Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Smarkacz

Mówienie, że pragnienie związku i miłości jest błędne jest jak mówienie pianiście albo alpiniście, że powinien zmienić marzenia

Polecane posty

Wszyscy mówią, że marzenie o związku i milości jest błędem, bo powinno się potrafić najpierw być super szczęśliwym będąc samemu jak palec lub pustelnik

Ja całe życie próbowałem wyzbyć się pragnienia związku i miłości, zapomnieć o tym, zastąpić to czym innym, ale się nie udało

Nic dla mnie się nie liczy poza związkiem i miłością

Tak jak dla alpinisty nie liczy się nic, nawet zdrowie i życie, tylko zdobycie jakiejś góry, albo dla pasjonata gry na pianinie - gra

Kiedy nie będą mogli tego realizować i powie im się, że to błędne marzenia, to będą nieszczęśliwi i nic im tego nie zastąpi

chodzi im o to ze pierw trzeba sie pogodzic z samym soba i dopiero potem szukac kobiety. a nie szukac kobiety zeby wyeczyla twoje kompleksy i dala ci pewnosc siebie

21 minut temu, butloszczoch666 napisał:

chodzi im o to ze pierw trzeba sie pogodzic z samym soba i dopiero potem szukac kobiety. a nie szukac kobiety zeby wyeczyla twoje kompleksy i dala ci pewnosc siebie

No okej, to już bardziej ma sens, szkoda, że jesteś pierwszą osobą, która to po ludzku powiedziała, a nie tak, że można być szczęśliwym mimo, że nie ma się tego czego się pragnie

To prawda, że wręcz nie da się poznać kobiety jeśli ma się ogromne kompleksy i nie wierzy się w siebie, dlatego pracuję nad sobą i czuję się już dużo pewniej z kobietami niż dawniej

1 minutę temu, Smarkacz napisał:

No okej, to już bardziej ma sens, szkoda, że jesteś pierwszą osobą, która to po ludzku powiedziała, a nie tak, że można być szczęśliwym mimo, że nie ma się tego czego się pragnie

To prawda, że wręcz nie da się poznać kobiety jeśli ma się ogromne kompleksy i nie wierzy się w siebie, dlatego pracuję nad sobą i czuję się już dużo pewniej z kobietami niż dawniej

ja zawsze wale z mostu

no musisz uderzyc w silke najlepiej

42 minuty temu, butloszczoch666 napisał:

ja zawsze wale z mostu

no musisz uderzyc w silke najlepiej

Siłownię masz na myśli?

No właśnie się na nią wybieram. Dawniej mi się nie chciało, bo wiem, że to ciężkie i bolesne, ale zrozumiałem, że muszę lepiej wygłądać - bez tego ani rusz

Nie wiem w jaki sposób według ciebie siłownia pomaga?

Ale ja myślę, że jak szobaczę, że się bardziej podobam kobietom i że w mężczyznach też będę budził jakiś respekt, to mi zwiększy pewność siebie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować