z takich jak ty, mowi ze dzieciate biora eunuchy albo impotenci

na pewno fajniejszy kolega od was, wy peedaly xD

1 minutę temu, Rvchacz123 napisał:

ziemniak no ma, i to moj kumpel i sie lubimy bardzo a ty goownem jestes, bo nieswojego goowniaka wychowujesz peedale

ancientwisdom sie smieje z takich jak ty, mowi ze dzieciate biora eunuchy albo impotenci

na pewno fajniejszy kolega od was, wy peedaly xD

do mnie piszesz ?

Tak vikernes tez, po prostu skasowalem poolska sekcje i nie ma juz pisania po poolsku, bo jak widac to jezyk plebejczykow, a stad nikt tam fajny nie przyjdzie, zreszta wyjeebane mam.

Niech sobie tutaj siedza przegrywy, ja nic nie mam z tego, ze tam ktos pisze, a codziennie ogladac geejowskich fot albo widziec hejtow mi sie nie chce po prostu, a kafe to nie moje forum, wiec niech sobie pisza tutaj te wysrywy, a nie u mnie, skoro polacy sie zachowywac nie potrafia.

Edytowano przez Rvchacz123

8 minut temu, Rvchacz123 napisał:

Tak vikernes tez, po prostu skasowalem poolska sekcje i nie ma juz pisania po poolsku, bo jak widac to jezyk plebejczykow, a stad nikt tam fajny nie przyjdzie, zreszta wyjeebane mam.

Niech sobie tutaj siedza przegrywy, ja nic nie mam z tego, ze tam ktos pisze, a codziennie ogladac geejowskich fot albo widziec hejtow mi sie nie chce po prostu, a kafe to nie moje forum, wiec niech sobie pisza tutaj te wysrywy, a nie u mnie, skoro polacy sie zachowywac nie potrafia.

Ciekawe co anulek na to że jej tak życzysz 

Napisano (edytowany)

nic, bo tutaj szczerbaty odpad pisal, ze ona nie pamieta o mnie nawet

wolalem walic konia niz anulka, to stracilem anulka, moze uda mi sie jeszcze w tym zyciu ogarnac i przestane sie onanizowac jak popieerdolony umyslowo. to chyba ostatni zbedny nawyk i nalog jaki mi zostal w zyciu do wyeliminowania w drodze do normalnego zycia. Skoncze waliic fiuuta, wchodzic na kafe i bede 100% normalny, wtedy moge sie zenic i poznac ukochana fajna. A to ze mam wylysialy czub to zycie... az tak nie widac podobno... Wazne, zebym twarz mial niezla i zadbana i cialo 10/10, to jakos ten wylysialy czub i zakola sie przetrawi moze.

Edytowano przez Rvchacz123

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się