caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 14 Wrzesień 15 minut temu, libed from kafeteria napisał: wszystko jedno to tez diabelska tivi byla ale pis ja przekupil teraz jak wyszlo ze oplacali sie polsatowi to moze polsat chce znowu udawac niezalezna tivi i stad gej nie wiem mnie sie ten taniec z tvnem kojarzyl nie wiem czemu Polsat podkupuje formaty od tvn. Milionerów też teraz mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 15 Wrzesień (edytowany) 7 godzin temu, _ Gretta napisał: Coś ci się myli, tu nic z alkoholem w tle nawet nie ma . Bogaci są i piękne domy maja nowoczesne maszyny Więc nie rozumiem. Na początku brali samych alkocholokòw. przeważnie w większosci tacy są.. Gospodarstwie każdej rodzinie,.znajdzie się pijus, co z tego ma duże bogate gospodarstwo zasługa rodzicòw albo spadku. Jedynak jemu przypada gospodarstwo, jak ma siostry czy bracia zdrowe to oni ogarniają i pilnują. Nieporadni życiowo rużnych wzgledòw i przyczyn idą programu. Greta ty taka owaka oddaj rower. Czołówka show jest cały czas ta sama. Widzowie bezprzerwy alkusòw oglądali więc urozmaicają nie byli sami alko dają z innymi chorobami. Edytowano 15 Wrzesień przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach