BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu XD dobra uspokój sje tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 2 godziny temu wy nic nie macie do gadania, to mnie Klaudia kocha, a nie was ja z pijakami nie pisze, spadam nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 2 godziny temu Miloscio niewidzialno xD no bajonara kis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 5 Napisano 2 godziny temu no skrzywdzilem ja, bo bylem ciezko nacpany, a ona taka dobra dla mnie byla i na moim forum pisalismy, jak ja chcialbym, zeby to wrocilo, to byl cud jakis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Polak123 napisał: no skrzywdzilem ja, bo bylem ciezko nacpany, a ona taka dobra dla mnie byla i na moim forum pisalismy, jak ja chcialbym, zeby to wrocilo, to byl cud jakis to byl smakosz albo moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu zadna laska by cie nie chciala z twoim ryyjem xD masz czolo na pol glowy jak kosmita xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu zebys chociaz osobowoscia nadrabial ale juz widac bylo co za kuuurestwo z cb wyszlo jak blokowales zeby wszyscy poszli do ciebie na forum. wielu ludzi juz na dobre spieeerdolilo stad przez cb xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 17 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Polak123 napisał: no skrzywdzilem ja, bo bylem ciezko nacpany, a ona taka dobra dla mnie byla i na moim forum pisalismy, jak ja chcialbym, zeby to wrocilo, to byl cud jakis Ruska miała na imię Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach