_ Gretta 42 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Wiadomo że najlepsze były te pierwsze rolniki. Pierwszy i drugi sezon. Nie zapomnę Marka Tu był taki bajzel u niego, ze szok. Ale facet wizualnie dosyc sobie, tylko coś zaniedbany był, w końcu sam bez kobiety był No i ten burdel u niego Edytowano 2 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: może zmądrzałam w końcu po prostu, lepiej późno niż wcale Jeszcze aż taka stara nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: może zmądrzałam w końcu po prostu, lepiej późno niż wcale A jesteś jeszcze w związku z "kosiarką"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Wiadomo że najlepsze były te pierwsze. Pierwszy i drugi sezon .Nie zapomnę Marka Tu był taki bajzel u niego ze szok. Ale facet wizualnie dosyc sobie, tylko coś zaniedbany był w końcu sam bez kobiety był No i ten burdel u niego Ja ostatnio widziałam rolnika jakiegos nie pamiętam który to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A jesteś jeszcze w związku z "kosiarką"? to bardziej taka zabawa w związek jak każdy w swoim domu mieszka? może dopiero jak dzieci pójdą na studia to coś zmienie w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: to bardziej taka zabawa w związek jak każdy w swoim domu mieszka? może dopiero jak dzieci pójdą na studia to coś zmienie w życiu Coooo? Ja myślałam, że wy razem siedzita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Coooo? Ja myślałam, że wy razem siedzita. nie, u mnie nie ma miejsca, a ja sie nie zamierzam do żadnego typa przeprowadzać nie po to sie budowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Rolniki to pewnie maminsynki bo mieszkajo z matkami. Jak można żyć z tesciowo. U mnie by nie przeżyła doby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Coooo? Ja myślałam, że wy razem siedzita. W tym wieku już się ludziom nie pali do zabawy w dom. Myślisz że kobieta po rozwodzie marzy o ślubje? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: W tym wieku już się ludziom nie pali do zabawy w dom. Myślisz że kobieta po rozwodzie marzy o ślubje? Haha Myślisz że wspólne mieszkanie = ślub? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Rolniki to pewnie maminsynki bo mieszkajo z matkami. Jak można żyć z tesciowo. U mnie by nie przeżyła doby A po co by mieli mieszkać osobno jako kawalerowie? Mamusia upierze i ugotuje a on cały dzionek w płelu może siedzieć i w oborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Myślisz że wspólne mieszkanie = ślub? Haha To tak jakby 2 różne zdania bez związku. Wspólne mieszkanie również nie leży często w kręgu zainteresować ludzi po 40. Zwłaszcza po przejściach. Porozmawiaj z kobietami spoza wsi to wiele ci potwierdzi że lepiej mieć pachnącego kochanka z daleka niż gacie zbierać do prania. Zresztą stara jesteś to chyba kumasz czacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A po co by mieli mieszkać osobno jako kawalerowie? Mamusia upierze i ugotuje a on cały dzionek w płelu może siedzieć i w oborze. Żeby odciąć pepowine i nie być leżakami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 41 Napisano 1 godzinę temu ciekawe czy typ czuje ze to z rozsadku i ze w sumie to Qwerta by brala sasiada, chyba nie, typy nie sa zbyt wyczulone jak baby i starczy im picza raz na miesiac i juz zdobyli Mount Everest chyba huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Obie strony zadowolone raczej to co za roznica z czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, włosynarękach napisał: ciekawe czy typ czuje ze to z rozsadku i ze w sumie to Qwerta by brala sasiada, chyba nie, typy nie sa zbyt wyczulone jak baby i starczy im picza raz na miesiac i juz zdobyli Mount Everest chyba huh z sąsiadem by to samo było za 3 lata, obawiam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 42 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, włosynarękach napisał: ciekawe czy typ czuje ze to z rozsadku i ze w sumie to Qwerta by brala sasiada, chyba nie, typy nie sa zbyt wyczulone jak baby i starczy im picza raz na miesiac i juz zdobyli Mount Everest chyba huh No to słabo, raz na miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: To tak jakby 2 różne zdania bez związku. Wspólne mieszkanie również nie leży często w kręgu zainteresować ludzi po 40. Zwłaszcza po przejściach. Porozmawiaj z kobietami spoza wsi to wiele ci potwierdzi że lepiej mieć pachnącego kochanka z daleka niż gacie zbierać do prania. Zresztą stara jesteś to chyba kumasz czacze Tyle że z zegzem też u nich krucho więc nie wiem co tam mają za wspólne hobby. Pranie gaci zwyczajna proza życia, nie ma co przeżywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Żeby odciąć pepowine i nie być leżakami? Ale to kompletnie niepraktyczne życiowo. To jest moda na samodzielność. Żryj gruz na swoim byle pokazać, że pępowina ci dynda. A niektórzy to mają w dupje i se będą siedzieć z mamusią, bo tanio i wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Tyle że z zegzem też u nich krucho więc nie wiem co tam mają za wspólne hobby. Pranie gaci zwyczajna proza życia, nie ma co przeżywać. A co to za hobby seks? Nudne to i można mieć z prawie każdym. Pranie własnych ale nie chlopa. Tym bardziej że tam dzieci są. Czyli guwno a nie romansowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ale to kompletnie niepraktyczne życiowo. To jest moda na samodzielność. Żryj gruz na swoim byle pokazać, że pępowina ci dynda. A niektórzy to mają w dupje i se będą siedzieć z mamusią, bo tanio i wygodnie. A to ja wiem ze będą. Ale to nie jest zdrowe dla nikogo. Chyba że każdy ma swoje piętro i się nie muszom oglądać 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Qwerty88 napisał: ten program to dyskryminacja innych grup zawodowych Czy jest program "hydraulik szuka żony" albo "tirowiec szuka żony"? Nie rozumiem fenomenu rolników na rynku matrymonialnym sa tepi przynajmniej ci z programow a ziemia droga wiec leniwe baby licza ze szybko go wykoncza i sprzedadza hektary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: sa tepi przynajmniej ci z programow a ziemia droga wiec leniwe baby licza ze szybko go wykoncza i sprzedadza hektary O widzę że ich tez znasz jak wlasne gacie. Jesteś żałosny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: A to ja wiem ze będą. Ale to nie jest zdrowe dla nikogo. Chyba że każdy ma swoje piętro i się nie muszom oglądać 24/7 Nie wszyscy są leżakami i toksycznymi mamusiami. Można mieć swoje życie jednocześnie mając rodzinę blisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem która baba byłaby w stanie wytrzymać z libedem xD pewnie tak jak tu pisze tak gdacze i plotkuje jak baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: sa tepi przynajmniej ci z programow a ziemia droga wiec leniwe baby licza ze szybko go wykoncza i sprzedadza hektary A nie ma tam czasem pogórniczych rozwódek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie wszyscy są leżakami i toksycznymi mamusiami. Można mieć swoje życie jednocześnie mając rodzinę blisko. Tak. Wspaniałe zycie na kupje wielopokoleniowe z tesciowom 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: sa tepi przynajmniej ci z programow a ziemia droga wiec leniwe baby licza ze szybko go wykoncza i sprzedadza hektary Dziękujemy ekspertowi za zabranie głosu. Nic do dodania zamykam temat;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: O widzę że ich tez znasz jak wlasne gacie. Jesteś żałosny xD tych z programow nie znam ale widzialem w przelocie raz fragemnt i typowy stereotypowy rolnik niezbyt bystry i baby udajace pracowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie wszyscy są leżakami i toksycznymi mamusiami. Można mieć swoje życie jednocześnie mając rodzinę blisko. jak ktos nienawidzi wlasnej rodziny to wiele o nim mowi. ciezko wytrzymac z kims z kim nawet rodzina nie byla w stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach