Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

tych z programow nie znam ale widzialem w przelocie raz fragemnt i typowy stereotypowy rolnik niezbyt bystry i baby udajace pracowite 

No czyli jak zwykle niedowidzi niedoslyszy nietoperz libed xD

tych z programow nie znam ale widzialem w przelocie raz fragemnt i typowy stereotypowy rolnik niezbyt bystry i baby udajace pracowite 

Może ty oglądałeś Chłopaków do wziecia

• Haha 2

jak ktos nienawidzi wlasnej rodziny to wiele o nim mowi. ciezko wytrzymac z kims z kim nawet rodzina nie byla w stanie 😄

O czyli wieczny kawaler libed mieszka z mamusio xD to nie o to chodzi moi drodzy. Każdy człowiek potrzebuje intymności zwłaszcza w związku. 

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A nie ma tam czasem pogórniczych rozwódek?

gornik nie ma milionow jakby mial to by przepil i wydal na baby a rolnik czasami nie zdaje sobie sprawy jaki ma majatek i narzeka na biede 😄 to specyficzna grupa rolnicy. nie bedzie mial co żrec i za co prad oplacic ale ojcowizny zawet metra nie sprzeda albo zap..dala do byl;e jakiej pracy zeby miec za co zyc a hektarow ma za miliony i jeszcze czasami potrafi do tego dokladac chociaz od wejscia do eu to juz dostaja kase za to ze maja ziemie bo wczesniej to potrafili biedowac bez tych doplat i wyzszych cen teraz juz nie klepia biedy za co my wszyscy podatnicy placimy

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Tak. Wspaniałe zycie na kupje wielopokoleniowe z tesciowom 🩷🧡

Ale my rozmawiamy o kawalerach. Jak się ma narzeczoną, to się zaczyna projektowanie swojego domu.

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ale my rozmawiamy o kawalerach. Jak się ma narzeczoną, to się zaczyna projektowanie swojego domu.

Aha. Pewnie za plotem z mamusiom

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Może ty oglądałeś Chłopaków do wziecia

nie tego nie ogladalem nigdy znam z kafeterii ale dla mnie ci rolnicy tez sa czesto uposledzeni tylko tak tego nie widac. 

zreszta jakby byli normalni to ine szukaliby baby w jakims programie

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

O czyli wieczny kawaler libed mieszka z mamusio xD to nie o to chodzi moi drodzy. Każdy człowiek potrzebuje intymności zwłaszcza w związku. 

zawsze jak sie cos skrytykuje to sadzisz ze ktos ma przeciwnie skoro krytyykuje 😄

no drugi widmok z ciebie 😄

wyprowadzilem sie z domu jak mialem 19 lat jak cie to interesuje ale lubie przebywac z rodzina i czesto przebywam mnie rodzina nie przeszkadza ani ja im. 

nie tego nie ogladalem nigdy znam z kafeterii ale dla mnie ci rolnicy tez sa czesto uposledzeni tylko tak tego nie widac. 

Haha naczelny szyderca już wydał orzeczenia kto ułomny. Nigdy nie ogladal ale chùj tam. Każdy usposlak. Jak już pisałam nie wiem która normalna baba jest w stanie cie znosić na co dzień xD

Temu mnie fenomen tego programu dziwi. Jak ogarnięty to pół wsi chce corke ohajtac z takim, nie potrzebuje robić z siebie pajaca w tv 

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

gornik nie ma milionow

No i o to mi chodziło. Mówiłeś, że żony górników leniwe i pazerne na piniondz. A skoro kopalnie mają zamykać, to może uciekną do rolników.

zawsze jak sie cos skrytykuje to sadzisz ze ktos ma przeciwnie skoro krytyykuje 😄

no drugi widmok z ciebie 😄

wyprowadzilem sie z domu jak mialem 19 lat jak cie to interesuje ale lubie przebywac z rodzina i czesto przebywam mnie rodzina nie przeszkadza ani ja im. 

Robisz to samo na każdym kroku xD

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Temu mnie fenomen tego programu dziwi. Jak ogarnięty to pół wsi chce corke ohajtac z takim, nie potrzebuje robić z siebie pajaca w tv 

A kto powiedział że te córki muszą być w jego guście? Nawet gdy ich jest 50 i każda lepsza od drugiej

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Haha naczelny szyderca już wydał orzeczenia kto ułomny. Nigdy nie ogladal ale chùj tam. Każdy usposlak. Jak już pisałam nie wiem która normalna baba jest w stanie cie znosić na co dzień xD

juz ci wyjasnilem dlaczego wg mnie normalni nie sa nie rozumiesz twoj problem a z tego co widzialem fragemnt to tak wygladali na uposledzonych a baby na cwaniary 

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

A czy każdy musi mieć normalną?

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

No i o to mi chodziło. Mówiłeś, że żony górników leniwe i pazerne na piniondz. A skoro kopalnie mają zamykać, to może uciekną do rolników.

no mysle ze to dobry pomysl moze im podsun pewnie niejedna chetnie zmieni zywiciela

juz ci wyjasnilem dlaczego wg mnie normalni nie sa nie rozumiesz twoj problem a z tego co widzialem fragemnt to tak wygladali na uposledzonych a baby na cwaniary 

Aha xD dopsz

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

A czy każdy musi mieć normalną?

Taka wybitna postać powinna bynajmjej jakaś godna siebie osobowość. Dogtor libed i nienormalna?

A kto powiedział że te córki muszą być w jego guście? Nawet gdy ich jest 50 i każda lepsza od drugiej

widzialas ty tych rolnikow ? myslisz ze oni moga wybrzydzac i przebierac ? 

chcialabys ktoregos z nich ? 

widzialas ty tych rolnikow ? myslisz ze oni moga wybrzydzac i przebierac ? 

chcialabys ktoregos z nich ? 

Tak a ty co myślisz że jesteś jakiś wybitniejszy od nich? Bo ja se mogę oberwać suty ze nie xD

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Czy ty jesteś rozwódką z orzeczeniem o winie teściowej?

Swoją babcio-teściową planowałam zepchnąć ze schodów piwnicznych 😉

Mi to nie grozi. Czeba było spychać.

To z sąsiedniej wsi se znajdzie na potańcówce. Zresztą mężczyźni na wygląd lecą a polki ładne niezależnie czy ze wsi czy z programu TV.  Te z programu to jakieś desperatki dodatkowo Że w zawody jakieś stają żeby je książę wybrał 

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Tak a ty co myślisz że jesteś jakiś wybitniejszy od nich? Bo ja se mogę oberwać suty ze nie xD

ale ja nie pisalem o sobei ze z 50 bab na wsi mi sie zadna nie podoba a ty pisalas ze oni tacy wybredni 😄

ale ja nie pisalem o sobei ze z 50 bab na wsi mi sie zadna nie podoba a ty pisalas ze oni tacy wybredni 😄

Wtf xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się